Τσιτσανης - Μουρμουρα

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#8 Δημοσίευση από max »

Ρουμελιώτη θα μπορούσες απλά να βάλεις στο search τη λέξη "μουρμούρα" .

Στη σελίδα που ανεβάζεις το έχουμε γράψει και με κεφαλαία να ψάχνετε πρώτα στο search εαν υπάρχει.

Το έχεις ανεβάσει λοιπον δύο φορές ο ίδιος χρήστης μέσα σε δυο μέρες.
Το ένα download από τα δυο δεν παίζει γιατί το filename έχει μέσα παρενθέσεις κλπ.

mpletsas

#9 Δημοσίευση από mpletsas »

Έλα παιδια, για το διπλοανέβασμα δε φταίει ο άνθρωπος. Εγώ του είπα στο τσατ να το ανεβάσει εκ νέου γι'αυτούς που το ζητούσαν. Αυτό έγινε μετά την δημοσίευση στο φόρουμ και πριν το δεύτερο ανέβασμα. Και είχα εξηγήσει πχ ότι δεν κατέβαινε γιατί περιείχε τον χαρακτήρα «#» το όνομα του αρχείου την πρώτη φορά. (Θέλει φτιάξιμο αυτό, να διορθώνεται αυτόματα κατά το ανέβασμα.)

Τώρα το αν θέλει σβήσιμο ο Αγγελόπουλος ή όχι (εγώ πιστεύω πως θέλει γιατί δεν ταιριάζει με τη σελίδα), άστονε μια μέρα-δυό (καταχρηστικά) να τον κατεβάσουν αυτοί που τον ζητήσανε κι ας σβηστεί μετά.

agmpinia

#10 Δημοσίευση από agmpinia »

ευχαριστω παιδια για τη μικρη παραχωρηση που κανατε. Οντως ο Αγγελοπουλος δεν ειναι ρεμπετης και μαλλον δεν ταιριαζει στο site αλλα ο Τσιτσανης , για δικο το τραγουδι νομιζω προκειτε, ειναι. Οποτε καλο θα ηταν οχι να σβηστει, αλλα να αντικατασταθει απο μια καλλιτερη εκτελεση, αν υπαρχει φυσικα.

Ευχαριστω παντος
Τι πάθος ατελείωτο που είναι το δικό μου

a.a.d.
Επικοινωνία:

#11 Δημοσίευση από a.a.d. »

Καλώς τον Mpletsa. Η παρέμβαση μου αφορούσε το "εχω την εντυπωση οτι καποιος το εσβυσε το τραγουδι.....", και είχε σκοπό να επισημάνει δύο πράγματα.
Πριν ή "κριτικάρουμε!!" πρόσωπα, έστω και αόριστα (ακόμη χειρότερα αν η αοριστία παραπέμπει σε συγκεκριμένα πρόσωπα), να γίνεται κάποιος έλεγχος, και δεύτερο να αναδειχθεί (και μπράβο σας/μας) το ότι σ' αυτό το φόρουμ η δημοκρατία είναι δεδομένη, ακόμη κι οταν δεν φαίνεται.
Με τα άσματα του Τσιτσάνη τα μη ρεμπέτικα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθε άλλο θα 'λεγα. Ε τώρα, αν λέω και καμιά κουβέντα παραπάνω, σαν πατρική συμβουλή την λέω, και με "το μπαρδον να ουμε":).

Rumeliotis
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#12 Δημοσίευση από Rumeliotis »

Αυτη ειναι η Πρωτη Εκτελεση το 1966 η αλλες ειναι Σκυλαδικες οσο για τον Αγγελοπουλο Εχει και γραμοφωνου τραγουδια για οσους δεν το ξερουν αν θελετε ανεβαζω κανενα

rebetika

#13 Δημοσίευση από rebetika »

Μιας και ειμαστε στον Τσιτσανη , παιδια μηπως εχει κανεις την Σουπια με την Γερανη και τον ιδιο?

Rumeliotis
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#14 Δημοσίευση από Rumeliotis »

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”