Μια διόρθωση στο τσάτ!

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
THETTALOS
More than 50 posts user

Μια διόρθωση στο τσάτ!

#1 Δημοσίευση από THETTALOS »

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχει κάποιος στο τσάτ, με το nick κάποιου άλλου. Νομίζω ότι πρέπει να διορθωθεί πρίν δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση.

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Admin »

Αυτό υπήρχε μέχρι πριν λίγο καιρό και έγιναν κάτι τρελές πλάκες με τη νυχτερινή τη βάρδια!! Επειδή όμως όπως λες κι εσύ μπορούσαν να γίνουν και πλαστοπροσωπίες και ασχήμιες, το φτιάξαμε ώστε κάνοντας κλικ στο όνομα μέσα στο τσατ να εμφανίζεται το προφίλ του χρήστη που έγραψε το μήνυμα (άρα και η πραγματική του ταυτότητα).

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από max »

Η ιδέα αρχικά ήταν δική μου, με το σκεπτικό ότι κάποιος θαθελε να λέει τα δικά του ανώνυμα(το έχω δει από άλλα chat) οπότε θα άνοιγε διπλό λογαριασμό ο ίδιος.
Για να αποφευχθεί αυτό είχα βάλει να ορίζεις εσύ το όνομα όταν γράφεις.

Άλλωστε Thettale δε νομίζω κάποιος να κάνει κάτι καοπροαίρετα.Κ ακόμη κ σαυτή την περίπτωση δε νομίζω κάποιος να έκανε ασχήμιες, ούτως ή άλλως φαίνεται κι από το login name του αριστερά ότι δεν έιναι ο ίδιος.

Γιαυτό mpletsaman το είχα φτιάξει έτσι στην αρη , μ'αυτό το σκεπτικό , δεν είχε τύχει να σου πω το σκεπτικό μου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”