Δισκογραφία Τσιτσάνη (από a.a.d.)
Δισκογραφία Τσιτσάνη (από a.a.d.)
Δισκογραφία ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ
Η καταγραφή που ακολουθεί είναι αυτή του Θεόφιλου Αναστασίου, που επιμελήθηκε την έκδοση του περιοδικού
"λαϊκό τραγούδι", "ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ Άπανατα"
Σε κάθε σειρά εμφανίζεται με την σειρά:- Ο πρώτος στίχος
- Εντός [], ο α/α στα Άπαντα και ο τίτλος του τραγουδιού
- ο/οι τραγουδιστής/στές
- η χρονολογία κυκλοφορίας του δίσκου με δύο ψηφία (πχ: 66=1966)
- ο ρυθμός (όπου: ζ=ζεϊμπέκικο, χ=χασάπικο, χσ=χασαποσέρβικο τσιφτ=τσιφρετέλι)
- ο στιχουργός, εφ όσον δεν είναι ο Τσιτσάνης
Οι γραμμοφωνήσεις-ηχογραφήσεις είναι 580.Υπενθυμίζω και την καταγραφή:-των προπολεμικών του Τσιτσάνη που δημοσιεύτηκε στο
www.rebetiko.gr και
- του Σάκη Πάπιστα στο www.rembetiko.gr (2003?)
Αγάπη μου ποιος δρόμος να σ' έφερε κοντά μου [461.Ποιος δρόμος σ' έφερε κοντά μου], Έφη Γάσπαρη, 66 λαϊκό βάλς
Αγαπώ μια παντρεμένη [34.Αγαπώ μια παντρεμένη], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38 ζ
Αγκαλιασμένοι πήραμε τον όμορφο το δρόμο [467.Γυναίκα δίχως σύνορα], Χατζηαντωνίου-Βούλα Γεωργούση, 67 ζ
Αιώνες πέρασαν με νεκρικά σκοτάδια [579.Αιώνες πέρασαν], χορωδία Δήμου Μοσχάτου, 2003, μαρς
Ανάθεμα σε θάλασσα που κάνεις ώρες ώρες [282.Μπαρμπαριά], Χρυσάφη-Λίντα-Τσιτσάνης-Γιαννόπουλος, 53 συρτό
Ανάθεμα την ομορφιά σου [450.Ανάθεμα την ομορφιά σου], Λίδια, 64 τσιφτ
Αναστενάζω και πονώ που ' φυγές από μένα [72.Σκληρόκαρδη], Σταυροπούλου-Τσιτσάνης, 39 ζ
Αν δεν γελούν τα χείλη μου [568.Όλα εδώ πληρώνονται], Μανώλης Μητσιάς, (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 χ
Ανέβα στο τραπέζι γλυκό μου κορίτσι [501.Το τσιφτετέλι του Τσιτσάνη], Τσιτσάνης-Βούλα Γεωργούτη, 70 τσιφτ
Αν είχα τύχη, κούκλα μου, και σ' έκανα δική μου [81.Μια βίλα εγώ θα σου θα σου 'χτιζα], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 ζ
Αν θέλεις μάνα να το δεις το δύστυχο παιδί σου [251.Για μια γυναίκα χάθηκα], Τσαουσάκης-Νίνου, 51 ζ
Άλλα μου έλεγες στην αγκαλιά σου [457.Άλλα μου έλεγες στην αγκαλιά σου], Αγγελόπουλος-Βασιλείου, 65 συρτοτσιφτετέλι
Αλήθεια όλα βγήκανε, τσιγγάνα, όσα είπες [226.Ο χωρισμός που μάντεψες], Ευγενικός-Νίνου-Τσιτσάνης, 50 ζ
Άναψε τους πόθους η ξεμυαλίστρα [460.Η ξεμυαλίστρα], Γαβαλάς-Κούρτη, 65 χ
Αν μ' αγαπάς και λες πως ζεις για μένα μόνο [438.Μακριά μου εσύ δεν κάνεις], Μενιδιάτης-Χρυσάφη, 64 τσιφτ
Αν πεθάνω, από σένα θα πεθάνω [487.Αν πεθάνω], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 68 χ
Άνοιξε γιατί δεν βλέπω [469.Δείρε με και μάλωσέ με], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 67 ζ
Ανταριασμένη θάλασσα μοιάζει η καρδιά μ' απόψε [333.Φίλος και γυναίκα], Καίτη Γκρέι, 57 ζ
Αντιλαλούνε τα βουνά [204.Αντιλαλούνε τα βουνά], Νίνου-Ευσταθίου-Τσαουσάκης, 50 ζ (Χασκίλ-Ευγενικός-Μπίνης-Τατασόπουλος)
Άντρα μου παραπονιάρη [480.Άντρα μου παραπονιάρη], Λαμπράκη-Τσιτσάνη, 67 συρτό
Άνω κάτω χτες τα κάναμε [99.Το πρωί με τη δροσούλα],Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 46 ζ
Από βουνό κι από γκρεμνό κι από μεγάλο ρέμα [207.Παλιοκόριτσο για σένα], Τσαουσάκης-Νίνου, 50 ζ
Από μια πικρή κουβέντα [443.Από μια πικρή κουβέντα], Χρυσάφη, 64 ζ
Από την Κούλουρη ως τον Πειραιά [553.Από την Κούλουρη ως τον Πειραιά], Μοσχονάς-Καλέργης Νίκος, 50 ?
Από σένα έχω χάσει την εκτίμηση του κόσμου [295.Σε σαλόνια μπήκες τώρα], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 53 χ
Απ' τα χείλη σου τα γραμμένα [489.Απ' τα χείλη σου τα γραμμένα], Τσιτσάνης-Καίτη Μαράκη, 69 αλέγκρο
Από τέτοια κούνια βγήκες [440.Που σε βρήκα, που με βρήκες], Αντώνης Ρεπάνης, 64 καρσιλαμάς
Απ' τη μάνα μου διωγμένος [149.Απ' τη μάνα μου διωγμένος], Βαμβακάρης-Λαμπίρη Ελ-Τσιτσάνης, 48 ζ
Απ' της στεριάς τα βάσανα τα μάτια μου θα πάρω [222.Βίρα την άγκυρα παιδιά], Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 50 ζ
Απ' το ίδιο το φαρμάκι [375.Το μαύρο ριζικό], Λίδια, 59 ζ, στ: Γκούτης
Απ' τον καιρό που έτυχε εσένα να γνωρίσω [65.Τώρα γυρνάς στις γειτονιές], Παγιουμτζής-Περπινιάδης, 39 ζ
Απ' τον καιρό που τα' μπλεξα με μια γειτόνισσα μου [63.Πάνε τα λεφτά μου], Περπινιάδης-Τσιτσάνης, 39 χ
Απ' το φαρμάκι πιο πικρή έγινε η ζωή μου [290.Εσύ μου πήρες τη χαρά], Ευγενικός-Φλωρούση Νίκη, 53 ζ
Απόψε έχω μες στην καρδιά μου [555.Μάτια-Παλατια], Μανόλης Λιδάκης, 92 μπολερό
Απόψε η καρδιά είναι πνιγμένη στα σεκλέτια [327.Σ' όλα τα στέκια θα μπουκάρω], Γκρέι-Κλειδωνιάρης Αντώνης-Μπιθικώτσης, 56 ζ
Απόψε η καρδιά μου για πάντα πεθαίνει [376.Πριν την αυγή], Μανώλης Αγγελόπουλος, 59 ζ
Απόψε κάνεις μπαμ [272.Απόψε κάνεις μπαμ], Μπέλλου-Μπίνης-Τσιτσανης, 52 ζ (και με Νίνου-Τσιτσάνης ,52)
Απόψε μες στη σιγαλιά [564.Απόψε μες στη σιγαλιά], Λιδάκης (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 οριεντάλ
Απόψε μες στο καπηλειό, που τα μπουζούκια κλαίνε[188.Απόψε μες στο καπηλειό], Νίνου-Κηρομύτης-Τσιτσάνης, 49 ζ
Απόψε πάλι θα ξαγρυπνήσω [256.Μεσ στο κελί μου ξάγρυπνος], Τσαουσάκης, 51 ζ
Απόψε πάλι θα τα πιω [178.Πάρε με, Μάρω πάρε με], Γεωργακοπούλου-Τσιτσάνης, 48 συρτό
Απόψε πάλι στο ποτήρι θα το ρίξω [573.Για τη Σοφία Βέμπο], Γαλάνη (Κραουνάκης-Τσιτσάνης) 2001 ?
