Ψάχνω δυό τραγουδια του Μάρκου
Ψάχνω δυό τραγουδια του Μάρκου
Μπράβο σε όλους για την δουλειά που γίνεται εδώ.
Ψάχνω 2 τραγούδια.
Το ένα είναι το "δύο καρπούζια" με τον Ζαγοραίο στην πρώτη του εκτέλεση και το άλλο το "τικ τακ κάνει η καρδιά μου" με το μάρκο.
Thanks
-

- vacondios
- More than 150 posts user.
Re: Ψάχνω δυό τραγουδια του Μάρκου
Κανένα από αυτά τα δυο τραγούδια δεν έχει σχέση με τον Μάρκο αν εννοείς τον ΒαμβακάρηRaptor έγραψε:Χαιρετώ.
Ψάχνω 2 τραγούδια.
Το ένα είναι το "δύο καρπούζια" με τον Ζαγοραίο στην πρώτη του εκτέλεση και το άλλο το "τικ τακ κάνει η καρδιά μου" με το μάρκο.
Thanks
Μπορεί να έχεις και δίκιο.Πάντως και τα δύο που ζητάω τα είχα σε δισκάκι 45αρι αλλά έσπασαν.vacondios έγραψε:Κανένα από αυτά τα δυο τραγούδια δεν έχει σχέση με τον Μάρκο αν εννοείς τον ΒαμβακάρηRaptor έγραψε:Χαιρετώ.
Ψάχνω 2 τραγούδια.
Thanks
Δες εδώ για τα καρπούζια εάν έχει σχέση με μάρκο βαμβακάρι (αυτόν εννοώ)
http://www.greekmusic.com/PEXE_MARKO_p/ ... lash-6.htm το τραγούδι "16"
- vacondios
- More than 150 posts user.
Ε λοιπόν ούτε το "Dio Karpouzia S' Ena Heri" ούτε το "Ta Pedia Tis Gitonias Sou" που αναφέρει αυτό το CD έχουν γραφτεί από τον Μάρκο Βαμβακάρη. Ίσως τα ερμήνευσε τη δεκαετία του 60 ή ίσως οι συνθήκες τον ανάγκασαν να τα πεί ίσως και να μην τα είπε και να είναι άσχετος ο παραγωγός του CD.Raptor έγραψε:
Μπορεί να έχεις και δίκιο.Πάντως και τα δύο που ζητάω τα είχα σε δισκάκι 45αρι αλλά έσπασαν.
Δες εδώ για τα καρπούζια εάν έχει σχέση με μάρκο βαμβακάρι (αυτόν εννοώ)
http://www.greekmusic.com/PEXE_MARKO_p/ ... lash-6.htm το τραγούδι "16"