Τραγούδια σε ταινίες

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

Τραγούδια σε ταινίες

#1 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Γράψτε εδώ σε ποιες ταινίες παίζουνε τραγούδια που μας ενδιαφέρουνε ώστε να μπορέσουμε να τα γράψουμε από το dvd σε mp3!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εύκαιρος την 09 Ιαν 2006 08:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει και τους υπόλοιπους, αλλά εγώ αναζητώ μανιωδώς το τραγούδι από τον Ζήκο ("Της κακομοίρας") που παίζει όταν κάνει καντάδα στην γκόμενα. Αυτό που λέει "Το νυφικό σου φόρεμα, θα στο κεντήσω μ' άστρα...". Παρακαλώ όποιον το έχει στην συλλογή του να με λυτρώσει! :lol:

Άβαταρ μέλους
NIKOS_THESSALONIKH
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από NIKOS_THESSALONIKH »

Ναι, ναι και γω το ψάχνω καιρό!
και αν καποιος μπορεί να το γράψει κι απ την ταινία με τη φραση του Ζίκου στο τέλος :D :lol:

Άβαταρ μέλους
_nikos

#4 Δημοσίευση από _nikos »

Το τραγούδι είναι του Μουζάκη,με την "μεγάλη" Μαριάνα Χατζοπούλου.Για κάποιους που ενδιαφέρονται,αξίξει να ασχοληθούν μ΄αυτήν την τραγουδίστρια.Επειδή,όμως, είναι του "ελαφρού" ,το "ανεβάζω" εδώ ή μου στέλνετε e-mail να σας το στείλω?Μάλλον το δεύτερο...
Σωτήρη,το έλαβες το τραγούδι με τον Πολυκανδριώτη?

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Ναι Νίκο το πήρα και σε ευχαριστώ πολύ! Το ακούσαμε με τον Αινίτη και έπαθε πλάκα, γιατί θυμήθηκε που το έπαιζε κι αυτός με το γέρο! Αν μπορέσεις στείλε μου κι αυτό της Χατζοπούλου, αν και νομίζω πως δεν θα πείραζε να το ανεβάσεις και στο site!

Άβαταρ μέλους
_nikos

#6 Δημοσίευση από _nikos »

Ο.Κ.Το ανέβασα μαζί με ένα του Καλδάρα...

navougodonosor

Re: Τραγούδια σε ταινίες

#7 Δημοσίευση από navougodonosor »

Ενα πολυ ξεχασμενο ειναι απο τους καταραμενους με κουρκουλο και χρονοπουλου οπου ο καζαντζιδης με το κουρκουλο τραγουδα το ''ποιος δρομος ειναι ανοιχτος''. Γενικως του Στελιου ειναι απο διαφορες μελο ταινιες καποια διαμαντια εντελως ακυκλοφορητα. . Ο συγχωρεμενος ο Γεραμανης ειχε επιχειρησει να τα μαζεψει αλλα ο ματσ... μουτσ... αφηνει;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”