Ψάχνω Κομμάτι

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

Ψάχνω Κομμάτι

#1 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που λέει μολόγα τα. Μάλλον αυτός είναι και ο τίτλος του αλλά δεν το βρίσκω στην σελίδα.

Άβαταρ μέλους
yiannakis
More than 50 posts user

Re: Ψάχνω Κομμάτι

#2 Δημοσίευση από yiannakis »

ΜΟΛΟΓΑΤΑ

Ποντάρει άλογο κουτσό και παίρνει πεντακόσια
Εγώ ποντάρω σ' αετό και χάνω κάπου τόσα.

Σηκώνει τον ιππόδρομο μ' ένα παλιό 'κοσάρι
Εγώ αδειάζω καφετιά και γίνονται κριθάρι.

Αν θέλει η τύχη η στραβή τα φέρνει και στα δίνει
Αλλιώτικα σε κυνηγά στα παίρνει και σε γδύνει.

Μολόγατα, μολόγατα
Τα φράγκα μοιρολόγατα
Τι γίνανε μολόγατα
Χορτάρι για τ' αλόγατα

Φίλε Γιάννη... δε θα βρεις αυτό το τραγούδι στη σελίδα, γιατί είναι του (μη ρεμπέτη) Άκη Πάνου.
:lol:

Τεσπα... Το τραγούδι "Μολόγατα" είναι βεβαίως του Άκη Πάνου με τον Μιχάλη Μενιδιάτη στην πρώτη του εκτέλεση (δίσκος ΣΕΙΣΜΟΣ, το 1978).
Πολύ αργότερα, έγινε επανεκτέλεση με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο (Οπισθοδρομικός) και πρόσφατα με την Γλυκερία.
[μπορεί να 'χω χάσει και καμιαν άλλη...]

---> (ΣΗΜ: Κυκλοφορεί στο εμπόριο σε διάφορες συλλογές !!!!!! :wink: αν εδώ είναι ανεπίτρεπτο το ανέβασμά του...)

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#3 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Ρε παιδιά είστε σοβαροί? Ο Άκης Πάνου δεν ήταν μάγκας?! Αυτός έσφαξε τον γαμπρό του γιατί δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του!
Τεσπα. Αν υπάρχει η εκτέλεση που λες του '78 μπορεί κκάποιος να το ανεβάσει?
Αν φυσικά το επιτρέπουν οι αδμινιστράτορες!

Το επιτρέπετε? Αν όχι μπορώ να καταλάβω τους λόγους... :D

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN
More than 150 posts user.

#4 Δημοσίευση από PLANTMAN »

_Giannis_20 έγραψε:Ρε παιδιά είστε σοβαροί? Ο Άκης Πάνου δεν ήταν μάγκας?! Αυτός έσφαξε τον γαμπρό του γιατί δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του!
Άλλο μάγκας κι άλλο ρεμπέτης. Βεβαίως ήταν μάγκας ο Άκης Πάνου, όχι επειδή έκανε φόνο, αλλά έχει κάνει τόσα άλλα που εκεί δείχνει την ανθρωπιά του.
Πρόσφατα ο Παπαδόπουλος είχε στην εκπομπή του αφιέρωμα στον Α. Πάνου.
Δυστυχώς δεν την πρόλαβα όλη αλλά όσο πρόλαβα και είδα κατάλαβα ότι πρόκειτε για αληθινό μάγκα.
Και από την εκπομπή της Σεμίνας ένα που θυμάμαι ήταν ότι φρόντιζε τον Μάρκο στα τελευταία του και τον βόηθαγε οικονομικά και μόλις πέθανε ο Μάρκος, του χαρίσανε οι γιοι του το μπουζούκι του Μάρκου.
Μετά από λίγο καιρό τους το επέστρεψε πίσω με σημείωμα "Είναι βαριά κληρονομιά του Μάρκου το μπουζούκι".

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#5 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

_Giannis_20 έγραψε:Ρε παιδιά είστε σοβαροί? Ο Άκης Πάνου δεν ήταν μάγκας?! Αυτός έσφαξε τον γαμπρό του γιατί δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του!
......

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#6 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Φίλε Γιάννη, το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ για να σε βοηθήσω, είναι να σου στείλω την επανεκτέλεση του 1985 από την "οπισθοδρομική κομπανία" που παίζει ο φίλος και συνεργάτης μου, Γιάννης Εμμανουηλίδης και τραγουδάει ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, με mail. Και θα το πράξω το συντομότερο...

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#7 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Σωτήρη αν μπορείς να το κάνεις αυτό θα σου είμαι ευγνώμων! Να συννονοηθούμε να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”