Απόψε που μαλώσαμε λιγάκι [332.Εσύ βρε παλιοκόριτσο], Καζαντζίδης, 57 ζ, Στ: Κώστας Μάνεσης
Απόψε που 'χω κέφια κούκλα μου [337.Αράπικο τσιφτετέλι], Γιώτα Λίδια-Τσιτσάνης, 57 τσιφτ
Απόψε που 'χω πόνο στην καρδιά [374.Ρέξε μου μια γλυκιά πενιά], Καμπάνης, 59 ζ, στ: Γκούτης
Απόψε που χωρίζουμε και όλα τελειώνουν [172.Γλέντα με, φως μου, γλέντα με], Μπέλλου-Περπινιάδης, 48 ζ
Απόψε σε θυμήθηκα ξανά [118.Αράπιλο λουλούδι], Χασκίλ-Τσιτσάνης, 47 οριεντάλ
Απόψε στις ακρογιαλιές [481.Απόψε στις ακρογιαλιές], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 68 χσ
Απόψε τα μεσάνυχτα θα 'ρθω να σε ξυπνήσω [55.Νταίζυ], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 ζ
Απόψε το μπουζούκι σου θα στο μαλαματώσω[213.Κι αν πάθεις και καμιά ζημιά(Τσιτσάνη μου)],Νινου-Τσιτσανης,50 ζ
Απόψε φως μου ξαγρυπνώ για σένανε και μόνο [47.Απόψε να μην κοιμηθείς], Αμπατζή-Περπινιάδης, 38 χ
Αραμπάς περνά [153.Η σατράπισσα (Αραμπάς περνά)], Βαμβακάρης-Καλφοπούλου-Τσιτσάνης, 48 χ
Αραμπέλα, Αραμπέλα [161.Αραμπέλα], Δανάη, 48 οριεντάλ
Ας ήταν να 'χα έναν έρωτα μεγάλο [400.Ας εύρισκε έναν έρωτα], Γκρέι, 61 χ, στ: Μουρκάκος
Ας μ' έκαιγαν χίλιες φωτιές [491.Ας μ' έκαιγαν χίλιες φωτιές], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 69 συρτοτσιφτετέλι
Άσπρο πουκάμισο φορώ και μαύρο θα το βάψω [328.Το πουκάμισο], Καζαντζίδης, 56 ζ
Αυτά τα μαύρα τρένα [378.Τα καράβια και τα τρένα], Γκρέι, 59 ζ, στ: Γκούτης
Αυτή η καρδιά που πλήγωσες στάζει ακόμα αίμα [346.Το κόκκινο μαντίλι], Καζαντζίδης, 57 ζ, στ: Λούπας-Τσιτσάνης
Αυτό το βράδυ χάνομαι, αυτό το βράδυ σβήνω [527.Αυτό το βράδυ χάνομαι], Ανθή Αγγελίδου, 78 καρσιλαμάς
Αυτόν τον ήλιο που βλέπετε όλοι [379.Ένα ταξίδι ειν' η ζωή], Σταύροσ Καμπάνης-Γιάννης Κυριαζής, 59 ζ, στ: Γκούτης
Αυτόν τον φίλο που 'χεις μαζί σου [246.Το θύμα], Τσαουσάκης-Νίνου, 51 ζ
Αφού για μένα τα πάντα έχουν σβήσει [326.Μ' έβαλες στο μαυροπίνακα], Μπιθικώτσης Γρηγόρης, 56 ζ
Αφού δεν μ' αγαπούσες [416.Αφού δεν μ' αγαπούσες], Σόνια Ίμβριου-Τσιτσάνης, 62 συρτοτσιφτετέλι
Αφού ζητάς για να σε συγχωρήσω [123.Τρεις θα 'ναι οι ώρες σου],Χατζηχρηστος-Βαμβακάρης-Τσιτσάνης, 47 χ
Αφού μαγκιόρα θέλησες από μικρή να γίνεις [117.Η μαγκιόρα], Βαμβακάρης-Τσιτσάνησ-Τατασόπουλος, 47 ζ
Αφού μ' αρέσει να γυρνώ τον κόσμο τι τον μέλει; [78.Αφού μ' αρέσει να γυρνώ], Σταυροπούλου, 39 ζ
Βαθιά στην καρδιά μου πονάω [425.Υπάρχει μια φλόγα], Αγγελόπουλος-Σοφία Κολητήρη, 63 οριεντάλ
Βάρδα κι αράξαμε, ε για μόλα [227.Γεια σου καϊκι μου Αη Νικόλα], Νίνου-Μοσχονάς-Τσιτσάνης, 50 συρτό
Βαρέθηκα να σ' αγαπώ,Πολίτισσα πλανεύτρα [43.Πολίτισσσα], Περδικόπουλος-Χρυσίνης, 38
Βαρέθηκα σαλόνια και φιγούρα [515.Αστροφεγγιά], Τσιτσάνης-Μοσχολιού, 75 χ
Βαριά σεκλέτια έχω απόψε [486.Με παρέσυρε το ρέμα], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 68 ζ
Βαριά χτυπούν τα σήμαντρα [233.Βαριά χτυπούν τα σήμαντρα], Τσαουσάκης, 50 ζ
Βαριέστησα να καρτερώ,να ξενυχτώ τα βράδια [82.Θα βρω μια άλλη με καρδιά], Σταυροπούλου, 39 χ
Βαστά καρδιά μου βάσταξε του πόνου το μαχαίρι [254.Βαστά καρδιά μου], Τσαουσάκης, 51 ζ
Βγήκανε νωρίς τ' αστέρια [521.Μπλόκος], Τσιτσάνης, 78 χσ, τραγούδι της περιόδου 41-44
Βλαστήμησα ο δυστυχής την ώρα που σε πήρα [559.Μπατίρω σε συμμάζωξα], Τσαουσάκης, ηχ50 κυκλ94 ζ
Βόηθα Χριστέ και Παναγιά λαχείο σαν θα πάρω [59.Ο Τσιτσάνης στη ζούγκλα], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39
Βραδιάζει γύρω [156.Μπορεί να το 'χουν πλανέψει (Ακρογιαλιές-Δειλινά], Χασκίλ-Τσιτσάνης, 48 οριεντάλ
Βρέθηκα, καλέ, στην γειτονιά σου [44.Τι θέλεις από μένα], Περπινιάδης, 38
Βρε μάγκα σπάσε και κάνε πέρα [296.Να φύγεις να μ' αφήσεις], Μπελλου-Τσιτσανης, 53 ζ
Βρε φίλε, είσαι τρομερός αισθηματίας [286.Ο αισθηματίας], Κορώνης-Φίλανδρος, 53 ζ ,στίχοι μαζί με Τσάκαλο Γεράσιμο
Βρήκα στο βούρκο ένα μπριγιάν να είναι πεταμένο [410.Το μπριγιάν], Πάνου, 61 ζ, στ: Φώτης Μιχαλάτος
Βρήκα τη γυναίκα που γουστάρω [52.Ο γάμος του Τσιτσάνη], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39
Γαλανομάτα, μες στην αγκάλη σου [552.Γαλανομάτα], Κόκοτας, 85 χ (υπάρχει ζωντανη εκτέλεση απο Τσιτσάνη)
Γεια σου ζωή μου όμορφη[578.Γεια σου ζωή μου όμορφη]Χρ Κανελλόπουλος-Ελ Φειδάκη-Δημ Χατζηδιάκος-Γιωρ Νικολέρης(Αθ Κ),2003 ζ
Γεννήθηκα για να πονώ και για να τυραννιέμαι [297.Γεννήθηκα για να πονώ], Νίνου-Μπίνης, 53 ζ
Γι' αυτά τα μαύρα μάτια σου τα βράδια ξενυχτάω [90.Γι' αυτά τα μαύρα μάτια σου], Κηρομύτης-Τσιτσάνης, 40 ζ
Για κοίτα, κόσμε, ένα κορμί [316.Για κοίτα, κόσμε], Καίτη Γκρέι, 56 καρσιλαμάς
Γιαλό γιαλό, γιαλό με πάει [567.Γιαλό-γιαλό], Ηλίας Μακρής, (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 μπάλος
Για μας ο κόσμος τι θα πει, αυτό μη σε πειράζει [61.Την Κυριακή το δειλινό], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39
Για μένα όλα τα φώτα σβήσανε [389.Τα φώτα σβήσανε], Αγγελόπουλος, 59 ζ
Για μένα πάντα θα μείνεις ξένη [225.Βγαλε τη μάσκα], Τσαουσάκης-Σταμου, 50 ζ
Για πάψε να με τορπίλας [289.Άσε τον άντρα π' αγαπώ], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 53 ζ, στίχοι:Τσάκαλος-Τσιτσάνης
Για πες μου φίλε, πώς τα περνάς [504.Για πες μου φίλε τον καημό σου], Στράτος Διονυσίου, 71 ζ
Για σένα τραγουδάω [570.Για σένα τραγουδάω], Ηλίας Μακρής (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 ?
Γιατί δεν μου μιλάει η άπονη κακιά [248.Γιατί δεν μου μιλάει], Τζουανάκος-Τσαουσάκης-Γιαννόπουλος, 51 χ
Γιατί έχεις εμένα τρελά σε ζηλεύουν [448.Στην καρδιά μου άλλη δεν χωράει], Νικολαΐδης-Χρυσάφη, 64 συρτός
Γιατί με διώχνεις και θυμώνεις [127.Στο σταυροδρόμι της ζωής], Γεωργακοπούλου-Περπινιάδης, 47 χ
Γιατί με ξύπνησες πρωί [175.Γιατί με ξύπνησες πρωί], Τσαουσάκης-Γεωργακοπούλου-Τσιτσάνης, 48 ζ
Γιατί μου στρώνεις στρώματα [571.Μες στα βαθιά χαράματα], Χρήστος Νικολόπουλος (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 συρτό
Γιατί να φύγεις ζητάς από κοντά μου [429.Φτάνει φτάνει], Μιχάλης Μενιδιάτης, 63 οριεντάλ
Γιατί να φύγεις μακριά και να με δέρνει ο πόνος [121.Γιατί να φύγεις μακριά], Χασκίλ-Τσιτσάνης, 47 ζ
Γιατί ρωτάτε να σας πω [101.Της μαστούρας ο σκοπός], Παγιουμτζής-Κηρομύτης, 46 ζ
Γιατί το δρόμο σου ν'αλλάξεις [134.Η αμαρτωλή], Περπινιάδης-Τσιτσάνης, 47 χ
Για την όμορφη Τοπάζια οι τσιγγάνοι [390.Τοπάζια], Αγγελόπουλος, 59 οριεντάλ
Γκουβερνάντα μου θα σου το πω [11.Γκουβερνάντα], Περδικόπουλος, 37
Γκρεμισμένο μου σπιτάκι [499.Γκρεμισμένο μου σπιτάκι], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 69 λαϊκό βάλς
Γραφτό ήταν η αγάπη μας να μπει στα πρωτοβρόχια [152.Τα φτωχαδάκια], Ντούο Χαρμαντά-Βαμβακάρης, 48 ζ
Γύρνα μόνος μες στη νύχτα [107.Γύρνα μόνος μες στη νύχτα],Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 46 ζ
Δεν αγαπώ κανένανε, κανέναν δεν πονάω [336. Ακόμα και στην κόλαση], Καζαντζίδης, 57 ζ, στ: Δημήτρης Γκούσης
Δεν είναι μαχαίρι δεν είναι φωτιά [458.Δεν είναι μαχαίρι], Μενιδιάτης, 65 λαϊκό βάλς
Δεν είναι όνειρο η ζωή,δεν είναι πανηγύρι [483.Δεν είναι όνειρο η ζωή], Βίκη Μοσχολιού, 68 ζ
Δεν είσαι όσο μου 'πανε ωραία [58.Σε περιμένουνε, σε συζητούνε], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39
