Θα θέλατε ν'ανέβουν τραγούδια του Ζαμπέτα στη σελίδα?

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο

Θα θέλατε ν'ανέβουν τραγούδια του Ζαμπέτα στη σελίδα?

ΝΑΙ, όσο περισσότερα γίνεται παρακαλώ
27
43%
ΧΜΜΜ, κάποια θα ήταν καλό ν'ανέβουν
26
41%
ΟΧΙ, δεν γουστάρω καθόλου
10
16%
 
Σύνολο ψήφων: 63

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 423
Εγγραφή: 08 Φεβ 2005 03:07 am

#22 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

eftihis έγραψε:ε΄δω υπάρχει μέσα του χίωτη το "εσυ είσαι η αιτία που υποφέρω"...έτσι???
Για λέγε ρε φιλαράκι για το τραγούδι, γιατί μάλλον δεν χορτάσαμε ακόμα.
Για πες μας κι εσύ για την ρεμπετίλα που του λείπει και δεν το θεωρείς ρεμπέτικο.
Κάνε κι εσύ μια ανάλυση για το πόσο ρεμπέτης ήταν ή δεν ήταν ο Χιώτης ή ο Ζαμπέτας, για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα του τόπικ.

Βασικά, αδμίν, την βρήκα τη λύση για να πάψει η γκρίνια σβήσε τα όλα εκτός από τα τραγούδια του Μάρκου (δικές του συνθέσεις με δικούς του στίχους, έτσι!), και αυτά πάλι μόνο μέχρι το '54 και πολύ είναι.....


.....

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 28 Αύγ 2004 07:17 am
Τοποθεσία: Αρτέμιδα Αττικής

#23 Δημοσίευση από vacondios »

Εύκαιρος έγραψε:σβήσε τα όλα εκτός από τα τραγούδια του Μάρκου (δικές του συνθέσεις με δικούς του στίχους, έτσι!), και αυτά πάλι μόνο μέχρι το '54 και πολύ είναι.....
.....
Επειδή είσαι μικρός μάθε ότι εκτός από τον Μάρκο υπάρχουν και άλλοι 3 εξίσου σπουδαίοι "αρχηγοί" του ρεμπέτικου οι οποίοι δικαιούνται να βρίσκονται ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους

1. Παναγιώτης Τούντας
2. Κώστας Σκαρβέλης
3. Βαγγέλης Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 28 Αύγ 2004 07:17 am
Τοποθεσία: Αρτέμιδα Αττικής

#24 Δημοσίευση από vacondios »

Υπάρχει το "Χιώτη Μάμπο"? Εύκαιρε μήπως κι αυτό ρεμπέτικο?

Billaras
More than 100 posts user
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 10 Αύγ 2005 07:12 pm
Τοποθεσία: Καναδάς
Επικοινωνία:

#25 Δημοσίευση από Billaras »

Ρε παιδιά το θέμα έτσι όπως το έθεσα δεν είναι αν ταιριάζει ο Ζαμπέτας ή ο Καζαντζίδης με το ρεμπέτικο (που όπως σωστά λένε οι φίλοι δεν ταιριάζει). Άπλα έβαλα Ζαμπέτα για παράδειγμα επειδή μου αρέσει πολύ.

Εγώ απλά είπα αφού έχουμε ένα σκληρό δίσκο σε κάποιο server γιατί να μήν μοιραστούμε καί άλλα τραγούδια εκτός από ρεμπέτικα. Ειναί απλό.

Και σε αυτό το ερώτημα πήρα απάντηση (ΟΧΙ) αλλά δεν εξήγησε κανείς "γιατί ΟΧΙ". Ο βακόντιος είπε ότι θα χαλάσει τάχα το ύφος της σελιδας. Δε χαλάει το ύφος ρε παιδιά από τραγούδια σε μιά γωνιά ενός σκληρού δίσκου. Τα posts το χαλάνε το ύφος (εαν είναι άσχετα με τη θεματολογία του site).

