Καλοκαιρινό "ρεμπέτο-κάμπινγκ"!!! ΨΗΦΙΣΤΕ!

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο

Ημερομηνίες διεξαγωγής του κάμπινγκ

Παρ.21 - Δευ.24 Ιουλίου
11
30%
Παρ.28 - Δευ.31 Ιουλίου
15
41%
Παρ.04 - Δευ.07 Αυγούστου
11
30%

Σύνολο ψήφων: 37

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
dimitrios
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από dimitrios »

Ρε αυτο θελει ελευθερο καμπινγκ για λογους διακριτικοτητας (ειτε αυτο ειναι να παιζουν οργανακια στις 1,30 το βραδυ , ειτε να καινε λουλαδακια στις μια το μεσημερι.
SALVATORES DEI

NIKOS
More than 50 posts user

#9 Δημοσίευση από NIKOS »

Πολύ καλή ιδέα.Απλά πιστεύω πως καλά έκανε ο Σωτήρης και το έθιξε από τώρα γιατί θα είναι πολλοί που θα πρέπει να το συζητήσουνε από τώρα για άδειες και τα σχετικά.Άλλωστε μέχρι να βγάλουμε κάποια άκρη θα περάσει κανα δίμηνο.Όσο για λουλαδάκι θα φέρω εγώ ένα.Το καλό με την στεριά είναι οτι θα βολέψει και αυτούς που δεν θα μπορέσουν να κάτσουν όλο το τριήμερο να πεταχτούν για καμιά δυο μέρες.Επίσης δεν ξέρω αν θα βολεύουν τα δρομολόγια για τα νησιά από Βόρεια Ελλάδα.

ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#10 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Κατ' αρχάς χαίρομαι που γουστάρετε και δεν με γιαουρτώσατε! :lol: Κατά δεύτερον, γι' αυτό το έθεσα το θέμα από τώρα, για να έχουμε χρόνο να το κουβεντιάσουμε. Δεν έχω αντίρρηση για το μέρος, αλλά από εμπειρία σας λέω πως το ελεύθερο κάμπινγκ είναι σχεδόν απαγορευτικό. Κατά 99% θα μας "δέσουνε" λόγω καρφωτής από περίοικους που ενοχλούνται ή ξενοδόχους που θίγονται τα συμφέροντά τους. Η Αντίπαρος σαν πρόταση έπεσε γιατί όποιος έχει παέι στο κάμπινγκ της, ξέρει πως είναι ιδανικό για "χύμα" καταστάσεις, είναι λίγο woodstock! Κανείς δεν μιλάει ούτε για την μουσική, ούτε για την ώρα, ούτε για... τίποτα! Είναι στην παραλία οπότε προσφέρεται για νυχτερινές φωτιές και μπάνια και έχει και ωραίο υπαίθριο χώρο, όπου γίνονται έτσι κι αλλιώς συναυλίες, οπότε αν έχουμε και κανέναν καλεσμένο μπορεί να στηθεί εκεί live. Αν ξέρετε κι άλλα παρόμοια μέρη ρίχτε τα! Εγώ προσωπικά θα γούσταρα να είναι σε παραλία για τους λόγους που προανέφερα!

Σωτήρης

Υ.Γ. Dimitrie στην Αντίπαρο πίστεψέ με, θα μπορούμε να κάνουμε αυτά που γουστάρουμε και "στις 1.30 το βράδυ" και "στις 1.00 το μεσημέρι"... :wink:

Άβαταρ μέλους
giambas

#11 Δημοσίευση από giambas »

Paidia to kalitero meros kata tin apospi mou einai na ginei sti Gavdo!!!!
einai ena nisi pou einai notia sto nomo Xanion... Ekei pou eixe kavatzothei o Koyfontinas...Xexexe..kati iksere.. To nisi den exei reuma (genitria) kai episis einai free gia ola!!!
Ego pao kathe xrono ekei giati einai ayto pou pragmatika thelo stis diakopes mou... Pane poli organopextes kserontas gia to meros kai oti i mousiki vgenei kalitera ekei... Exo anevasei kai merikes fotos apo tin gavdo an thelete na dite katakapio tropo pos einai.... Tha to ithela poli na kaname tin sinantisi ekei...Alla pisteyo oti einai poli diskolo

Sto nisi den iparxei astinomia( iparxi enas astinomikos alla einai san na min iparxei)
exei liges tavernes stin.. protevousa kai kala
exei ena giatro
ena papa
kai to kalokeri exei 2 pirosvestes
kai milame gia 5-6 monimous katikous
anevazo merikes foto akoma gia na dite tin paralia tou Ai Gianni

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#12 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Εγώ δεν έχω αντίρρηση για το μέρος, αρκεί να είναι εύκολο στην πρόσβαση για όλους, απ' όλη την Ελλάδα. Το βασικό όμως είναι να δούμε αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον, γιατί δεν έχει τοποθετηθεί πολύς κόσμος! Ίσως το θέμα να έμεινε πάνω λίγο, γι' αυτό και το επαναφέρω να δούμε τι παίζει...

ΘΑΝΑΣΗΣ

#13 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Επειδη ο Μαρκος4 δεν εγραψε ακομα εγω προτεινω την παραλια της Κουρουτας (Αμαλιαδα) που βολευει απο καθε αποψη .Οδικη προσβαση ευκολη, καμπινγκ και πολεις για διαμονη και αβερτοσυνη για το ελευθερο καμπινγκ .Ο Μαρκος4 αποτι θυμαμαι ειχε κανει με φιλους του περισυ το καλοκαιρι μια παρομοια συναξη και εχει πειρα.
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#14 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Σωστό κι αυτό ρε παιδιά. Να μη μπλέκουμε με δρομολόγια πλοίων και εισιτήρια μέσ' στο κατακαλόκαιρο.

Ψηφίζω Κουρούτα δαγκωτό!!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”