Τραγουδια του Στουραιτη...

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
jpez
More than 150 posts user.

Τραγουδια του Στουραιτη...

#1 Δημοσίευση από jpez »

Μηπως ξερει κανεις τιποτα για τα παρακατω δυο τραγουδια του Στουραιτη, δηλαδη απο πιο CD ειναι και που μπορουμε να το βρουμε????

http://rapidshare.de/files/8998255/____ ... _.mp3.html

http://rapidshare.de/files/8998876/____ ... .mp3.html]

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Φίλε δεν μπορώ να καταλάβω ποιά τραγούδια ζητάς. Γράψε, αν θες, τίτλους μήπως μπορώ να σε βοηθήσω!

Άβαταρ μέλους
jpez

#3 Δημοσίευση από jpez »

Το ενα ειναι το "Οταν καπνιζει ο Λουλας" και το αλλο το "Αντιλαλουν δυο φιλακες"...

Αμα πατισεις τα λινκς που εβαλα μπορεις να τα ακουσεις κιολας...

a.a.d.
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από a.a.d. »

"Οταν καπνιζει ο λουλας" , τραγούδι του Μητσακη, πρώτη εκτέλεση 1946 με Μανησαλή-Μητσάκη, αμέσως μετά μεΓεωργακοπούλου-Χιώτη και λίγο μετά με Παγιουμτζή-Κηρομύτη. Πολύ μετά το τραγούδησαν οι πάντες:). Και οι τρεις εκτελέσεις πρέπει να υπάρχουν στη λίστα.
"Αντιλαλουν δυο φυλακές", παλιό αδέσποτο, μουρμούρικο. Παραλαγή του γραμμοφωνήθηκε το 1936 από τον Βαμβακάρη. Πρέπει να υπάρχει στη λίστα.
Για ψάξε:)

a.a.d.
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από a.a.d. »

Α ρε Σωτήρη!!! Βάζετε, εσείς, οι νέοι λέω, τους γέρους να δουλεύουν, χωρίς ασφάλιση, για σας. Τι ήταν δηλαδή να κατεβάσεις τα τραγούδια, να τ' ακούσεις, να τ' απολαύσεις, να θυμηθείς τους τίτλους και τα λοιπά στοιχεία και εν κατακλείδει να εξυπηρετήσεις το παλικάρι? Ένα τσακ:)
Ευχαριστούμε κι από δώ, η συμβία μου κι εγώ, για τα ωραία!

Άβαταρ μέλους
jpez

#6 Δημοσίευση από jpez »

Ναι ειναι ωραιες εκτελεσεις, με πολη βαριες πενιες απο τοω Στουραιτη...

Καποιος φιλος τα κατεβαζε απο ενα CD του Στουραιτη αλλα δεν προλαβε να τα κατεβασει ολα και τωρα ψαχνω μπας και βρω τα υπολοιπα πουθενα...

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#7 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Χαχαχα! Φίλε Θανάση πίστεψέ με δεν ήταν από βαρεμάρα! Προσπάθησα να ανοίξω το link που έγραψε ο φίλος jpez αλλά μου έγραφε κάτι παλαβά! Δεεν είμαι και ο καλύτερος με τα κομπιούτερ...
Τέλος πάντων, αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να ανεβάσω από αύριο τα τραγούδια στην εκτέλεση του Θύμιου που τα θέλει ο φίλος και εσύ να μου πεις τον α.μ. ΙΚΑ να σου βάλω ένσημα!!! :lol: Φιλιά!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”