Ωραίο παιξίμο
Όντως πολύ καλό! υπόψην δεν παίζει ο Μπέμπης αλλά κάποιος Χρηστόπουλος!KONSTANTINOS έγραψε:Ενα πολύ ωραίο ωραίο τραγούδι, που κατά τη γνώμη μου το μπουζούκι κυριαρχεί είναι το "Δεν ξαναπαίζω ζάρια πια" του Περπινιαδη με τον Μπέμπη. Νομίζω θα σας αρέσει και εσάς.
Καλή σας μέρα..
Δεν θυμάμαι καλά και δεν το έχω πρόχειρο, αλλά δεν παίζει κιθάρα εκεί;dimitrios έγραψε: Ενας μαγκας στο βοτανικο (Κασιματης - νομιζω παιζει ο Περιστερης) - καλα αυτο και αν ειναι φοβερο μπουζουκι εκει μεσα- πρωιμο (αλλο στυλ απο τους τσιτσανηδες και τους χιωτηδες) αλλα πολυ πριμο.
Δεν ξέρω εάν αληθεύει.
Πάντως και στο Μινότε του τεκέ που παίζει μπουζούκι ο Χαλκιάς και στα υπόλοιπα τραγούδια του, το μπουζούκι ακούγεται σαν κιθάρα.
«Σχεδόν απ'το πενήντα σταματήσανε και οι δίσκοι και άρχισα πάλι το εξήντα. Έβγαλε ένας Περπινιάδης ένα κομμάτι που με δικά του λόγια, και το είπε δίχως να με ρωτήσει. Αυτός τώρα νόμιζε ότις επειδής ήμουνα φουκαράς, στραπατσαρισμένος, νόμιζε μπάτε σκύλοι αλέστε. Του λέω έλα δω ρε. Με ρώτησες που το βαλες αυτό το πράμα;
Κυρ Μάρκο μου λέει να πάρε κάτι να τελειώνει. Και πραγματικώς μου δωσε κάτι, πολύ λίγα λεφτά, ψιχιά να πούμε. Το βγαλε με δικό του τ'όνομα. Αλλά τι να το κάνεις, τον σταμάτησα.
Αυτό το τραγούδι ήταν το Δεν ξαναπαίζω ζάρια πια.»
Λέω κι εγώ:
Χαλάλι του γιατί το τραγούδι είναι κομματάρα!