ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ
- Χρηστος ο Κωος
- More than 150 posts user.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ
Ειδα λοιπον οτι μερικες εκτελεσεις - συνηθως απ'τους πιο φιρματους - ειναι πολυ πιο καθαρες και αναρωτιεμαι τι συμβαινει
Ειναι προερχομενες απο μητρες 45αριων, ειναι μεταγενεστερες με τους ιδιους καλλιτεχνες ή απλως επειδη μερικοι τα ειχαν καλα με τις εταιρειες δωθηκε μεγαλυτερο βαρος στην επιλογη του 78αρη και στο καθαρισμα του για να πουλησει καλυτερα ??
Αν εχει καποιος ιδεα ας μας διαφωτισει
- Χρηστος ο Κωος
Απο την αλλη, κατα διαβολικη συμπτωση οι καθαρες εκτελεσεις εχουν να κανουν με πρωτοκλασατα ονοματα : Τσιτσανης,Νινου,Καζαντζιδης κτλ
Συμγωνα με την καθαριοτητα των δισκων δεν νομιζω ναι υπαρχει μονο ενας λογος, αλλα εγω προσοπικα εχω βρει δισκους 78αρια ολοκαθαρα στο μοναστιρακι και οταν ρωτισα πος ειναι τοσο καθαρες, μου απαντισαν "Τα φεραμε απο την Αμερικη"!!!!!!
Οι μητρες και μετα το πολεμο δεν υπαρχουνε!!! Οι εταιριες τα πεταξανε επι λογου οτι παιρνανε πολυ χωρο διθεν. Αν υπηρχανε οι μητρες και μετα το πολεμο, γιατι τα CD που περιεχουνε μεταπολεμικα τραγουδια δεν ειναι καθαρα και λενε απανω, συλλογη του ταδεε και του ταδεε? Επιδη δεν εχουνε τις μητρες και γυρουνε τους δισκους απο συλλεκτες και κολανε απανω μετα στα CD οτι εχουνε καθαριστει οι ηχογραφισεις και αλλες τριχες κατσαρες.
Μου εχει μαρτυρισει ενας συλλεκτης, που τωρα ζεει στην Αυστραλια και το μερος που Θαβτικανε, επιδι οταν ζουσε εκει, στο Περστερι, ενας φιλος του του ειχε φερει μια μητρα αλλα δεν ειξερε οτι ητανε μητρα, αλλα ελεγε οτι ητανε σιδερενιος δισκος. Οταν εβαλε την μητρα να παιζει, επαιξε μονο 2 με 3 στροφες και τερμα η βελονα και ητανε η μητρα του τραγοδιου "Ο Αντονις ο Βαρκαρης ο Σερετης". Και οταν ο φιλος μου, ο Κυρ Βαγγελης, που τορα θα ειναι 80 χρονων, ρωτισε τον φιλο του που βρικε την μητρα, ειπε οτι "Βαγγελη, Υπαρχουνε εκατονταδες πεταμενες εκει στο γηπεδο που παιζουμε μπαλλα" . Και τορα εκει υπαρχουνε Πολικατοικιες Χτιζμεωες απο πανω.
Ναστε ολοι καλα

- vacondios