Psaxnw ena tragoudi!!

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#8 Δημοσίευση από max »

Παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι όλα τα τραγούδια έχουν θέση εδώ μέσα (οκ δεν εννούμε ντίσκο ούτε ρέγκε) , αν το πρόβλημα είναι ότι το site ονομάζεται 'Ρεμπετοσελίδα' να το αλλάξω.

Όπως ζήτησε κάποιος να βάλει κλαρίνα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούμε να φτιάξουμε ειδική κατηγορία για αυτά ή ακριβώς το ίδιο ισχύει για τα παραδοσιακά τούρκικα με σάζια κλπ.

Τελικά το βρήκα το τραγούδι αυτό , μου το έστειλε ο φίλος mpletsas που γράφει παραπάνω από Αγγλία και θα το βάλω για να υπάρχει για όλους.
Για οποιαδήποτε πρόταση ή παρατήρηση γράφτε .

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

#9 Δημοσίευση από vacondios »

maxx έγραψε:Παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι όλα τα τραγούδια έχουν θέση εδώ μέσα (οκ δεν εννούμε ντίσκο ούτε ρέγκε) , αν το πρόβλημα είναι ότι το site ονομάζεται 'Ρεμπετοσελίδα' να το αλλάξω.

Όπως ζήτησε κάποιος να βάλει κλαρίνα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούμε να φτιάξουμε ειδική κατηγορία για αυτά ή ακριβώς το ίδιο ισχύει για τα παραδοσιακά τούρκικα με σάζια κλπ.

Τελικά το βρήκα το τραγούδι αυτό , μου το έστειλε ο φίλος mpletsas που γράφει παραπάνω από Αγγλία και θα το βάλω για να υπάρχει για όλους.
Για οποιαδήποτε πρόταση ή παρατήρηση γράφτε .
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε τί βάζουμε σε αυτό το site. Κάποιοι άνθρωποι όπως ο Παπάζογλου, ο Βαμβακάρης, ο Παγιουμτζής, ο Στελλάκης, ο Σκαρβέλης, ο Κάβουρας και άλλοι δημιούργησαν ένα τεράστιο οικοδόμημα που όμοιό του δεν υπάρχει και λέγεται Ελληνικό Ρεμπετικο Τραγούδι. Αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν φτωχοί και η μόνη αμοιβή τους είναι η αιώνια μνήμη τους. Εκτιμώ ότι σήμερα αυτή η σελίδα καλύπτει πολύ λιγότερο από το 5% αυτής της δημιουργίας. Πιστεύω ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βεβηλώσει τη μνήμη αυτών των ανθρώπων. Η Ρεμπετοσελίδα πρέπει να μείνει Ρεμπετοσελίδα με Ρ κεφαλαίο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”