Δεν έτυχε,σκληρή,να αγαπήσεις[199.Δεν έτυχε συμπόνια να ζητήσεις(Τρελή γαλανομάτα]Γεωργακοπούλου-Στελάκης,49χ
Δε θέλω τα ματάκια σου για μένα πια να κλαίνε [105.Μαζί μου δεν ταιριάζεις], Σταυροπούλου ,46 ζ
Δε θέλω τα ματάκια σου να κρυφοκλαίνε [45.Παρηγοριά τα μάτια σου], Ρουμελιώτης Δημήτρης, 38 χ
Δεν λογαριάζω κίνδυνο και τη ζωή μου δίνω [525.Λαθρέμπορας], Τσιτσάνης, 78 ζ
Δεν ξαναπέφτω στην αγκαλιά σου [528.Δεν ξαναπέφτω στην αγκαλιά σου], Ηλίας Μακρής-Ελένη Γεράνη, 78 ζ
Δε ρώτησες τόσον καιρό για μένα [139.Αχάριστη], Γεωργακοπούλου-Περπινιάδης-Τσιτσάνης, 47 χ
Δεν ρωτώ ποια είσαι κι από πού κρατάς[463.Δεν ρωτώ ποια είσαι], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 66 χ
Δεν σου πάει να γυρεύεις κάθε μέρα παντρειά [145.Κάτσε φρόνιμα γρινιάρα], Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 47 χ
Δεν την πρόσεχα τα βράδια που γυρνούσε [211.Ντροπιασμένος στη ζωή], Τσοαουσάκης-Στάμου, 50 χσ
Δεν το 'πα το παράπονο που κρύβω στην καρδιά μου [46.Δεν το 'πα το παράπονο], Ρουμελιώτης Δημήτρης, 38
Δηλητήριο στη φλέβα [522.Δηλητήριο στη φλέβα], Τσιτσάνης, 78 ζ
Διψάει η καρδιά μου αυτό το βράδυ [388.Μαχαρανή], Αγγελόπουλος, 59 τσιφτ
Δίωξε με, μάνα, δίωξε με από το σπιτικό σου [265.Δίωξε με, μάνα, δίωξε με], Μπίνης-Μπέλλου-Τατασόπουλος, 52 ζ
Δυο δρόμοι τη χωρίζουνε την κοινωνία τούτη [533.Της κοινωνίας η διαφορά], Νταλάρας, 80 ζ
Δυο κορίτσια απ' τα μοντέρνα [187.Τα μοντέρνα κορίτσια], Τσαουσάκης-Νίνου, 49 χ
Δυο χρόνια με τραβούσανε τα πονηρά σου μάτια [25.Στα ταβερνεία θα γυρνώ], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38
Δυο χρόνια τώρα σ' αγαπώ, είμαι πιστός σ' εσένα [22.Δυο χρόνια σ' αγαπώ], Περδικόπουλος-Τσιτσάνης, 38
Δώδεκα η ώρα θα 'ρθω βρε Μαριώ [60.Δώδεκα η ώρα], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39
Εβίβα βρε παιδιά [369.Εβίβα], Μπιθικώτσης-Τσιτσάνης-Πίτσα Νέγκρι, 58 ζ, στ: Νίκος Τουρκάκης (Φιλίππου)-Τσιτσάνης
Εγώ για σένα κάθε βράδυ ξενυχτώ [12.Για σένα ξενυχτώ], Περπινιάδης-Τσιτσάνης, 37
Εγώ είμαι άντρας μπεσαλής [495.Ο μπεσαλής], Τσιτσάνης-Λαμπράκη-Δροσινός Γ, 69 ζ
Εγώ είμαι λεβεντόπαιδο, ψέμα ποτέ δεν λέω [572.Η λαδιά], Ηλίας Μακρής (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 χσ
Εγώ κι αν είμαι μικρός ακόμα [421.Μάτια δεκατέσσερα], Αγγελόπουλος-Αν Βασιλείου, 63 ζ
Εγώ σου οικονόμαγα με λάδι και βενζίνη [344.Η ρεζέρβα], Καζαντζίδης, 57 ζ, στ: Παπαγιαννοπούλου
Είμαι κόκορας κεφάτος [271.Είμαι κόκορας κεφάτος], Πολυμέρης-Μπίνης-Λαμπίρης, 52 αλέγκρο
Είμαι μπεκρής εκ γενετής [576.Έλαβα δίπλωμα μπεκρή], Χρήστος Κυριαζής, 2003 αργό ζεϊμπέκικο
Είμαι παιδάκι με ψυχή και ζηλεμένο [5.Όλα τα έχω βαρεθεί], Περδικόπουλος-Τσιτσάνης, 37 χ
Είμαστε αλάνια [245.Τα διαλεχτά παιδιά], Νίνου-Τσιτσάνης-Ευσταθίου Σπ, 51 χσ
Είν' η ώρα περασμένη [257.Ο ουρανός έχει μαυρίσει], Τσαουσάκης-Γιαννόπουλος, 51 ζ
Είναι η νύχτα όμορφη κι ασήμι το φεγγάρι [531.Τσαρκίτσα], Τσιτσάνης, 78 χσ
Είναι στιγμές που χάνεται το γέλιο μ' απ' τα χείλη [471.Παρηγόρα με μπουζούκι μου], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 67 χ
Είναι το ντιβάνι μου στενό [304.Το ντιβάνι], Χρυσάφη-Τσιτσάνης, 54 ζ, στ.:Παπαγιαννοπούλου
Είπες πως σου έκανα απόψε ματσαράγκα [83.Ματσαράγκα], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 ζ
Είσαι αριστοκράτισσα κι ωραία [51.Είσαι αριστοκράτισσα κι ωραία], Χατζηχρήστος, 39 χ
Είσαι το καμάρι της καρδιάς μου [237.Όμορφη Θεσσαλονίκη], Τσαουσάκης-Ντάλια-Τσιτσάνης, 50 χ
Είσαι φίνα και μ' αρέσεις [104.Αθηναίϊσσα], Περπινιάδης-Τσιτσάνης, 46 αλέγκρο
Είσαι ωραία, θαύμα, σαν νεράιδα [79.Είσαι σαν νεράιδα], Σταυροπούλου-Μαυρίδης Χαράλαμπος, 39 χ
Έλα μικρό να φύγουμε να πάμε σ' άλλα μέρη [76.Έλα μικρό να φύγουμε], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 χ
Έλα να κλάψουμε μαζί [426.Έλα να κλάψουμε μαζί], Γαβαλάς-Κολητήρη, 63 τσιφτ
Έλα όπως είσαι, έλα όπως είσαι [288.Έλα όπως είσαι], Νίνου-Τσιτσάνης, 53 ζ, στίχοι:Τσάκαλος-Τσιτσάνης
Έμαθα, κυρά, πως έχεις [102.Βάρκα γιαλό], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 46 αλέγκρο
Έμαθα πολλά μικρό μου [50.Φάνταζες σαν πριγκηπέσσα], Βαμβακάρης-Τσιτσάνης, 38
Εμένα δεν με δείλιασες, ντουνιά, με το φαρμάκι [566.Πικρό ποτήρι], Λιδάκης, (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 ζ
Εμένα να με σέβεσαι, να με υπολογίζεις [330.Τα αντράκια], Καζαντζίδης Στέλιος, 57 ζ, Στ: Παπαγιαννοπούλου Ευτυχία
Εμένα ούτε να με κλαις, ούτε να με λυπάσαι [372.Τα βαγόνια], Σταύρος Καμπάνης, 58 ζ, στ: Γκούτης
Έναν άντρα στη ζωή μου μοναχά αγάπησα [383.Θέλω μάγκα και σατράπη], Μπέλλου-Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, 59 συρτό
Ένα μήνα σ' έχασα, σ' έχασα κι αρρώστησα [384.Ντόκτορ, ντόκτορ], Αντώνης Μουστάκας, 59 συρτοτσιφτετέλι
Ένα όνειρο που είδα [239.Το όνειρο της αδερφής], Νίνου-Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 50 ζ
Ένα τέτοιο παλικάρι, πώς το ντρόπιασες εσύ [219.Ένα τέτοιο παλικάρι], Στάμου-Τσιτσάνης, 50 ζ
Ένα τόσο μυγδαλάκι [497.Το μυγδαλάκι], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 69 λαϊκό βαλς
Εξεκίνησα ένα βράδι [260.Εξεκίνησα ένα βράδι], Τσαουσάκης, 51 ζ
Έπρεπε σα λουλούδι [439.Γλυκέ μου άντρα. γεια σου], Λίδια, 65 ?
Έρχεσαι με κοροϊδεύεις [24.Τσιγγάνα μου γλυκιά], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38
Εσένα χήρα μου γλυκιά για να σε αποχτήσω [21.Η Βασίλω], Περδικόπουλος-Τσιτσάνης, 38 ζ
Εσύ γλυκιά μου μόνο [434.Εσύ γλυκιά μου μόνο], Ρεπάνης-Ίμβριου, 63 συρτοτσιφτετέλι
Εσύ που με ξεμυάλισες [249.Εσύ που με ξεμυάλισες], Τζουανάκος-Τσαουσάκης, 51 ζ
Εσύ που μου 'κάνες τις νύχτες μαύρες και παραμιλώ [548.Ψυχή μοβόρα], Κόκοτας, 85 αλέγκρο
Εσύ που τόσα χρόνια μ' αγάπαγες πιστά [433.Δική μου για πάντα], Μπιθικώτσης-Ρεπάνης-Ίμπριου, 63 ζ
Εσύ που χάρισες σ' εμένα την καρδιά σου [462.Φαρμακωμένα χείλη], Γιώργος Χατζηαντωνίου, 66 συρτοτσιφτετέλι
Εσύ 'σαι μια κακιά πληγή, που φθείρει τη ζωή μου [348.Κακιά πληγή], Δημήτρης Ρουμελιώτης, 57 ζ
Έτσι μ' αρέσει να γλεντώ [126.Θα παίζω μ' όλες θα γελώ], Γεωργακοπούλου-Περπινιάδης, 47 ζ
Έτσι που πας δεν θα μονιάσουμε ποτέ [250.Η αχλάδα έχει πίσω την ουρά], Τσιτσάνης-Τσαουσάκης-Στάμου, 51 ζ
Εφτά φορές μ'οδήγησες [549.Εφτά φορές με πρόδωσες], Σταμάτης Κόκοτας, 85 ζ
Έφυγες και κάθε μέρα [253.Είμαι μια δυστυχισμένη], Τσαουσάκης, 51 ζ
Εχτές το βράδυ ζόρικα [529.Στη δική μου καρδιά], Τσιτσάνης, 78 χ
Έχω λεφτά για χάλασμα [356.Είμαι αγόρι και δεν κάνει], Μπιθικώτσης, 58 ζ, στ: Γκούτης
Έχω μέρες να σε ιδώ [366.Απ' το Χάρο γλύτωσέ με], Γιώτα Λίδια, 58 τσιφτ
Έχω να λάβω γράμμα σου σαράντα μέρες τώρα [191.Το γράμμα], Χασκίλ-Τσιτσάνης, 49 ζ
Έχω ντουμάνι στην καρδιά και κλαίω λυπημένα [234.Την μοίρα μου την είδα], Τσαουσάκης, 50 ζ
Ζαΐρα θα 'ρθω να σε κλέψω κάποια βραδιά [291.Ζαΐρα], Νίνου-Σαλασίδης-Γιαννόπουλος, 53 οριεντάλ, στίχοι: Βίρβος
Η γυναίκα φίλε μοιάζει με τη γάτα [355.Οι γυναίκες μοιάζουν με τις γάτες], Πάνου, 58 χσ, στ: Τσάκαλος-Τσιτσάνης
Ήθελα να σ' ανταμώσω να σου ειπώ το μυστικό [64.Δεν σε θέλω πια], Περπινιάδης-Τσιτσάνης, 39 χ
Η καινούρια μου η φιλενάδα θα σου κάψει την καρδιά [221.Η καινούρια φιλενάδα], Μοσχονάς-Κηρομύτης, 50 ζ