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2005 02:19 pm
Τοποθεσία: Πειραιάς

#26 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Κοίτα Billara τα παιδιά που φτιάξανε το site το φτιάξανε αποκλειατικά και μόνο για το ρεμπέτικο. Δεν πιστεύω ότι αυτό που λες να παραχωρήσουν σκληρό για να βάλουμε και άλλα τραγούδια που δεν είναι του είδους είναι σωστό. Γιατί θα συμβεί το εξής:

1) Με τον καιρό θα μαζευτεί ο κάθε άσχετος επί του θέματος και θα γίνουμε κουλουβάχατα εδώ μέσα.
2) Θα ξεκινήσουμε με τα αξιόλογα τραγούδια του Ζαμπέτα,Θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα του Ζαμπέτα όπως μαθητής κλπ, γιατί αυτά θα τα ανεβάσει κάποιος μόνο και μόνο για να λεέι ότι ανέβασε κάτι. Έπειτα κάποια στιγμή θα καταλήξουμε σε Νταλάρα και τελικά θα υπάρχουν 15000 μέλη στο ρεμπέτικο που θα διακινούν τραγούδια του Νίνο να πούμε και του Περικλή του 'ΡΕΜΠΕΤΗ' όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα.

όχι αν είμαι λάθος ας μιλήσει κάποιος τώρα!

mpletsas
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 522
Εγγραφή: 06 Σεπ 2004 07:28 pm

#27 Δημοσίευση από mpletsas »

Καταρχήν θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στον Εύκαιρο που στηρίζει και βελτιώνει τη σελίδα όσο λίγα άτομα και έχει ανεβάσει και τόσες τραγουδάρες ΜΕ ΣΚΕΤΟ DIALUP παρακαλώ - ούτε καν ISDN! Εύκαιρε με το καλό το DSL σε λίγες μέρες!

Τώρα για τη σελίδα. Δεν είναι θέμα χώρου στο δίσκο. Απλώς η σελίδα αυτή φτιάχτηκε όντως για να προωθήσει το «ρεμπέτικο» και το παραδοσιακό τραγούδι συγκεκριμένα . Δεν θέλει ο admin να ανέβουν άλλες μουσικές για να μην επισκιάζουν το παραδοσιακό και ρεμπέτικο τραγούδι. Δεν είναι επιλήψιμο πιστεύω αυτό. Και επίσης πιστεύω ότι είναι καλό να έχει μια ιστοσελίδα σαφή ταυτότητα παρά να είναι «λίγο απ'όλα».

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 792
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
Τοποθεσία: Αλλού
Επικοινωνία:

#28 Δημοσίευση από max »

Σωστός ο μπλέτσας ! Κ γω θαθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν τόσο απλά το θέμα "δίσκου" , χώρος υπάρχει άπλετος. Θέμα ύφους είναι .

Η σελίδα ξεκίνησε πρώτα πρώτα σαν μια πρωτοβουλία ανάμεσα σε πολύ κοντινούς ανθρώπους για να συγκεντρώσουμε τραγούδια που ψάχναμε κ δε βρίσκαμε πουθενά.

Τώρα αν φτάσαμε τα 2000 ή 3000 τραγούδια κ μέλη κανείς δεν το περίμενε . Ο στόχος λοιπόν δεν είναι να φτιάξουμε μια τεράστια "συλλογή" του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.
Ο Ζαμπέτας έχει γράψει τραγουδάρες όπως κ άλλοι συνθέτες. Δεν είναι ρεμπέτικο όμως. Χάνει το ύφος της η σελίδα. Ζαμπέτα πήγαινε σε ένα μεγαλο δισκοπωλείο και θα βρεις ό,τι θες. Τραγούδια σαν αυτά που μπαίνουν εδώ όμως δε θα βρεις πουθενά (Πολλά απαυτα τέλος πάντων) . Μαυτη τη λογική ξεκίνησε η σελίδα και με αυτή θα πορευτεί.

Γιαυτο θεωρώ ότι το δημοψήφισμα αυτο δεν έχει και πολύ νόημα για τη συγκεκριμένη σελίδα.

Ίσως να στενοχωρώ κάποιους αλλά τι να κάνουμε , ελπίζω οι περισσότεροι να καταλάβατε τι θέλω να πω και ποιο είναι το πνεύμα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”