ΝΕΟ ΑΙΜΑ

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#8 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Εντάξει ρε παιδί μου, προφανώς το παιδί είναι πιτσιρικάς και ίσως γι' αυτό οι άλλοι να του είπαν δυο καλές κουβέντες (δεν ξέρω τι γράφτηκε)! Καμιά φορά το κράξιμο δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε! Σου ξαναλέω πως να μη τι άλλο, πρέπει να του αναγνωρίσεις την αγνή πρόθεση. Δεν είναι εκκολαπτόμενος... "Φοίβος", που έχει στο νού του να γράψει για να κονομήσει! Αν αυτός ο άνθρωπος είναι π.χ. 17 χρονών, έχει όλο τον καιρό μπροστά του να εξελιχθεί και μετά από μερικά χρόνια να λέει από μόνος του ίσως: "τι μαλακίες έγραφα ρε πούστη μου!", όπως έχει συμβεί σίγουρα με πολλούς από μας (με μένα σίγουρα!). Δεν υπάρχει λόγος να τον απογοητεύσουμε. Σκέψου και το άλλο... Αν κάποιος άλλος εδώ μέσα, γράφει ήδη πολύ καλά δεν θες να τον ακούσεις; Κι αν με τέτοιο κράξιμο ψαρώσει και δεν ανεβάσει ποτέ κάτι δικό του; Δεν θα είναι κρίμα; Τέλος πάντων, είναι δικαίωμά σου να του πεις ό,τι θες και όπως θες. Δεν επιμένω άλλο και συγγνώμη κι όλας, γιατί στ' αλήθεια δεν το έχω σκοπό να σου κάνω υποδείξεις...
Σωτήρης

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#9 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Σωτήρης έγραψε:Αν κάποιος άλλος εδώ μέσα, γράφει ήδη πολύ καλά δεν θες να τον ακούσεις;
Βεβαίως και θέλω να τον ακούσω και ας μην γράφει καλά! Το θέμα δεν είναι να γράφει αριστουργήματα αλλά τουλάχιστον να γράφει με ειλικρίνεια!
Τωρα ο Μπλέκος γράφει φαντασιοπληξίες για τεκέδες και ....φόνους! δεν νομίζω να τον κράζω αναίτια αφού προσβάλει την νοημοσύνη μου και το αυτί μου!

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#10 Δημοσίευση από Billaras »

Λοιπον Ευκαιρε αγορι μου το ηξερα πως εισαι η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. Εγω δεν ξερω τι παιχτηκε στο τσατ αλλα ακουσα το τραγουδι. Συμφωνω 100% με τον Ευκαιρο και ΕΠΑΥΞΑΝΩ. Δηλαδη τι κακο εχει να πεις μια ειλικρινη αποψη. Καποιος πρεπει να τους σταματησει τωρα που ειναι αρχη. Μετα θα νομιζουν οτι εχουν και κοινο και οτι ειναι και διασημοι. Και δεν υπάρχει καμία αγένεια απο μερος του Ευκαιρου. Το φιδι πρεπει να το χτυπησεις στο κεφαλι για να το σκοτωσεις. Αν ειναι να ενισχυουμε ψυχολογικα καθε αταλαντο που καταληξουμε στο τελος. Δε πα ναναι 17 χρονων με ενθουσιασμο. Τι πα να πει αυτο. Οτι πρεπει να ακουμε τα ουρλιαχτα του καθενα επειδη εχει ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

Και εγω εχω ενθουσιασμό. Θα φωνάξω έναν φιλο μου Καναδό που παίζει σαξοφωνο, θα πάρω και γω το μπουζούκι μου και θα παίξουμε jazz fussion-rebetiko που θα μιλαει για το πως αναβουν τον αργιλε οι Εσκιμωοι και θα σας το στειλω να το το ακουσετε.

Δεν παμε καλααααααααααααααααααα

Λοιπον φιλε Μπλεκο ενα πραγμα θα σου πω: ΠΑ-ΡΑ-ΤΑ-ΤΑ

Άβαταρ μέλους
eftihis

#11 Δημοσίευση από eftihis »

Επ..επ...επ..Ευκαιρε και Billara...απαράδεκτη η συμπεριφορά σας(τι τραμπουκισμοί είναι αυτοί...) :evil:
Επείδη δεν σας άρεσε το τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει τον προσβάλλετε κιόλας...πόσο μάλλον να αποθαρύνευε την όλη προσπάθεια.