Η κοινωνία βαριά στενάζει [280.Φτωχέ διαβάτη], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 52 ζ
Η κοινωνία κι η γυναίκα [331.Κοινωνία και γυναίκα], Πόλυ Πάνου-Αντώνης Κλειδωνιάρης, 57 χσ, στ: Νίκος Λούπας-Τσιτσάνης
Η κοινωνία μοιάζει μ' έναν ποταμό [403.Το ποτάμι], Διονυσίου, 61 ζ
Η μεταξωτή γραβάτα που μου χάρισες [569.Η γραβάτα], Ηλίας Μακρής (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 ζ
Ήμουνα κάποτε κι εγώ ένα παιδί μ'αξία [391.Ήμουνα κάποτε κι εγώ], Αγγελόπουλος, 59 ζ
Ήμουν εγώ ένα παιδί που Χάρο δεν φοβόμουν [517.Σταυραετός], Γαλάνη, 75 ζ, στ: Βίρβος
Η ομορφιά, η τσαχπινιά σου με μαγεύει [86.Το κατσαρό σου το μαλί], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 40χ γρ
Ήρθα κοντά σου κι είπα δικά σου [422.Ήρθα κοντά σου], Αγγελόπουλος-Βασιλείου, 63 οριεντάλ
Ήρθε ένα μήνυμα κακό κι ένα πικρό χαμπάρι [560.Ήρθε ένα μήνυμα κακό], Μοσχονας, ηχ50 κυκλ94 μπάλος
Η σκιά μου κι εγώ κάθε βράδυ πικρό σε ζητάμε [514.Η σκιά μου κι εγώ], Δήμητρα Γαλάνη, 75 μπαλάντα, στ: Βίρβος
Η συνοικία μου δεν έχει άσφαλτο [399.Η συνοικία μου], Μαίρη Λίντα- Μανόλης Χιώτης, 60 μάμπο, στ: Μουρκάκος Νίκος
Ήταν ένα μαύρο δειλινό, βαρύ σκοτεινιασμένο [380.Χριστίνα], Μπιθικώτσης, 59 ζ
Ήταν το χτύπημα που μου 'δωσες μεγάλο [468.Μέσα στην καταστροφή μου], Λίδια 67 χ
Ήταν τρέλα μεγάλη κι η ώρα κακιά [451.Ήταν τρέλα μεγάλη], Γαβαλάς-Κούρτη, 64 συρτοτσιφτετέλι
Ήταν φτωχοκόριτσο η Μαρία [194.Πω, πω, πω Μαρία], Τσαουσάκης-Τσιτσάνης-Νίνου, 49 χσ
Η τύχη με κατάτρεξε απ' τα μικρά μου χρόνια [201.Η τύχη με κατάτρεξε], Τσαουσάκης-Στάμου, 50 ζ
Θα γυρίσεις, πάλι θα γυρίσεις [165.Θα γυρίσεις, θα 'ρθεις πάλι πίσω], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 48 χ
Θα κάνω ντου βρε πονηρή [298.Θα κάνω ντου βρε πονηρή], Μπίνης-Νίνου, 53 ζ, στίχοι: Βίρβος
Θα μπλέξω μ' άλλη και θα κλαις 140.Θα μπλέξω μ' άλλη], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 47 ζ
Θα πάω εκεί στην Αραπιά, γιατί μ' έχουν μιλήσει [80.Μάγισσα της Αραπιάς], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 χ
Θα 'ρθω μες στο συνοικισμό [577.Η προσφυγοπούλα του Τσιτσάνη],Μάριος (Κώστογλου)-Εβελίνα-Μιχάλης Δημητριάδης, 2003 ζ
Θα 'ρθω μια γλυκιά βραδιά, μια χιονισμένη νύχτα [37.Θα 'ρθω μια γλυκιά βραδιά], Παγιουμτζής, 38 ζ
Θα το φωνάξω δυνατά κι ας με κατηγορήσουν [361.Στα μάτια σου αιχμάλωτος], Δημήτρης Ρουμελιώτης, 58 ζ, Στ: Γκούτης
Θα φύγω μανούλα μου και γεια σου αφήνω [435.Δεν θέλω να ξενιτευτείς], Μπιθικώτσης-Ίμβριου, 64 μάμπο
Θέλεις να σε παντρευτώ, α μου κάνεις το και το [167.Κι ύστερα θα κάθεσαι], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 48 χ
Θέλω απόψε σαν Εγγλέζα, φως μου, να φερθείς [73.Σαν Εγγλέζα να φερθείς], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 χ
Θεσσαλονίκη μου, αρχόντισσα μεγάλη [393.Θεσσαλονίκη ξακουσμένη], Διονυσίου-Καίτη Θύμη, 59 χ
Θολό το βλέμμα μου θαμπό απ' το μεθύσι [556.Χωρίς τίτλο], Λιδάκης, 92 ζ
Θυμήθηκα τα μέρη μου τα βράδια που γυρνούσα [26.Στης Σαλονίκης τα στενά], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38
Καθαρίσαμε μου λες και θες να φύγεις [195.Που θα τα βρεις στρωμένα], Νίνου-Τσιτσάνης-Τσαουσάκης, 49 χ
Κάθε βραδάκι στο φτωχικό τσαρδάκι [558.Θα φύγω και θα κλαις(Παράτησε τη γκρίνια)], Έλλη Σοφρονίου, ηχ48 κυκλ94 χ
Κάθε βράδυ πάντα λυπημένη [321.Κάθε βράδυ λυπημένη], Νίνου Τσιτάνης, ηχ:50 κυκλ:56 χ
Κάθε φορά που σου μιλάω για καλό σου ο φουκαράς [524.Μη μου τη σπάς, θα γίνει σαματάς], Τσιτσάνης, 78 ζ
Καθημερνώς στην πόρτα σου θα σου χτυπώ ν' ανοίξεις [110.Ο Ζητιάνος], Γεωργακοπούλου-Περπινιάδης (και με Τσαουσάκη), 46 ζ
Και να 'ταν η καρδιά σου γλυκιά σαν το φιλί σου [454.Αγαπώ και πονώ(δυστυχώς)], Μενιδιάτης-Δημητρίου φούλη, 65 τσιφτ
Και ποια γυναίκα δεν ξετρελαίνεις [299.Είσαι μεγάλος γόης], Μπέλλου, 53 ζ, στίχοι: Τσάκαλος Γεράσιμος
Και χίλιες καρδιές να 'χα στη ζωή [437.Και χίλιες καρδιές], Διονυσίου-Χρυσάφη-Τσιτσάνης, 64 οριεντάλ
Καλύτερα σ' ένα κελί [475.Καλύτερα σ' ένα κελί], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 67 συρτοτσιφτ
Καμαριέρα θες να γίνεις, να φορέσεις την ποδιά [84.Καμαριέρα],Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 χ
Κάνε καρδιά μου υπομονή, όπως κι εγώ την κάνω [394.Κάνε καρδιά μου υπομονή], Μαυρομιχάλης Κ-Ανθούλα Παπά, 60 τσιφτ
Κάνε λίγο το κορόιδο, αφού την καλοπερνάς [217.Κάνε λίγο το κορόιδο], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 50 ζ
Κάντε μου τη χάρη και φέρτε μου να πιω [490.Όταν θα σμίξεις μ' αυτόν που θ' αγαπήσεις], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 69 χ
Κάποια βραδιά μαγική [215.Γκιούλ Μπαχάρ], Ρένα Ντάλια-Τσιτσάνης, 50 οριεντάλ
Κάποια μάνα αναστενάζει, μέρα νύχτα ανησυχεί [130.Κάποια μάνα αναστενάζει], Χασκίλ-Τσιτσάνης-Βαμβακάρης, 47 ζ
Κάποιο αλάνι απ' το λιμάνι [485.Το απιδί απ' το λιμάνι], Σταμάτης Κόκοτας, 87 χ
Κάποιος άγνωστος αλήτης τριγυρίζει [160.Κάποιος άγνωστος αλήτη], Γεωργακοπούλου-Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 48 χ
Κάποιο ηλιοβασίλεμα προτού ο ήλιος πέσει [401.Κάποιο ηλιοβασίλεμα],Αντώνης Ρεπάνης-Καίτη Γκρέι, 61 ζ
Κάποτε ζήλεψα κι εγώ δυο πλάνα μαύρα μάτια [29.Κάποτε ζήλεψα], Παγιουμτζής, 38
Καταραμένη ξενιτιά που τυραννάς τ' αγόρια [358.Καταραμένη ξενιτιά], Πάνου-Τσιτσάνης, 58 ζ
Καταστραμμένος για κάποιο σφάλμα [317.Στιγματισμένος, καταστραμμένος], Μιχαήλ Χασαπάκης, 56 ζ
Κατερίνα, Κατερίνα [142.Κατερίνα Θεσσαλονικιά], Γεωργακοπούλου-Τσιτσάνης-Περπινιάδης, 47 χ αλ
Κατηγορούμενο κορμί [338.Κατηγορούμενο κορμί], Καζαντζίδης, 57 ζ
Κατηγορώ τη μοχθηρή, κακούργα κοινωνία [267.Κατηγορώ την κοινωνία], Παπαδόπουλος Γιώρ-Μαρκοπούλου Ελ, 52 ζ
Κάτσε ν' ακούσεις μια πενιά[97.Κάτσε ν' ακούσεις μια πενιά(Ο Χρήστος)], Τσαουσάκης-Τσιτσανης-Μοσχονάς,46ζ
Κερνά με, πόνε, κερνά με ποτήρια πικραμένα [315.Κερνά με, πόνε, κερνά με], Πάνος Γαβαλάς, 56 ζ
Κι αν γυρίζουμε ξενύχτηδες τα βράδια [150.Σερσέ λα φαμ (ζητήσατε την γυναίκα)]Λαμπίρη-Τσιτσάνης, 48 χ
Κι αν μας χωρίσανε [198.Πάλι θα σμίξουμε], Τσαουσάκης-Νίνου-Τσιτσάνης, 49 χσ
Κι αν στο κλάμα το ρίχνεις και ξεσπάς [180.Σ΄έχω κάνει πέρα], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 48 χσ
Κι όμως την πίστευα και πλάι μου την είχα [427.Κι όμως την πίστευα], Πάνου, 63 χ
Κίνδυνος θάνατος για πάρτε το χαμπάρι [228.Βιτριόλι], Νίνου-Τσιτσάνης-Τσαουσάκης, 50 ζ
Κίνησε η Γερακίνα [177.Η Γερακίνα], Γεωργακοπούλου-Τσιτσάνης, 48 καλαματιανό
Κλαμένη ήρθες μια βραδιά [182.Κλαμένη ήρθες μια βραδιά], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 49 ζ
Κλάψε με, μανούλα μου γλυκιά [547.Με παρέσυρε εκείνη], Τσιτσάνης, 85 ζ
Κλάψε σήμερα καρδιά μου, κλάψε σήμερα καρδιά μου [424.Κλάψε σήμερα καρδιά μου],Καζαντζίδης-Μπέμπα Φινέτη, 63 ζ
Κορόιδο τι παραπατάς κι όλο μ' εμάς τα βάζεις [220.Όσα δεν φτάνει η αλεπού(Ο ζηλιάρης)], Τσαουσάκης-Νίνου, 50 ζ
Κουράστηκα για να σε αποκτήσω [40.Αρχόντισσα], Παγιουμτζής-Περπινιάδης, 38 χ
Κρασί, γυναίκα και χαρτί τρία κακά μεγάλα [151.Κρασί, γυναίκα και χαρτί], Χαρμαντά-Βαμβακάρης, 48 ζ
Κυριακή σε γνώρισα [406.Θέλω να είναι Κυριακή], Καίτη Γκρέι, 61 ?
