Προβλημα με το νεο chat

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

Προβλημα με το νεο chat

#1 Δημοσίευση από Billaras »

Δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος το ίδιο προβλημμα αλλα το καινουριο chat μου βγαζει το μύνημα:

"Undefined string"

και δεν μπορει να συνδεθεί. Επίσης μου ζητά να κανω accept και κάποια πιστοποιητικά τα οποία δεν ξέρω περι τίνους προκειται.

Μπορεί καποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ
Μπιλλάρας

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από max »

Γεια χαρά κι από μένα μετά από καιρό

Τα πιστοποιητικά είναι από το java chat και είσαι στη σελίδα μας, οπότε δεν είναι τίποτα 'περίργο' , απλώς κάνε accept.

Για το undefined string το βγάζει μερικές φορές , αλλά δεν έχεις κ πάλι πρόβλημα,
αν είσαι μέσα στο κανάλι #rebetiko , είναι όλα οκ.

Aν για το nickname σου σου βγάζει κάτι ΧΧΧ- κλπ είναι γιατί το nickname σου το έχει άλλος ήδη στο grnet . Δηλαδή για μένα ( max - πολύ κοινό ) το βγάζει πάντα οπότε αλλάζω nick αν γράψω στη γραμμή του chat : /nick xxxxx όπου χχχχ το νέο nickname που θέλω να βάλω.

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από Billaras »

Προσπαθησα αλλα δεν γίνεται τίποτα. Πήγα στην σελιδα

http://www.pjirc.com/help.php?p=0&faq_id=15

η οποία λεει τι ειναι το "undefined string" αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Μήπως ξέρεις περί τίνος πρόκειται?

Μπιλλάρας

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από max »

Billara γίνε λίγο πιο κατατοπιστικός .
Από διαφορετικούς υπολογιστές που το κοίταξα , παίζει κανονικά.

Αν στο μέρος που είναι για να γράφεις , βάλεις /join #rebetiko (όπως λέει και στις σημειώσεις στο κάτω μέρος της σελίδας του τσατ ) τι σου βγάζει?

Τo undefined string δεν σε εμποδίζει από το να μπεις στο τσατ κ να δεις τους άλλους ή έστω το όνομα σου αν δεν είναι άλλος μέσα, απλά έχει να κάνει απλά με κάποιο string ( ίσως στα ελληνικά ) που για κάποιο λόγο δεν το βλέπει ο browser σου). Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν μπορείς να μπεις στο τσατ.

Απλά , από τη στιγμή που έχεις java plugin enabled και κάνεις /join #rebetiko (αν δεν έχει γίνει αυτόματα) , έχεις μπει μέσα στο τσατ , ανεξάρτητα από όσα undefined string σου βγάζει.

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από Billaras »

Μπαινω από Macintosh με 3 διαφορετικα προγραμματα πλοηγησης (Safari, Explorer, Netscape) και μπορω να δω μονο το ονομα μου πανω δεξια. Οτι και να προσπαθησω να γραψω στην γραμμη μου βγαζει "undefined string". Δεν βλεπω κανεναν αλλο συνθαμωνα. Ο Mac που εχω ειναι Αγγλικη εκδοση αλλα δεν εχω συναντησει ποτέ προβλημα μεχρι τώρα με τα ελληνικά. Τα αναγνωρίζει όλα (να μην πω καλύτερα απο τα Windows).

Εχεις καμία άλλη ιδέα?

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#6 Δημοσίευση από max »

Μάλλον το πρόβλημα είναι στη τζάβα που έχεις ή στην έκδοσή της.
H συνηθέστερη είναι της sun . Δεν ξέρω αν έχεις αυτή. [/img]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”