Και εμένα δε μου άρεσε το τραγούδι αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον αποθαρρύνω με διάφορους χαρακτηρισμούς να τα παρατήσει..όπως και κανέναν άλλωστε.

Η γενική μου άποψη και στάση για το ύφος και τη θεματολογία ταυτίζεται με του Νίκου Κάνδια και του Σωτήρη. Επιπλέον παροτρύνω όποιον κάνει ανάλογες προσπάθειες να τις δημοσιεύσει στη σελίδα (χωρίς ντροπή και φόβο).που ξέρετε μπορεί να υπάρχουν διαμάντια...

Άβαταρ μέλους
BLEKOS
Επικοινωνία:

#12 Δημοσίευση από BLEKOS »

geia kai xara se oloys.
apo oti vlepw ginetai maxh edw!!!!! :D

den eimai 17 xronwn eimai 23 opote logoymai dianohtika kathisterimenos :wink:
to tragoydi vghke to 2001 otan prwtarxisa na akoyw rempetika.....eimai poly neos gia na milhsw gia to rempetiko mhpws?-me 5 xronia mono san akroaths :P (ayto den shmainei oti epapsa na dhmioyrgw/malakizomai).

den diafwnw me opoiadhpote apopsh pou tha eipwthei,kathenas leei thn gnwmh toy-ektimw osoys lene alhtheia.
den anevasa to tragoydi gia na akoysw epainoys oyte tha stamathsw na grafw akoma kai ean oi kritikes einai 100% arnhtikes........den mporei na me apotharynei.to kanw apla kai mono gia emena kai opoion allo paizei mazi moy.A!!!! kai na mhn ksexasw kapoioys anegkefaloys poy toys arese h ntraphkan na poyn thn alhtheia toys :wink:
egw me ayton ton tropo/mimhsh vgazw to meraki moy.....gia emena einai 100% aythentiko....100% apo kardias(PWS TA LEW ETSI TYFLA NA EXEI O KSANTHOPOULOS :) )

oso gia to AAARGH!!!! kai REMPET-AAARGH!!!! kai egw filoi moy to thewrw poly ksekarfwto-arxika eixa thn kouventa me to filaraki na to allaksoyme...alla sthn poreia eipame....to hrwiko OXI.eixame mia mpanta kapote me kati filoys kai paizame....sygnwmh ma gia emena aytoi oi titloi antiprwsopeyoyn kapoia epoxh ths zwhs moy....einai kati diko moy :!:

symfwnw 100% me thn apopsh oti den yparxei periptwsh na mporw na milhsw gia mia epoxh poy exei teleiwsei.........ti mporw egw na pw allwste gia to tote......egw tote hmoyn sta arxidia toy patera moy,kai aytos stoy patera toy :D
allwste kai alloi dhmiourgoi kai aksiologoi malista.....kalh wra o Mpagianeras egrafe me ayth th thematologia epeidh ayto poulage tote.....den goystare ayta ta themata...vevaia asxeto epeidh aytos ta ezhse.
den einai kako na vazeis th fantasia na doylevei.sthn telikh shmera kai me osa zw den tha mporoysa na grapsw kai polla...na grapsw rempetiko gia to kinhto mou :?: :shock:
na grapsw rempetiko gia ti site edw mwsa :?: :shock:...(plaka plaka gia to site tha mporoysa na grapsw ena tragoydi...legontas to site....steki kai me mpolikh fantasia na to kanw steki poy mazeyontai oloi oi rempetes-eykaire etoimasoy gia mia akomh katakravgh :D moyratidh mou thimises)
vevaia to oti den ta zw den leei kati....mporw na paromoiasw kapoia katastash me kati tetoio....na xrhsimopoihsw thn orologia kai na dhmioyrghsw/malakistw!
posoi apo toys rempetes toy palioy kairoy sta tragoydia toys afhgoyntai istories apo thn kefala toys?
PAAARA POLLOI!!!!!