Λένε στη Λόντρα στο Παρίσι,πως τα περνάνε[98.Βρασε τη ρούμπα,το σουίνγκ],Τσαουσάκης-Τσιτσάνης-Βαμβακάρης,46χ
Λες πως δεν μπορείς να ζήσεις άλλο πια μαζί μου [445.Ρώτα πρώτα την καρδιά σου], Απόστολος Νικολαΐδης-Λίδια, 64 συρτοτσιφτ
Μάγισσα τσιγγάνα απ' τη Βαγδάτη [108.Μάγισσα της Βαγδάτης], Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 46 χ
Μάγκα μου συμμορφώσου πια και άσ' αυτή[159.Μάγκα μου συμμορφώσου πια]Τσαουσάκης-Γεωργακοπούλου-Τσιτσάνης,48 ζ
Μα εγώ δεν ζω γονατιστός [508.Της γερακίνας γιος], Τσιτσάνης-Λιζέτα Νικολάου, 75 ζ, στ: Βίρβος
Μάνα με πάντρεψες μικρή και δεν αντέχω πόνους [122.Μάνα με πάντρεψες μικρή],Χασκίλ-Βαμβακάρης-Τσιτσάνης, 47 χ
Μάνα μου, μανούλα μου [305.Μάνα μου, εσύ τα φταις], Χρυσάφη-Τσιτσάνης-Μπέμπα Ρίο-Γιαννόπουλος,54 συρτό,στ:Τσάκαλος-Τιτσάνης
Μάνα μου, που με πότιζες σα δέντρο στην αυλή σου [268.Τα χώματα της ξενιτιάς], Ζαγοραίος-Μαρκοπούλου-Τσιτσάνης, 52 ζ
Μας ήρθες μόλις χθες απ' το χωριό[580.Να μη με λεν Τσιτσάνη]Μ Δημητριάδης-Δ Υφαντής-Μ Ρασούλης(+ στ)-Νικ Κουρουπάκης,2003 ζ
Μας την έσκασες μια νύχτα [516.Ο Τακατζίφας], Μοσχολιού, 75 ζ
Μάτιασαν την αγάπη μας εχθροί και φίλοι αράδα [170.Η βδομάδα], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 48 ζ
Μαύρα τα βλέπω κι άραχνα κι όλα σκοτεινιασμένα [263.Μαύρα τα βλέπω κι άραχνα], Τσαουσάκης, 53 ζ
Μαύρισε και πάλι ο ουρανός [359.Μαύρισε ο ουρανός], Καζαντζίδης, 58 ζ
Μ' αίμα και με δάκρυ πληρώνω την αγάπη σου [371.Πάρε πιστόλι πιο καλά], Λίδια, 58 ζ, στ: Γκούτης
Μ' άλλον τα 'χες και μου πούλαγες αισθήματα [329.Εγώ είμαι το μπεγλέρι σου], Γκρέι-Μπιθικώτσης, 56 τσιφτ
Μ' αυτές σου τις τρελές ματιές [75.Θα προτιμήσω θάνατο], Σταυροπούλου-Τσιτσάνης, 39 χ
Μ' αυτόνε που τραβιόσουνα κι έλεγες θα σε πάρει [322.Πάει κι αυτός], Τσαουσάκης-Στάμου, 56 ζ
Μεγάλο πόνο μου ' βαλες και μέρα νύχτα λιώνω [67.Μηχανικά με μπέρδεψες], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 χ
Με γλέντια με γραμμόφωνα με χίλια δυο μεράκια [106.Στον Άγιο Κωνσταντίνο], Σταυροπούλου-Τσιτσάνης, 46 χ
Με δίκοπο μαχαίρι, βαριά θα πληγωθώ [319.Στο ίδιο σταυροδρόμι], Καζαντζίδης, 56 ζ
Μ' ένα χαστούκι σου ήρθα να σ' αγαπήσω [407.Το χαστούκι], Ρεπάνης-Γκρέι, 61 οριεντάλ
Μ' έχουν γελάσει δυο μαύρα μάτια [408.Μ' έχουν γελάσει δυο μαύρα μάτια], Γκρέι, 61 βάλς
Μεθυσμένος θα 'ρθω απόψε στο τσαντίρι σου [396.Μεθυσμένος θα 'ρθω απόψε], Γκρέι, 60 τσιφτ
Με καίει ο πόνος σαν φωτιά και λίγο λίγο σβήνω [409.Που είναι η αγάπη μου], Πάνου, 61 συρτό
Με κάλεσαν ένα βράδυ [543.Με κάλεσαν ένα βράδυ], Τσιτσάνης-Καίτη Γκρέι, 83 ζ
Με πήρε ο κατήφορος και πού να σταματήσω [397.Το κατρακύλισμα], Μαυρομιχάλης, 60 ζ
Με πήρε το ξημέρωμα στους δρόμους [216.Με πήρε το ξημέρωμα στους δρόμους], Μπέλλου, 50 ζ
Μέρα και νύχτα βασανίζομαι [302.Κι αυτό θα περάσει], Πασαλάρη Σούλα, 54 ζ, στίχοι: Τρίμης Γιώργος-Τσιτσάνης
Μεσάνυχτα και ξαγρυπνώ [301.Νύχτα χωρίς ξημέρωμα], Λίντα, 54 ζ, στίχοι: Τσάκαλος-Τσιτσάνης
Μες στα σκοτεινά σου τα δρομάκια [49.Θα ρωτήσω τη μαμά σου], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38
Μέσα στη νέα αγορά γεια σας τα χασαπάκια [129.Τα παιδιά της αγοράς], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 47 ζ
Μες στην Αθήνα, βρε παιδιά, παίζουν τα μπουζουκάκια [240.Μεσ στην Αθήνα], Τσαουσάκης-Στάμου, 50 ζ
Μες στην Αθήνα που γυρνάς, φιγουρατζή μου μάγκα [492.Μες στην Αθήνα που γυρνάς], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 69 ζ
Μες στην πολλή σκοτούρα μου γιατί να σε γνωρίσω [48.Μες στην πολλή σκοτούρα μου], Παγιουμτζής, 38 ζ
Μες στην τσέπη μου δεν έχω μια δραχμή [447.Αστραπί, βροχή, χαλάζι], Γ Δροσινός, 64 χ
Μες στης Πόλης τα στενά, στου Βόσπορου τα μέρη[565.Αχ, αυτοί οι έρωτες],Μαρία Σπυροπούλου,(Νικολόπουλος-Τσιτσάνης),2001 ορ
Μέσα στο γλέντι του χορού κι ένα τρελό μεθύσι [17.Το τρελοκόριτσο], Χατζηχρήστος-Τσιτσάνης, 38
Μες στο κρεβάτι αυτό του πόνου [235.Το κρεβάτι του πόνου], Στάμου-Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 50 ζ
Μες στον καθρέφτη ταχτικά το πρόσωπο κοιτάζεις [62.Την ομορφιά σου έχασες], Παγιουμτζής-Περπινιαδης, 39 ζ
Μέσα στον κόσμο που γυρνώ με δέρνει ένα μεράκι [27.Η Μαριώ], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38 ζ
Μέσα στου φτωχού το σπίτι [476.Του φτωχού το σπίτι], Λαμπράκη, 67 καρσιλαμάς
Μες στο χαρέμι κλειστές [114.Σκλάβες του Πασά], Πολυμέρης-Τσιτσάνης, 47 οριεντάλ
Μες στου Μαρίνου το τσαρδί [335.Μες στου Μαρίνου], Πέτρος Αναγνωστάκης, 57 ζ
Με σπανιόλικες χαβάγιες [9.Με λικέρ και με σαμπάνια], Περδικόπουλος-Τσιτσάνης, 37
Με την σκληρή σου την καρδιά [261.Στής φυλακής τον ίσκιο], Τσαουσάκης, 51 ζ
Με το καλό δεν πιάνεσαι, με το κακό σε πήρα [285.Ό,τι μου κάνεις θα σου κάνω], Νινου-Τσιτσάνης, 53 αλέγκρο
Με τον καημό μου πέθαινες, έσβηνες κάθε μέρα [365.Μητέρα, αχ μητέρα], Σταύρος Καμπάνης, 58 ζ
Με τούτη 'δω την παγωνιά κι αυτό το ξεροβόρι [163.Το πικραμένο αγόρι], Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 48 ζ
Μετρήστε μου όλες τις πληγές [473.Μετρήστε τις πληγές], Χατζηαντωνίου-Λαμπράκη, 67 συρτοτσιφτ
Με χαμόγελο με κέφι [23.Μπράβο σου που με δουλεύεις], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38 x
Μην απελπίζεσαι και δεν θ' αργήσει [168.Κάνε λιγάκι υπομονή], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 47 ζ
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, άκου πρώτα να σου πω [466.Η γυναίκα μου η μουρμούρα], Αγγελόπουλος-Βασιλείου, 66 συρτοτσιφτετέλι
Μη βάζεις μέσα σου καημούς [387.Καλημέρα καληνύχτα], Αγγελόπουλος, 59 ζ
Μη μου πληγώνεις σαν και πρώτα την καρδιά [15.Τρικαλινή τσαχπίνα], Περπινιάδης-Χρυσίνης, 37 χσ
Μην κλαις και μην πικραίνεσαι και μη βαριά στενάζεις [70],Οι φιλενάδες], Γεωργακοπούλου-Χρυσίνης, 39 ζ
Μην κλαις, μικρούλα μου γλυκιά, μην κλαις μη μαραζώνεις [91.Ο κόσμος απ' τη ζήλια του],Παγιουμτζής-Τσιτσάνης-Κηρομύτης,40 ζ
Μη μου μιλάτε τώρα πάνω στο μεθύσι [551.Βράδια αγαπημένα], Κόκοτας, 85 μπαλάντα
Μη μου μιλάς για έρωτα, μικρό μου κοριτσάκι [176.Από γυναίκες δάκρυα], Χασκίλ-Τσιτσάνης, 48 χ
Μην παραπονιέσαι πως δεν σε κοιτάζει [174.Έχει δίκιο το παιδί], Γεωργακοπούλου-Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 48 χ
Μην πονάς καρδιά μου τις βραδιές [477.Η γυναίκα όταν φύγει], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 67 χσ
Μην πονάς, μην πονάς [465.Φίλησα δυο ξένα χείλη], Χατζηαντωνίου, 66 συρτό
