ΡΕΜΠΕΤΟΜΑΖΩΞΗ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
spyros-

#29 Δημοσίευση από spyros- »

'Οχι ρε παιδιά είναι η μόνη μέρα που δε μπορώ να έρθω, πάω στο μνημόσυνο του μπάρπα μου στην Πελοπόννησο που ήταν καλός μάγκας.

GPAP
More than 50 posts user

ΡΕΜΠΕΤΟΜΑΖΩΞΗ

#30 Δημοσίευση από GPAP »

Παιδιά γειά σας. Αν και είμαι νέος στο forum,θα ήθελα παρά πολύ να είμαι στη μάζωξη στη Θεσσαλονίκη που λατρεύω, αλλά μου είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παρευρεθώ κοντά σας, για λόγους εργασίας και μόνο. Πάντως ρίχτε καμμιά ζεϊμπεκιά για μένα και πιέστε κανά ποτηράκι κρασί στην υγειά μου.
Την επόμενη φορά θα είμαστε πιστεύω μαζί.
Καλά να περάσετε.

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

#31 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Θα παίξουμε κι ένα Τζουανάκο παραπάνω, μαζί με το κρασί που θα πιούμε στην υγειά σου! :P Αν δεν κάνω λάθος είσαι ανηψιός του.

GPAP
More than 50 posts user

ΡΕΜΠΕΤΟΜΑΖΩΞΗ

#32 Δημοσίευση από GPAP »

Αγγελική αν και δεν σε γνωρίζω φατσικώς, από τα γραφόμενά σου φαίνεται οτι είσαι φίνο κορίτσι. Ο Σταύρος Τζουανάκος πράγματι είναι θείος μου, ήταν πρώτος εξάδελφος της μάνας μου, αλλά την αγαπούσε περισσότερο από αδελφή του. Η μάνα μου ζεί και είναι 84 ετών καλοστεκούμενη και άν τύχει και βρεθείτε καποια μέρα, θα σού πεί τόσα πολλά για την καλωσύνη του Σταύρου Τζουανάκου που θα τον αγαπήσεις ακόμη περισσότερο.
Και πάλι σε ευχαριστώ και μην ξεχάσεις τη ζεϊμπεκιά με το τραγούδι μου: "Κρίμα τέτοιο παλληκάρι που ο χάρος γυρεύει να το πάρει, τέτοια λεβεντιά κλπ"
Γειά σας ρε παιδιά. Αγαπώ πάρα πολύ το ρεμπετικο τραγούδι και γι' αυτό μπήκα σε αυτή την ιστοσελίδα. Πάντως κάνετε φανταστική δουλειά. Συγχαρητήρια

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#33 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Και το Απολογήσου ένοχη!

Δε μπορείς να φανταστείς τι χαμός γίνεται όταν παίζεται αυτό το κομμάτι!
Να, ρώτα και τον Εύκαιρο! :)

GPAP
More than 50 posts user

ΡΕΜΠΕΤΟΜΑΖΩΞΗ

#34 Δημοσίευση από GPAP »

Το ξέρω Αγγελική αλλά το "Κρίμα τέτοιο παλληκάρι" είναι το τραγούδι μου γιατί πρίν μερικά χρόνια έχασα κάποιο άτομο που ήταν παραπάνω από αδελφός μου. Και πρίν χαθεί μου ζήτησε να χορέψει αυτό το τραγούδι, το χόρεψε και μετά αμέσως "έφυγε" για πάντα από κοντά μας. Του υποσχέθηκα οτι θα το χορεύω πάντοτε και θα το κάνω όσο ζώ, όσο υπάρχω, όσο αναπνέω. Θα είναι το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ για παντα.
Ευχαριστώ.

sakispap

#35 Δημοσίευση από sakispap »

Παιδιά έφτασε ο καιρός να δηλώσουμε τη συμμετοχή μας (συνολικά άτομα ο καθένας), γιατί οι μέρες που μένουν μέχρι τη συνάντηση στις 8 Απριλίου (Σάββατο) είναι μόλις 10 !!

- Δήλωση συμμετοχών μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου, για κλείσιμο τραπεζιών !!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”