twra oson afora to metal,,,,,,ti na pw?
to sxolio ayto me ekane kai xamogelasa.den pasarhsa to tragoydi moy ws aristoyrghma...to paroysiasa san aythormhtismo!
se kapoion mporei na thimizei metal moy kanei xarh na thimizei kai to soundtrack toy bobsfugaraki :D
ayto hksera ayto epaiza....h mallon oxi!!!
ayto moy vghke ayto goystariza kai synexizw na goystarw kai ayto paizw 8) ----parempiptontws den exw sxesh me to metal tha apogohtefsw kapoion :P ---

den ginetai na me goystaroyn oloi......h akoma kalytera mporei kai na mhn me goustarei kanenas......egw thelhsa apla na to moirastw kai eyxomai na exw kai allh empneysh/malakynsh wste na th moirastw me oloys/es edw mesa.anevazw ta kommatia moy kai den thewrw oti enoxlw kapoion edw mesa,giati den anagkazw kanenan na ta akoysei....twra oson afora to mikro promotion poy ekana sorry an egina fortikos.....eprepe na sthriksw to paidi moy :D
sth telikh an dw oti ta kommatia moy diagrafontai apo toys admin....tote tha katalavw oti enoxloyn kai tha to papsw...opoios den thelei den akouei einai aploustato.

den einai kako na dhmioyrgeis......an to kommati moy to eixe paiksei enas palios rempetis isws na eixe kai kalyteres kritikes..........yparxei ayto to kollhma.den me noiazei.
sygnwmh gia thn hxografhsh...einai xalia.....opws kai toses alles aythentikes :oops:
den tio ekana epithdes.....dhladh..ainte na valoyme fyshma na ginoyme 1923 :D
kasetofwnaki eixame ti perimeneis?-thn allh fora tha paw se studio :D
gia tis fwnes mas twra ti na pw etsi mas vghke ekeinh th stigmh kai etsi egine....kai h "pseftoproza" prin to kommati einai 100% sthmenh kai 100% apomimhsh prozas palaioterwn tragoydiwn....apla etsi goystarame kai etsi thn kaname.....kai akoma den exeis dei tpt eykaire!!!!

ouf makrygorhsa..........loipon den me noiazei an ta kommatia moy aresoyn h den aresoyn,apla thelw na akouw apopseis................thelw na ta moirastw me olous.tha synexisw na anevazw oso tha exw....eykaire to palio demo 2001 exei 6 kommatia :D
poios sth xarh soy tyxere :!: :twisted:
yparxei kai ena kainoyrio(2003) an to vrw tha anevei.

gia toys stixoys twn kommatiwn tha anevoyn se sxetiko post :D -mouratidh pare thesh volhs!!!!!! :P

parotrynw ton kathena na grapsei giati opws eipe kai o eytihis(GEIA STO STOMA SOY) mporei kapoios na exei grapsei kommatares oxi asteia....mporei h epoxh twn magkiorwn na teleiwse ma h dynatothta kapoios na vgalei ena diamanti toy palioy kairoy einai yparkth.
:wink:

MAGKES PIASTE TA MPAGLAMOKITHAROMPOUZOUKA TA XARTIA KAI TA MOLYVIA KAI ARXISTE NA GRAFETE.....EIMAI SIGOYROS OTI OLOI EXOYME AKSIOLOGA PRAGMATA NA DWSOYME :D

AFHSTE TOYS ALLOYS NA PAIZOYN MONO KOMMATIA ALLWN....ESEIS PAIKSTE TA DIKA SAS KAI ISWS TA PAIKSOYN KAI OI ALLOI KAPOIA MERA........ :D (AN KAI DEN EINAI AYTO TO THEMA)

Άβαταρ μέλους
ziannisgd

#13 Δημοσίευση από ziannisgd »