Μη σε γελούν τα όμορφα τα μάγια που χαρίζεις [562.Μες στον έρωτα θα κλάψεις], Μητσιάς (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 ζ
Μη χειρότερα Θεέ μου [404.Μη χειρότερα Θεέ μου], Διονυσίου, 61 ζ
Μια βραδιά στο Μόντε Κάρλο πήγα να παρευρεθώ [14.Ο Τσιτσάνης στο Μόντε Κάρλο], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 37
Μια και σου πήρα το φιλί σου [381.Ντράκουλας], Τζών Στάκας και χορωδία, 59 ζ
Μια καρδερίνα παρδαλή το φλώρο μου κορτάρει [345.Ο φλώρος], Μπιθικώτσης-Λίδια, 57 ζ, στ: Παπαγιαννοπούλου
Μια κούκλα μες στη γειτονιά «τσολιά» τηνε φωνάζουν [342.Ο Τσολιάς], Μπιθικώτσης, 57 καλαματιανό, στ:Νίκος Λούπας-Τσιτσάνης
Μια Κυριακή σε γνώρισα, καθόσουν σ' έναν πάγκο [42.Όταν σε πρωτογνώρισα], Παγιουμτζής-Περπινιαδης, 38
Μια λεβέντισσα κοπέλα [488.Μια λεβέντισσα κοπέλα], Καίτη Μαράκη, 69 ζ
Μια μελαχρινή κοπέλα [30.Μελαχρινή κοπέλα, Παγιουμτζής, 38
Μια νύχτα κάτω στο Πασαλιμάνι [35.Μια νύχτα στο Πασαλιμάνι], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38
Μια ποδαριώτισσα μικρή, ναζιάρα μαυρομάτα [39.Η μικρή των Παδαράδων], Περδικόπουλος, 38
Μια φορά μονάχα ζούμε τη ζωή [210.Στη ζωή μου έχω πληγωθεί], Στάμου-Βούλγαρης-Τσιτσάνης, 50 χσ
Μικρή μικρή σ' αγάπησα, σε πόνεσα ο καημένος [71.Μικρή μικρή σ' αγάπησα], Σταυροπούλου-Τσιτσάνης, 39 χ
Μοίρες κακές μας φέραν στ' αδιέξοδο [242.Τα ναυάγια], Τσαουσάκης, 51 ζ
Μοντέρνες και μαγκίτισσες [530.Μοντέρνες και μαγκίτισσες, Αθηναίϊσες], Τσιτσάνης, 78 ζ
Μου ορκιζόσουν κι έλεγες πιστά πως μ' αγαπούσες [38.Σ' αυτόν τον κόσμο δυστυχής], Περπινιάδης-Χρυσίνης, 38
Μου πήραν και τα ρέστα μου, μα εγώ την είχα στήσει [519.Μου πήραν και τα ρέστα μου], Μοσχολιού, 75 ζ, στ: Βίρβος
Μου πήρε η νύχτα την αγάπη μου και σβήσανε τ' αστέρια [575.Νυχτερινό του Τσιτσάνη], Νίκος Κουρουπάκης, 2003 αργή χαμπανέρα
Μου φωνάζεις πως δεν καλοπερνάς[173.Χηρα ζωντοχήρα], Μπέλλου-Περπινιάδης, 48 χσ
Μπατίρη με κατάντησες, στους δρόμους να γυρίζω [95.Μπατίρης], Κηρομύτης-Γεωργακοπούλου, 40 ζ
Μποέμισσα ξανθιά, γαλανομάτα [41.Μποέμισσα (ρεμπέτικο)], Παγιουμτζής-Περπινιαδης, 38
Μπορεί να είσαι φρόνιμος καλός και διαλεγμένος [185.Παντρεμένος],Χασκίλ-Βαμβακάρης-Χιώτης, 49 ζ
Μπορεί να ζεις στο Κολωνάκι [181.Μάγκας του γλυκού νερού], Καλφοπούλου-Βαμβακάρης-Τσιτσάνης, 49 χσ
Μπράβο μπουζούκι μου φτωχό, με βγάζεις παλικάρι [247.Μπράβο μπουζούκι μου], Τσαουσάκης-Στάμου, 51 ζ
Μπρος στο ρημαγμένο σπίτι με τις πόρτες τις κλειστές [144.Το ρημαγμένο σπίτι], Τσαουσάκης, 47 ζ
Μωρή κακούργα μάγισσα [363.Δεν έκανες για σπίτι εσύ], Πόλυ Πάνου, 58 ζ
Να γιατί γυρνώ μες στην Αθήνα [4.Να γιατί περνώ], Βαμβακάρης-Καρίβαλη Σοφία, 37
Να 'χα καρδιά από σίδερο να μη βογκάει στον πόνο [341.Να 'χα καρδιά από σίδερο], Καίτη Γκρέι, 57 ζ, στ: Γκούτης
Ντύσου απόψε και στολίσου σα χάνουμισσα σωστή [347.Αλα τούρκα χόρεψέ μου], Γιώτα Λίδια, 57 τσιφτ
Νύχτες μαγικές ονειρεμένες [111.Αραπίνες], Πολυμέρης-Τσιτσάνης & Γεωργακοπούλου-Περπινιάδης, 46 οριεντάλ
Ξελογιάστρα είναι τ' όνομα σου [6.Ξελογιάστρα], Περδικόπουλος Δημήτρης, 37
Ξενιτεμένος κι έρημος στην ξενιτιά γυρίζω [16.Ξενιτιά], Χατζηχρήστος-Τσιτσάνης, 38+40
Ξεχείλισα, ξεχείλισα [459.Απ' τον καημό ξεχείλισα], Μπιθικώτσης-Λαμπράκη-Τσιτσάνης, 65 ζ
Ξημερώνει και βραδιάζει [184.Για τα μάτια π΄αγαπώ], Νίνου-Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 49 χσ
Ξημερώνει καινούρια ζωή [453.Ξημερώνει καινούρια ζωή], Γαβαλάς-Κούρτη, 65 συρτοτσιφτετέλι
Ξυπνώ και βλέπω σίδερα στη γη στερεωμένα [275.Ξυπνώ και βλέπω σίδερα], Χρήστου-Μαρκοπούλου, 52 ζ
Οι φίλοι μου το είχαν πει [131.Η παραδόπιστη], Γεωργακοπούλου-Τσιτσάνης, 47 ζ
Ο καθένας άνθρωπος μοιάζει με καράβι [353.Το καράβι], Λάουρα, 57 ζ, στ: Βίρβος
Ο κόσμος με κατηγορεί, δεν ξέρω τι θα γίνω [33.Μαζί σου που 'χω μπλέξει], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38
Όλα για όλα τα έχω παίξει [494.Όλα για όλα τα έχω παίξει], Μιχάλης Μενιδιάτης, 69 ζ
Όλα στον κόσμο τα 'χασα δεν έχω δρομολόι [442.Ο καπετάνιος κλαίει], Θόδωρος Σιναΐδης-Ρεπάνης-Φούλη Δημητρίου, 64 συρτοτσιφτ
Όλοι έχουνε γυναίκες κι έχουνε κρυφή χαρά [455.Η γκρινιάρα], Αγγελόπουλος-Βασιλείου, 65 συρτός
Όλοι με ρωτούν, πώς έχω καταντήσει [362.Ίσως αύριο], Καζαντζίδης, 58 ζ
Όλον τον κόσμο, δεν ακούς, ένοχο με φωνάζει [192.Ένοχο με φωνάζουνε],Σωφρονίου Ε-Τσιτσάνης-Περδικόπουλος,49ζ
Ο μάγκας κάνει δυο δουλειές [502.Ο μάγκας κάνει δυο δουλειές], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 71 ζ, στ:Γαβρίλος Δροσινός-Τσιτσάνης
Όνειρα κάναμε μες στη ζωή [320.Κατάδικος για πάντα], Καζαντζίδης, 56 ζ
Όνειρο γλυκό ήταν οι νύχτες που ζήσαμε μαζί [470.Όνειρο ήταν οι νύχτες], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 67 χ
Όποιος γεννιέται μερακλής δεν ξέρει τι να κάνει [36.Οι μερακλήδες], Παγιουμτζής, 38
Όποιος μεγάλωσε στα ξένα χέρια [417.Τα ξένα χέρια], Γκρέι, 62 χ
Όποιος πει πως είμαι σκάρτος και δεν περπατώ καλά [354.Πεθαίνω για το δίκιο μου], Καζαντζίδης-Πάνου, 58 ζ, στ: Γκούτης
Όσα βγάζω μου τα παίρνεις, βρε τσαχπίνα [141.Όλα για σένα κούκλα μου], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 47 χ
Όσο βρόνταγαν τα φράγκα [478.Όσο βρόνταγαν τα φράγκα], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 67 αλέγκρο
Όσο η καρδιά μου θα χτυπάει [472.Μαρία], Αγγελόπουλος, 67 τσιφτ
Όσο με μαλώνεις κι όσο με πικραίνεις [418.Όσο με μαλώνεις], Γαβαλάς-Μπέμπα Φινέτη, 62 τσιφτ
Όταν από κοντά μου πια θα έχεις φύγει [550.Δάκρυσαν τα σεντόνια μου], Κόκοτας, 85 μπαλάντα
Όταν πίνεις στην ταβέρνα κάθεσαι και δεν μιλάς [147.Όταν πίνεις στην ταβέρνα], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 47 χ
Όταν σε βλέπω, βρε Μαριώ, μαζί με τη μαμά σου [10.Μαριώ και μανάβης], Περδικόπουλος, 37
Όταν τα βράδια μες στα κέντρα σε πηγαίνω[128.Όταν στα κέντρα σε πηγαίνω-Μην παρεκτραπείς]Παγιουμτζής-Τσιτσανης, 47 χ
Ό,τι κι αν πω δεν σε ξεχνώ [96.Μ' έναν πικρό αναστεναγμό], Περπινιάδης-Τσιτσάνης, 40 χ
Ο Χάρος έστησε χορό στου Άδη τα σκοτάδια [284.Τα νησιά], Χρυσάφη-Τσιτσάνης, 53 ζ
Όχι πια άλλα δάκρυα, όχι άλλα καρδιοχτύπια [368.Σ' άλλους δρόμους θα βαδίσω], Λίδια, 58 ζ, στ: Μάνεσης
Παιδί μου εγώ για σένα για το χατίρι σου [313.Παιδί μου εγώ για σένα], Χρυσάφη-Σουγιουλτζής, 55 ζ, στ:Κώστας Βίρβος
Παίξε Χρήστο το μπουζούκι [196.Παίξε Χρήστο το μπουζούκι], Τσαουσάκης-Νίνου, 49 ζ
Παιχνιδιάρα μου τρελαίνομαι, ζαλίζομαι [8.Με θαμπώνουν οι ματιές σου], Περδικόπουλος, 37
Παλάτια χρυσοστόλιστα, χαρέμια με διαμάντια [88.Χαρέμια με διαμάντια], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 40 ζ
