Εύκαιρε πίστευε και μή ερεύνα.Εύκαιρος έγραψε:ρε παιδιά γραψτε απο που τα πήρατε αυτα, να ξέρουμε κι εμεις!
ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
- KONSTANTINOS
- More than 50 posts user
Aplos epeidh den briskw swsth thn apanthsh tou filou vacendiou "Εύκαιρε πίστευε και μή ερεύνα", sas parapempw sth bibliografia:
Vamvarakis, Markos. Autobiogrphia. Ed. Ageliki-Bellou-Keil. Athens, Greece: Ekdoseis Papazisi, 1978
Epishs polu kalo afierwma me analutiko pinaka ths diskografias tou Markou parousiastike sto periodiko "Laiko Tragoudi" teuxos Apriliou tou 2005 gia ta 100 xronia apo ton 8anato tou.
Na stai kala
- vacondios
- More than 150 posts user.
Ούτε κι εγώ, απλά ένα αστείο είπα στον φίλο μου τον Εύκαιρο που λύσσαξε.KONSTANTINOS έγραψε: Aplos epeidh den briskw swsth thn apanthsh tou filou vacendiou "Εύκαιρε πίστευε και μή ερεύνα"
Και κάτι άλλο: Όλοι οι θαμώνες αυτής της σελίδας αγαπάμε και λατερύουμε μαζί με την αληθινά Ελληνική μουσική και την Ελλάδα γενικότερα και την Ελληνική γλώσσα και την Ελληνική γραφή Έχουμε συμφωνήσει να μήν ανεχόμαστε στο forum να γράφονται greeklish και τέτοιες βαρβαρότητες
- KONSTANTINOS
- More than 50 posts user
Αλήθεια πως σας φάνηκε το αφιέρωμα του περιοδικού "Λαικό Τραγούδι" για τον Μάρκο;
Να σται καλά
Υ.Γ. Vacondios έχεις δίκιο για τα greeklish φίλε, ωστόσο δεν νομίζω να ειναι το γεγονός οτι δεν θαυμάζω και εγώ την ελληνική γλώσσα, αλλά ούτε του οτι ενεργώ κακοπροέραιτα. Απλός η συνήθεια είναι κακό πράγμα και δυστηχός το αποδεικνύω πολλες φορές τελευταία. Αλήθεια έχει γίνει τετοια συμφωνία? Ποτε βρε παιδιά και δεν το πήρα πρέφα? Τέλοσπάντον, σέβομαι απόλυτα αυτή τη θέση και προσωπικά θα προσπαθήσω να αποτοξινωθώ.
- vacondios
- More than 150 posts user.
Λοιπόν σε αυτό το topic μιλάμε για τη ζωή ενός μεγάλου ανδρός και δεν ήθελα να εκφυλιστεί έτσι.Σωτήρης έγραψε:Το "vacondios" πάντως γράφεται και "Βακόνδιος" αν θέλεις, έτσι δεν είναι;
Λοιπόν σχετικά με το πώς θέλουμε να γράφουμε στο forum το έχουμε πεί εδώ forum/viewtopic.php?t=504.
Φίλε Σωτήρη "Βακόνδιος" είναι το επώνυμό μου και "vacondios" το username με το οποίο κάνω log in στη σελίδα. Είναι και τα δύο κύρια ονόματα, δεν αποτελούν βασικά συστατικά της γλώσσας και γράφονται όπως θέλεις