Ρε Εύκαιρε και Billara γιατί βρίζετε? Μπορεί να μην σας άρεσε το τραγούδι (και εμένα παρεπιπτόντως δεν μου κάθησε πολύ καλά) αλλά δεν χρειάζετε να τον διαολοστέλνετε τον άνθρωπο. Άλλωστε είπε ότι έχει γράψει και άλλα , που ξέρετε τι είναι αυτά? Μπορεί να έχει γράψει και αξιόλογα πράγματα. Εγώ παροτρείνω όποιον γράφει κάτι να το στέλνει στην σελίδα. Να το ακούμε και οι άλλοι και αν μας κάνει "κλικ" να το παίζουμε να βλέπουμε μήπως κάπου βελτιώνετε να το ξαναστέλνουμε κλπ. Άλλωστε αυτή πιστεύω εγώ ότι είναι διαδικασία σύνθεσης λαϊκής μουσικής. Δηλαδή γράφει κάποιος στην αρχή , το παραδίδει στο κοινό , το δουλεύουν οι μουσικοί , το βελτιώνουν (ή το απορρίπτουν) και όταν φτάσει να δουλευτεί και να βελτιωθεί τότε πλέον ίσως μπει και σε ένα δίσκο για να μείνει και για τους επόμενους. Άρα καταλήγω "Bleko" στείλε και τα άλλα σου τραγούδια. Εγώ αν κάποιο μου αρέσει σου λέω ότι θα το βγάλω και αν έχω και κάποια βελτίωση Θα στην στείλω.

ΥΓ Έτσειλα και εγώ ένα τραγούδι "Το Θαύμα" . Είναι ηχογράφηση μόνο με μπουζούκι και τους στίχους τους σκέφτηκα εδώ στο chat μιλώντας για το "Καλογεράκι" και αφού κάποιος ανέφερε και τον "Βησαρίωνα". Η ηχογράφηση είναι μόνο με μπουζούκι και δεν έχω και καλή φωνή. Απλώς το ηχογράφησα έτσι για να μην ξεχάσω την μουσική. Μόνο να μην με πάρετε με τα γιαούρτια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουζούκι γλέντι του ντουνιά......

Άβαταρ μέλους
BLEKOS
Επικοινωνία:

ΣΤΙΧΟΙ

#14 Δημοσίευση από BLEKOS »

-διαβασα και σημερα τα ποστ.....εχουν τρελο γελιο :D :D
ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ ΚΑΝΔΙΑ-εχουν αλλαξει οι καιροι και οι ανθρωποι......προς το χειροτερο..........μαλλον προς το πολυ χειροτερο!εδω και αν μπορεις να βγαλεις τραγουδια για οτι συμβαινει....απλα αλλαζεις λιγο το χρωμα του λογου σου προκειμενου να μιμηθεις μια εποχη.ας ειναι :D

παρακατω παραθετω τους στιχους απο 2 κομματια(το ενα θα ανεβει εντος των ημερων το εχω στειλει στους αδμιν....'ΜΑΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝΕ'

ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ
ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΜΑΓΚΑΚΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΑΚΙ ΕΦΕΡΝΕ
ΣΑΝ ΝΑ 'ΤΑΝ ΣΟΥΣΑΜΑΚΙ

ΓΥΡΟΦΕΡΝΕ ΜΕΣ ΤΟΝ ΤΕΚΕ
ΜΕ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΑΤΙ
ΚΑΡΦΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ
ΜΠΑΣΚΙΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ

ΜΑ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΙΚΟΠΟ
ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ

(στιχοι περα για περα φανταστικοι.... :D )

ΜΑΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝΕ

ΜΑΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝΕ
ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ
ΜΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΚΑΙ ΝΑ 'ΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ

ΜΑΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝΕ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΜΕ ΜΠΑΣΑΝΕ
ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝΕ ΠΕΡΝΑΩ
ΜΕΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ?

ΘΑ ΑΣΚΗΣΩ ΕΦΕΣΗ ΞΑΝΑ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ
ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ
ΧΑΣΙΣΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΩ

ΚΥΡ ΔΙΚΑΣΤΑ ΜΟΥ ΑΣΕ ΜΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ
ΒΡΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ
ΘΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ

(στιχοι κατα το ημισι φανταστικοι.Γραμμενοι απο φιλαρακι που ειχε το μπλεξιμο που εξιστορειται...οι 3 πρωτες στροφες ειναι αληθεις με μια μουσικοτητα βεβαια :D ......η τελευταια στροφη ειναι περα για περα φανταστικη και δηλωνει την επιθυμια του στιχουργου--και εδω βλεπουμε ενα απλο παραδειγμα του "μπορουμε να ταιριαξουμε καταστασει; που ζουμε σε τραγουδια απλα αλλαζουμε λιγο το λογο και του δινουμε χρωμα ρεμπετικο :D ")

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”