Πάλι μου ' κάνες λαχτάρα χτες το βράδυ [377.Μαυρομάτα, μαυρομάτα], Πάνου-Κλειδωνιάρης, 59 συρτό
Πάλι στο νου μου σ' έφερα κι ό,τι κι αν πω είναι ψέμα [507.Τα μούρα], Τσιτσάνης-Αλεξάνδρα, 73 ζ
Πάλι το κλάμα άρχισες [303.Είμαστε ζευγάρι φίνο], Λίντα-Ευγενικός & Λίντα-Τσιτσάνης, 54 ζ, στίχοι: Τσάκαλος-Τσιτσάνης
Πάλιωσε το σακάκι μου [155.Πάλιωσε το σακάκι μου], Χασκίλ-Τσιτσάνης, 48ζ
Πάμε απόψε για σιργιάνι [164.Το ξεφάντωμα], Μπέλλου-Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 48 ζ
Πάμε βόλτα απόψε με τ' αμάξι [474.Όλα για σένα], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 67 τσιφτ
Πάμε τσάρκα πέρα στο «Μπαξέ Τσιφλίκι» aad [100.Χατζή μπαξές], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 46 χ
Πανάθεμά τα τα λεφτά αυτά είν' η αιτία [360.Πανάθεμά τα τα λεφτά], Πόλυ Πάνου, 58 ζ, στ: Κώστας Μάνεσης
Παναθηναϊκέ μοντέρνα μου ομάδα [432.Εμπρός Παναθηναϊκέ], Αγγελόπουλος-Βούλα Γκίκα, 63 εμβατήριο
Πάνε τώρα δέκα βράδια [373.Ομορφοπαλίκαρό μου], Γκρέι, 58 καρσιλαμάς, στ: Γκούτης
Πάντα στη ζωή σου να προσέχεις [120.Της μπαμπέσας το γλυκό φιλί], Χατζηχρήστος-Τσιτσάνης, 47 χ
Πάνω που συμμαζεύτηκα [392.Την τελευταία μου ζαριά], Στράτος Διονυσίου-Ανθούλα Παπά, 59 ζ
Παράδεισος και κόλαση είναι τα δυο σου μάτια [563.Αχ, τι θα γίνω], Χάρις Αλεξίου (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 αλέγκρο
Παράξενα απόψε με κοιτάζεις [364.Της ταβερνας το ρολόι], Σταύρος Καμπάνης-Γιώτα Λίδια, 58 χ
Πάρε βόλτα κι έλα απόψε στις οχτώμισι [125.Η Μαρίτσα στο χαρέμι],Τσαουσάκης-Γεωργακοπούλου-Τσιτσάνης,47 χσ
Πάρε το δάκρυ μου βοριά [340.Πάρε το δάκρυ μου βοριά], Καζαντζίδης, 57 ζ, στ: Δημήτρης Γκούτης
Πέντε μήνες βρίσκομαι μες στη Θεσσαλονίκη [19.Ο ασυρματιστής], Περδικόπουλος, 38
Πέντε χρόνια στη δουλειά σου [208. Ο Αντώνης ο τεμπέλης], Τσαουσάκης-Νίνου, 50 χ
Πέρα εκεί στις ξένες χώρες [561Η Ραραού],Γαλάνη (Νικολόπουλος-Τσιτσάνης), 2001 οριεντάλ
Πέρα στα κάστρα του Γεντή [574.Πέρα στα κάστρα του Γεντή], Νταλάρας, 2001 ?
Περιπλανώμενη ζωή [292.Περιπλανώμενη ζωή], Μπέλλου, 53 ζ, στίχοι: Βίρβος
Πες μου, βρε τύραννε, τι θέλεις, τι ζητάς [431.Πες μου, βρε τύραννε, τι θέλεις], Αγγελόπουλος-Βασιλείου, 63 οριεντάλ
Πέφτεις σε λάθη [169.Πέφτεις σε λάθη], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 48 χσ
Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι [193.Ο τραυματίας], Τσαουσάκης-Νίνου, 49 ζ
Πέφτουν της βροχής οι στάλες [133.Πέφτουν της βροχής οι στάλες], Τσαουσάκης-Γεωργακοπούλου, 47 ζ
Πήρα τη στράτα κι έρχομαι [236.Στρώσε μου να κοιμηθώ], Τσαουσάκης-Ντάλια, 50 ζ
Πήρες τον άσχημο το δρόμο τώρα πια [402.Το τέλος σου πιο θα 'ναι], Πάνου-Τσιτσάνης, 61 χσ, στ:Ευστάθιος Τσακλής-Τσιτσάνης
Πίσω στα πυκνά τα καφάσια [255.Σεράχ], Νίνου, 51 οριένταλ
Πλήγωσε με όσο θέλεις [258.Πλήγωσε με], Τσαουσάκης, 51 ζ
Ποια καρδιά δεν θα ραΐσει την αλήθεια όταν μάθει [244.Ποια καρδιά δεν θα ραΐσει], Μπέλλου-Μπίνης, 51 ζ
Ποια φωτιά να πρωτοσβήσω [343.Ποια φωτιά να πρωτοσβήσω], Μιχάλης Χασαπάκης, 57 ζ
Ποιος δεν έβαλε νταλκάδες στο κεφάλι του φωτιά [103.Με γυναίκες μη τραβιέσαι], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 46 ζ
Ποιος είδε πράσινο δεντρί [2.Μαντίλι χρυσοκεντημένο], Ελβίρα Κάκκη, 36
Ποιος μπορεί να με γλιτώσει [430.Μ' έφαγες, μ' έφαγες], Λίδια, 63 συρτοτσιφτετέλι,
Πολλοί είναι οι ένοχοι για το δικό μου χάλι [357.Ο θεός να σε φιλάει], Σταύρος Τζουανάκος, 58 ζ, στ:Τσάκαλος-Τσιτσάνης
Πολύ μου κάνεις τη μοιραία και τη γόησσα [171.Η θεατρίνα], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 48 χ
Πόσες κατηγόριες μου είπανε για σένα [405.Πόσες κατηγόριες], Μανόλης Φωτίου, 61 τσιφτ
Πόσες φορές δεν έχω πει, να φύγω να σ' αφήσω [276.Τα βλέπω σκοτεινά], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης-Γιαννόπουλος, 52 ζ
Πόσο βασανίστηκα κοντά σου [283.Παίξτε μπουζούκια], Νίνου-Τσιτσάνης, 53 χ
Πόσο ήθελα, ρε φίλε, να 'χα φουλ το πορτοφόλι [266.Βόλτα μέσα στην Ελλάδα], Λαμπίρη Ελένη-Τσιτσάνης, 52 χσ
Πού θα μείνω απόψε, πού θα ξημερωθώ [334.Πού θα μείνω απόψε], Καζαντζίδης, 57 ζ
Πού να πω τα βάσανα μου [518.Πού να πω τα βάσανα μου], Τσιτσάνης-Λιζέτα Νικολάου, 75 συρτοτσιφτετέλι
Πρέπει έναν τρόπο για να βρω μες στην αγάπη [209.Το κουμπί], Στάμου-Τσιτσάνης-Βούλγαρης, 50 χσ
Πρέπει καλά να το σκεφτείς και να το συζητήσεις [323.Μη μου φύγεις(Έχω παιδί στα σπλάχνα μου)], Γιώτα Λίδια, 56 ζ
Πρέπει να φύγεις για πάντα απ' τη ζωή μου [441.Διπλή ζωή], Ρεπάνης-Φούλη Δημητρίου, 64 συρτοτσιφτετέλι
Πρίγκιπα τον θέλω τον δικό μου άντρα [523.Πρίγκιπας], Ανθή Αγγελίδου, 78 τσιφτετέλι
Πριν να φύγεις κάτσε λίγο [500.Κάτσε να λογαριαστούμε], Τσιτσάνης-Βούλα Γεωργούτη, 70 ζ
Προξενεύουν τον Σταμάτη [32.Προξενεύουν τον Σταμάτη], Παγιουμτζής, 38
Προτού πληγωθείς [419.Δυο φορές σε πίστεψα],Πάνος Γαβαλάς-Ρία Κούρτη, 63 συρτοτσιφτετέλι
Προχθές ανταμωθήκαμε με μια φιληναδούλα [57.Να πάμε για τη Βούλα], Παγιουμτζής-Περπινιάδης, 39
Προχθές το βράδυ στο στενό σου είπα [31.Πάνε τα παλιά, Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 38
Πρωί πρωί γυρίσανε τα τρεχαντήρια όλα [197.Ο Νικόλας ο ψαράς], Τσαουσάκης-Νίνου-Τσιτσάνης, 49 ζ
Πώς να στον πω μικρούλα μου, τον πόνο δεν αντέχω [13.Τα χάνω όταν σε βλέπω], Περπινιάδης, 37
Πω πω ζημιά που πάθαμε [532.Πω πω ζημιά που πάθαμε], Τσιτσάνης-........, 79 ζ
Ρίξε την καρδιά σου στο γιαλό [509.Νοσταλγία], Δήμητρα Γαλάνη, 75 μπαλάντα, στ: Βίρβος
Σαν απόκληρος γυρίζω [252.Το παράπονο του ξενιτεμένου], Μπέλλου ,51 ζ
Σα να 'σαι δικτατόρισσα[324.Η δικτατόρισσα(Το τραγούδι του αλήτη)],Χασαπάκης-Κλειδωνιάρης Αν,56ζ,στ:Τσιτσάνης-Νίκος Λούπας
Σατράπισσα με λένε μα και μπαμπέσα [352.Σατράπισσα με λένε], Λάουρα, 57 τσιφτ
Σαν χριστιανός κι ορθόδοξος σ' αυτή την κοινωνία [541.Η λιτανεία του μάγκα], Τσιτσάνης, 83 ζ
Σ' αγάπησα στον πόνο σου απάνω [411.Μείνε, αγάπη μου, κοντά μου], Πάνος Γαβαλάς, 61 συρτοτσιφτετέλι
Σ' αγαπώ και το φωνάζω [87.Σε ζηλεύω, σε πονώ], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 40 χ
Σ' ανοίγω πόρτες κι αγκαλιές [496.Σ' ανοίγω πόρτες κι αγκαλιές], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 69 αλέγκρο
Σ' αυτό το έρμο το μονοπάτι [202.Το χαρακίρι], Μπίνης-Χασκίλ, 50 ζ
Σε γουστάρω, μα διστάζω να στο πω [116.Μόρτισσα], Βαμβακάρης-Τσιτσάνης, 47 χ
Σε διώξαν απ' την Κοκκινιά, γιατ' το 'χες παρακάνει [230.Σε διώξαν απ' την Κοκκινιά], Τσαουσάκης-Στάμου, 50 ζ
