Εγώ ξέρω ότι ο admin είναι μάγκας, μερακλής, ντερβίσης, μαγκίτης κι αλανιάρης, μέχρι τώρα έχει δείξει ότι ξέρει πολύ καλά τί κάνει, εγώ τον παραδέχομαι και του χω τυφλή εμπιστοσύνη.ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Δεν ξέρω τι είχε ο admin στο μυαλό του όταν έφτιαχνε τη σελίδα , θέλω να δω και την άποψη του που οφείλουμε όλοι να τη σεβαστούμε μας αρέσει δεν μας αρέσει .
Θα θέλατε ν'ανέβουν τραγούδια του Ζαμπέτα στη σελίδα?
- vacondios
- More than 150 posts user.
- vacondios
- More than 150 posts user.
Τη γνώμη μου επι της ουσίας την έχω γράψει και αιτιολογήσει look backwardsΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Επι της ουσίας Βακονδιε (Παρατσούκλι του Βαμβακάρη;) ,συμφωνείς ή όχι ;
Tα παρατσούκλια του Μάρκου ήταν τα εξής 3:
1. Ρόκκος (λόγω του ψευδονύμου του)
2. Φράγκος (λόγω του θρησκεύματός του που τυχαίνει να είναι το ίδιο με το δικό μου)
3. Κοντραμπάσσο (λόγω του βάθους της φωνής του)
Δεν είμαι αντμίν αλλά καλύπτομαι να σου απαντήσω (καταχρηστικά, αντί να σε παραπέμψω στις παλιές συζητήσεις του φόρουμ ως ώφειλα). Ακολούθησε τα εξής βήματα, όποτε θες να ανεβάσεις ένα τραγούδι.
1) Ξέχνα ποιός το έγραψε.
2) Έχει σχέση το τραγούδι με το ρεμπέτικο ή την παραδοσιακή μουσική;
3) Αν ναι, ανέβασέ το. Αν όχι ή αν δεν είσαι σίγουρος, άστο καλύτερα.
Τραγούδια έχουν σβηστεί σε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτώσεις. Ο λόγος είναι ότι ως τώρα όλοι σχεδόν σέβονται την «κοινότητα» στην οποία εντάσσονται και την συσσωρευμένη πείρα αυτού του φόρουμ στο να θέτει κάποια όρια.
Αν σβήσει κάτι ο αντμίν δεν είναι λόγος να θιγείς. Κάποιος πρέπει να την κάνει κι αυτή την άχαρη δουλειά και ο αντμίν την κράτησε για τον εαυτό του την αρμοδιότητα.
- Giannis_Naxos
- More than 50 posts user
Επειδή είναι μερικά τραγούδια που πραγματικά αξίζουν και είναι πεντάμορφα

Αυτά.
ΥΓ: Ζητάω και πάλι συγγνώμη για την φράση μου: μερικά του τραγούδια είναι για να διώχνεις τις γάτες...