Τι παίζετε;

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
dimitrios
More than 150 posts user.

#22 Δημοσίευση από dimitrios »

Φιλε Γιαννη η λιστα μου πηρε 20 λεπτα. Οποτε δεν ηταν κοπος - αλλα αυτα τα τραγουδια δεν ειναι πανω 3μιση ωρες προγραμμα με μιση ωρα διαλειμα - κανε τις πραξεις για 4 λεπτα μεσο ορο το τραγουδι...
SALVATORES DEI

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN

#23 Δημοσίευση από PLANTMAN »

Μπράβο ρε Δημήτρη πολύ καλό το πρόγραμμα. Έκλεισα ήδη τραπέζι για 3η νύχτα :lol:

Άβαταρ μέλους
dimitrios

#24 Δημοσίευση από dimitrios »

Και φαντασου για τριτη νυχτα εναλλαξ - ακομα δε εβαλα "πριν το χαραμα, βαδιζω και παραμιλω, καρδια παραπονιαρα, παραπονιαρικο (χατζηχρηστου) και τοσα αλλα............Ετσι για να μπαινουν ως εκπληξεις
SALVATORES DEI

Άβαταρ μέλους
BLEKOS
Επικοινωνία:

#25 Δημοσίευση από BLEKOS »

ΚΑΛΑ Ε! ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ!!!!!
ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ :D

ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΔΥΣΚΟΛΗ Η ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ.
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ(ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ)!!!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ 1 ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ....ΠΧ ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ..........ΚΑΙ 3 ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ/ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ,ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΘΑ ΕΧΩΝΑ ΚΑΙ ΧΑΣΙΚΛΙΔΙΚΑ,ΒΑΡΙΑ.....ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΣΕΜΙΝΑ. :lol:

ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΣΗ (ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΙ,ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΡΑΠΕΖΙ(ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ),ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΤΕΣΙΝΟΥ ΜΑΤΣ,Κ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ),ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ......ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΣΤΙΧΟΣ,Η ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”