Αναζητούνται παλιές εκτελέσεις

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Αναζητούνται παλιές εκτελέσεις

#1 Δημοσίευση από Admin »

Σβήνουμε τραγούδια που έχουν υποδειχθεί για ξεκαθάρισμα. Από μερικά όμως δεν έχουμε ορίτζιναλ εκτελέσεις. Έτσι μετά το σβήσιμο δεν θα υπάρχουν καθόλου στη σελίδα, αν δεν τις βρούμε.

Μη χειρότερα Θεέ μου (του Τσιτσάνη) - Το ψάχνουμε χωρίς Νταλάρα, αν υπάρχει σε παλιό. :arrow: ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΠΛΑΝΤΜΑΝ

Θεέ μου μεγαλοδύναμε (Παραδοσιακό) - Υπάρχει αυτή τη στιγμή με Κοντογιάννη (που είναι επικίνδυνο λόγω μη παρέλευσης ...30ετίας) και από Μπακιρτζή στα live από Λυκαβηττό (αυτό είναι οκ γιατί δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο, ε; ).

Στα χώματα της ξενιτειάς (του Τσιτσάνη) - Ανέβηκε σήμερα αλλά είναι Ζαγοραίος. :arrow: ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΣΚΥΛΕ.

Από κάτω απ' το ραδίκι (Παραδοσιακό) - Ζαγοραίος και πάλι. Κάνας άλλος δεν το έχει πει; :arrow: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Admin την 01 Νοέμ 2005 03:43 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN
More than 150 posts user.

#2 Δημοσίευση από PLANTMAN »

Το Θεέ μου μεγαλοδύναμε είναι αδέσποτο και δεν έχει ηχογραφηθεί σε παλιά εκτέλεση.
"Το ραδίκι" είναι του Ζαμπέτα.
Ανεβάζω το μη χειρότερα Θεέ μου με Τσιτσάνη και τη μάγισσα της αραπιάς με Παγιουμτζή και Τσιτσάνη

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

Re: Αναζητούνται παλιές εκτελέσεις

#3 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Admin έγραψε: Στα χώματα της ξενιτειάς (του Τσιτσάνη) - Ανέβηκε σήμερα αλλά είναι Ζαγοραίος.
Αυτές είναι πρώτες εκτελέσεις. Τί σε πειράζει που είναι Ζαγοραίος; Του '50 είναι
Admin έγραψε:
Η μάγισσα της Αραπιάς (του Τσιτσάνη) - Μόνο με Ακατονόμαστο υπάρχει τώρα, οπότε μετα την Απονταλαροποίηση, γιόκ!
Υπάρχει άλλες δυο φορές η πρώτη εκτέλεση!

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από Admin »

Εύκαιρος έγραψε:
Admin έγραψε: Στα χώματα της ξενιτειάς (του Τσιτσάνη) - Ανέβηκε σήμερα αλλά είναι Ζαγοραίος.
Αυτές είναι πρώτες εκτελέσεις. Τί σε πειράζει που είναι Ζαγοραίος; Του '50 είναι
Κοίτα, στα «Χώματα της ξενιτειάς» τραγουδάει εντάξει! Στο «Ραδίκι» είναι σκύλος όμως.
Εύκαιρος έγραψε:
Admin έγραψε:
Η μάγισσα της Αραπιάς (του Τσιτσάνη) - Μόνο με Ακατονόμαστο υπάρχει τώρα, οπότε μετα την Απονταλαροποίηση, γιόκ!
Υπάρχει άλλες δυο φορές η πρώτη εκτέλεση!
Καλά που μας πρόλαβες. Θα λείπαμε διακοπές φαίνεται όταν ανέβηκαν!

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN

#5 Δημοσίευση από PLANTMAN »

Την εκτέλεση με τον Ζαγοραίο κάποιος την έψαχνε θυμάμαι γι'αυτό την ανέβασα.

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#6 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Κοίτα, στα «Χώματα της ξενιτειάς» τραγουδάει εντάξει! Στο «Ραδίκι» είναι σκύλος όμως.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

my8os
More than 50 posts user

#7 Δημοσίευση από my8os »

Κι εγώ ανέβασα 'Στα χώματα της ξενιτειάς' γιατί το έψαχνε κάποιος αλλά και γιατί είναι πρώτη εκτέλεση. Ο τρόπος εκτέλεσης δεν θα πρέπει να αποτελεί κριτήριο κατά την ταπεινή μου άποψη.[/b]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”