Πάλι κι απόψε σκεφτικός
1. Εσύ δεν ακούς 4 φωνές?
2. Ο Χιώτης δεν είχε καθόλου "λλλ" και δεν τραγούδαγε ποτέ "βαριά"
3. Ο Στελλάκης, ναι, έκανε και τον κομπάρσο για την επιβίωση... Από το 1949-50 και μετά έκανε συνεχώς "ουρές" σε πάρα πολλά τραγούδια για να παίρνει κάποια χρήματα... (έχουμε μαρτυρίες σε καταγραφές και αφηγήσεις) άσχετα αν δε γραφόταν το όνομά του στο δίσκο.
4. Δε μπορεί να μπερδέψει κάποιος το ηχόχρωμα του Στράτου και του Μπίνη. Σωστές οι επισημάνσεις σου, αλλά ακούγεται ο Μπίνης -ολοκάθαρα- στο πρώτο δίστιχο του ρεφρέν και ο Στράτος στο δεύτερο... (δε θυμάμαι σε πιο ρεφρέν 2 ή 3 πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο και έχουμε εκεί την τετραφωνία...) Θέλει ανάλυση ηλεκτρονική αυτό...
5. Μπορεί στο μπουζούκι νάναι ο Καλδάρας?? Αυτό το παίξιμο είναι Καλδαρας?
6. Έτσι κι εγώ έχω την υπόννοια αντί για τον Στελλάκη τον Τατασόπουλο, μιας κι αυτός παίζει στα περισσότερα της Odeon-Parlophone και κάνει και σε πολλά τρίτες και τέταρτες φωνές, αλλά και για την επισήμανσή σου πως χαμηλοσιγοντάρει γιατί είναι αφοσιωμένος στο μπουζούκι.
(γιαυτό σημείωσα πιο πάνω, με αυτή τη σκέψη, αν μπορεί να διακρίνει -με σιγουριά- κάποιος το παίξιμο αν είναι Χιώτης ή Τατασόπουλος.)
Να δούμε τι θα προκύψει απ' την έρευνα-ανάλυση
------
Άρα, πιθανότατα:
Χασκήλ, Μπίνης, Στράτος, Τατασόπουλος (και στο μπουζούκι)
Χιώτης: (και κιθάρα)
Καλδάρας: (έφτιαχνε καφέδες και θαύμαζε τι ωραία που του φτιάχνανε το τραγούδι)
Στελλάκης: (μπαίνει μόνο στο 3ο ρεφρέν μιας και περίμενε να ηχογραφήσει το "Θα γυρίσεις κάποιο δείλι" του Μητσάκη με την Σωτηρία Μπέλλου)
Μπέλλου: (δεν ακούγεται, ανοίγει την πόρτα και ρωτάει πότε επιτέλους θα τελειώσουνε αυτοί για να ηχογραφήσει κι αυτή, μιας κι έχει ραντεβού να παίξει ζάρια)
Μητσάκης: (έξω απ' το στούντιο καμακώνει την κόρη της κυρα-Ελένης -που έψηνε τους καφέδες στην Κολούμπια- και γράφει αμέσως για πάρτη της το "Μου'φαγες όλα τα δαχτυλίδια" και το πέρασαν με τον Στελλάκη -αφού τον είχε πρόχειρο- το ίδιο απόγευμα!!!)
(Άντε και λίγο χιούμορ!!!)
Άμα δεν μπορείς να το κατεβάσεις πώς ξέρεις ότι είναι σε καλύτερη ποιότητα;vacondios έγραψε:Το τραγούδι ανέβηκε εκ νέου από τον Κρυονερίτη σε πολύ καλύτερη ποιότητα από εκείνη του Εύκαιρου. Πλην όμως δε μπορώ να το κατεβάσω. Παρακαλώ ελέγξε το.

Πέρα από την πλάκα, ξέρω τι φταίει και σίγουρα θα φτιαχτεί αν βρεθεί χρόνος,