τραγούδια της ταβέρνας

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
stefanosk

τραγούδια της ταβέρνας

#1 Δημοσίευση από stefanosk »

Κάτι δεν πάει καλα με τα τραγούδια της ταβέρνας νομιζω γιατι δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα. Κάνοντας αριστέρο κλικ εμφανιζεται η κλεψύδρα και δεν κάνει τιποτα περισσοτερο οσο και να περιμένς

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Τότε μάλλον φταίει ο υπολογιστής σου. Εγώ πάλι έχω πρόβλημα. Επειδή χρσιμοποιώ hotmail μου λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορώ να το στείλω.Λεφτά θέλουνε αλλά τέλος πάντων.Έχει κανείς να μου προτείναι κάτι?

Α, και ρε συ Στέφανε, τι φοτο είναι αυτή? 5άλφα?! Δεν είναι ευπρεπής αμφίεση για κάποιον που ασχολείται με το ρεμπέτικο! Για συμορφώσου σε παρακαλώ πολύ... ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ! :D

Άβαταρ μέλους
stefanosk

#3 Δημοσίευση από stefanosk »

Βρήκα τι έφταιγε, μλκια που το αναφερα κιολας. Γιάννη με gmail?

ΥΓ Αν πραγματικά σ'ενοχλει η φώτο μπορω να την βγάλω

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#4 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Τι εννοείς με gmail Stegane? Κοίτα αν η φωτο σου αρέσει εγω δεν έχω κανέναν λόγο. Αλλά δεν νομίζεις ότι είναι λίγο ανάρμοστη για εδώ?

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από Billaras »

Αυτή η φώτο, το Mano Negra (μαυρο χέρι) και το κόκκινο αστέρι είναι κλασσικά σύμβολά αναρχικών ή Σταλινικών αντιεξουσιαστών. Δεν είναι πενταλφα, ούτε το χέρι από κανα δαίμονα ούτε άλλα σατανιστικά συμβολά.

Άβαταρ μέλους
stefanosk

#6 Δημοσίευση από stefanosk »

Ο Μπιλάρας εχει δίκιο στην ερμηνεία της φώτο. Εγω εχω σταματήσει ν'ασχολουμαι με πολιτικους χωρους εδω και καιρό και ο λόγος που την εβαλα ειναι οτι δεν είχα καμια αλλη κι οτι ετσι, εχει μια καποια δυναμική. Ανάρμοστη δεν 8α τη χαρακτήριζα σε καμιά περιπτωση. Αυτο ομως ας μη το κουβεντιάσουμε.
Το gmail δεν καταλαβαίνει απο μεγάλα αρχεια μιας και σου δινει καπου στα 2,5 γιγα χώρο για εισερχόμενα κτλ. Αν σ'ενδιαφέρει πες μου να σε προσκαλεσω γιατι μονο ετσι μπορεις ν'ανοίξεις λογαριασμό

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#7 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Αν μπορείς να βοηθήσεις Στέφανε θα το εκτιμούσα πολύ! Τι χρειάζεται για το gmail? Και κάτι άλλο. Μόλις κάνεις register παίρνεις και 5 ιούς δώρο? :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”