Σ' έναν τεκέ μπουκάρανε τρεις μάγκες φιλαράκοι [1.Σ' έναν τεκέ σκαρώσανε],Μητάκη Γεωργία,36
Σ' έχουν πλανέψει κάποια μάτια [112.Αν σ' αφήσει ,τι θα κάνεις;], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 46 χ
Σε λαχτάρησα άργιλε μου [544.Σε λαχτάρησα άργιλε μου], Τσιτσάνης ,83 ζ
Σε μάζεψα, σε σύμμασα απ' τα σοκάκια μέσα [300.Για να σε κάνω άνθρωπο], Τσιτσάνης-Λίντα, 54 ζ, στίχοι: Βίρβος
Σε ξένους επουλήθηκε [482.Το σπίτι που γεννήθηκε], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 68 ζ
Σε πήραν απ' τα χέρια μου, κοντεύει κι άλλος[166.Σε πήραν απ' τα χέρια μου],Μπέλλου-Τσαουσάκης-Τσιτσάνης,48 ζ
Σε τούτο το παλιόσπιτο [214.Σε τούτο το παλιόσπιτο], Τζουανάκος-Νίνου, 50 ζ
Σήμερα ξύπνησα πρωί και πάω να κυνηγήσω [18.Σήμερα ξύπνησα πρωί], Παγιουμτζής, 38
Σήμερα πονάω κι απελπισμένα κλαίω [370.Σήμερα πονάω], Καμπάνης, 58 ζ
Σου ξηγήθηκα εντάξει απ' την πρώτη τη στιγμή [231.Η παρεξήγηση],Τσαουσάκης-Ντάλια-Τσιτσάνης, 50 ζ
Σου το 'πα δεν σε θέλω πια [540.Δεν ξαναπιάνω γκόμενα], Τσιτσάνης-Ελένη Γεράνη, 83 ζ
Σου το 'χα 'πει, σου το 'χα 'πει [452.Να το προσέχεις το παιδί], Νικολαΐδης, 64 ζ
Σου 'χω πολλά ως τώρα μαζεμένα [232.Σου 'χω πολλά ως τώρα μαζεμένα], Τσαουσάκης-Στάμου, 50 ζ
Στα δυο σου χέρια γερά κράτησε με [557.Μωρό μου], Λιδάκης, 92 ρούμπα
Στα νύχια σου στον έρωτα με έχεις [157.Κι αν έμπλεξες με άλλον, δεν πειράζει],Γεωργακοπούλου-Τσαουσάκης,48 ζ
Στα Τρίκαλα στα δυο στενά [68],Ο Σαρκαφλιάς, Παγιουμτζής, 39 ζ
Στα χέρια σου πονάω στα χέρια σου λιώνω [456.Πονάω και μ' αρέσει], Λίδια-Τσιτσάνης, 65 τσιφτ
Στέλλα μωρ' Στέλλα [115.Στέλλα μωρ' Στέλλα], Πολυμέρης, 47 συρτό στα τρία
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα [279.Της φτώχειας τα κουρέλια], Χασκίλ-Τσιτσάνης-Γιαννόπουλος Αθανάσιος, 52 ζ
Στερνό μου γλυκοχάραμα κι εσύ αυγή θλιμμένη [367.Στερνό μου γλυκοχάραμα], Σταύρος Καμπάνης, 58 ζ
Στην Αίγυπτο μια βραδιά [386.Η Φαρίντα], Μανόλης Αγγελόπουλος, 59 οριεντάλ, 50% Τσιτσάνης-50% Ευσταθίου Δημήτρης
Στην απάνω πάνω σκάλα της ζωής [503.Στην απάνω σκάλα], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 71 ζ
Στην Καλαμπάκα μια βραδιά θα πάω να μεθύσω [66.Καλαμπακιώτισσα], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39 ζ
Στην πίκρα μου απάνω δυο ποτήρια παραπάνω [510.Μαυρομάτα], Τσιτσάνης-Νικολάου Λιζέτα, 75 χσ
Στην τσέπη κάργα τάλιρα [314.Μάμπο με τρελές.Μάμπο με τρελές πενιές], Πόλυ Πάνου, 55 μάμπο,
Στης ζωής τη στράτα [136.Αργοσβήνεις μόνη], Γεωργακοπούλου-Περπινιάδης, 47 οριεντάλ
Στης Λάρισας τον ποταμό [77.Λαρισινή], Παγιουμτζής, 39 ζ
Στο κουρμπέτι μια και θες να βγεις [269.Το κουρμπέτι], Ζαγοραίος-Μαρκοπούλου-Τσιτσάνης, 52 ζ
Στο σπιτάκι μου σαν μπαίνω [200.Τα ορφανά], Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 49 ζ
Στου γιαλού τα βοτσαλάκια [264.Τα καβουράκια], Μπίνης-Μπέλλου-Τσιτσάνης-Τατασόπουλος, 52 χσ
Στους δρόμους γλέντια ακούγονται [382.Στους δρόμους γλέντια ακούγονται], Μαυρομιχάλης Κ, 59 ζ
Στους παράνομους τους δρόμους [395.Στο δρόμο τον παράνομο], Μαυρομιχάλης-Πάνου, 60 ζ
Στο φιλντισί κομπολογάκι μου [513.Στο φιλντισί κομπολογάκι μου], Μοσχολιού, 75 αλέγκρο, στ: Βίρβος
Συμπάθα με αγάπη μου [420.Συμπάθα με αγάπη μου], Αγγελόπουλος-Αννούλα Βασιλείου, 63 συρτοτσιφτετέλι
Συννεφιασμένη Κυριακή [179.Συννεφιασμένη Κυριακή], Τσαουσάκης-Μπέλλου, 48 ζ
Σύρε, μάνα, πες στον Γιάννη [351.Σύρε, μάνα, πες στον Γιάννη], Σωτηρία Μπέλλου, 57 συρτό
Σφυρίζει η φάμπρικα μόλις χαράζει [205.Οι φάμπρικες], Τσαουσάκης-Νίνου-Τσιτσάνης, 50 ζ
Τα βάσανα μες στη ζωή [293.Σε παλάτια και τσαντίρια], Μπέλλου-Τσιτσάνης-Γιαννόπουλος, 53 ζ
Τα λεν' Παντρεμενάδικα γιατ' έχει κοριτσάκια [74.Τα Παντρεμενάδικα], Σταυροπούλου-Τσιτσάνης, 39 ζ, στίχοι:Πετροπουλέας Γιωρ
Τα λερωμένα τ' άπλυτα, τα παραπεταμένα [274.Τα λερωμένα τ' άπλυτα], Χρήστου Δημήτρης-Μαρκοπούλου Ευαγγελία, 52 ζ
Τα νιάτα τα μπερμπάντικα γλεντά τα στον καιρό τους [203.Τα νιάτα τα μπερμπάντικα], Ευγενικός-Χασκίλ, 50 ζ
Τα πιο καλά μου χρόνια τα 'χω χαραμίσει [318.Με πρόδωσες, με σκότωσες], Καίτη Γκρέι, 56 χ
Τα χρυσόξανθα μαλλιά τα βελουδένια μάτια [54.Τα βελουδένια μάτια σου], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 39
Ταχυδρόμε, ταχυδρόμε παρ' το γράμμα μου αυτό [412.Δεν σ' άκουσα μανούλα μου], Γαβαλάς, 61 ζ
Ταχτικά πολύ σε χάνω [92.Τ' άδικο ο Θεός δεν θέλει], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 40 χ
Τέτοια νιάτα τέτοια κάλλη [146.Μια και η ζωή θα σβύσει],Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 40 χ
Την αντάμωσα ένα βράδυ στην Αθήνα [526.Την αντάμωσα ένα βράδυ], Τσιτσάνης, 78 χ
Τη ζωή που θες να κάνεις, δεν μπορώ[186.Καθαρίζω για σένα και για πάρτη μου],Τσαουσάκης-Νίνου-Τσιτσάνης, 49 ζ
Την καρδιά σου σφίξε απόψε, μάνα [436.Πολιορκία], Μπιθικώτσης-Ρεπάνης, 64 μπαλάντα
Την πιο ωραία μου ζωή μαζί σου έχω ζήσει [259.Την πιο ωραία μου ζωή], Νίνου-Τσιτσάνης, 51 ζ
Της καρδιάς τα όνειρα λιώσανε θλιμμένα [498.Της καρδιάς τα όνειρα], Χαρούλα Λαμπράκη, 69 ζ
Τι θέλεις από μένανε, πες μου το να στο δώσω [7.Γειτόνισσα, Καρίβαλη Σοφία, 37
Τι θέλω, τι γυρεύω [20.Από σένα τι ζηλεύω], Περδικόπουλος-Τσιτσάνης, 38
Τι κι αν ζούσαμε μαζί [464.Τι κι αν ζούσαμε μαζί], Χατζηαντωνίου-Λαμπράκη, 66 συρτοτσιφτετέλι
Τις λαχτάρες που μου κάνεις [154.Το ομορφόπαιδο], Καλφοπούλου-Βαμβακάρης-Τσιτσάνης, 48 ζ (Μπέλλου-Κηρομύτης-Περπινιάδης)
Τι με κατηγορείς παντού όπου συχνάζεις [224.Με λες μπεκρή και μπατιράκι], Στάμου-Τσαουσάκης, 50 ζ
Τι να τα κάνω τα γλυκά σου τα φιλιά [444.Δεν βρίσκω ανταπόκριση], Θόδωρος Σιναΐδης, 64 τσιφτ
Τι να την κάνω, μανούλα μ', την καρδιά [350.Καρδιά παραπονιάρα], Σωτηρία Βασιλείου, 57 τσάμικο
Τι σε μέλει εσένα κι αν γυρνώ [109.Δεν με στεφανώνεσαι], Γεωργακοπούλου-Περπινιάδης, 46 χ
Τι σε νοιάζει πως είμαι μάγκας [349.Μη με διώχνεις μακριά σου], Ρουμελιώτης-Γκρέι, 57 καρσιλαμάς
Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα [287.Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα], Νίνου, 53 χ, στίχοι μαζί με Τσάκαλο
Τι σου 'κανα βρε μάτια μου, γιατί δεν μου μιλιέσαι; [3.Πικρός θα 'ναι ο πόνος μου], Ελβίρα Κόκκη, 36 ζ
Τι τη θέλεις να την πάρεις την τσιγγάνα [132.Τι τη θέλεις την τσιγγάνα],Γεωγακοπούλου-ΤσαουσάκηςΤσιτσάνης,47χ
Τι το 'θελα να μπλέξω [162.Τι το 'θελα να μπλέξω], Τσαουσάκης, 48 χ
Τι φωτιά είν' αυτή μεγάλη [241.Η φωτιά], Τσαουσάκης, 50 ζ
Το βαπόρι απ' την Περσία [520.Το βαπόρι απ' την Περσία], Τσιτσάνης-Νικολάου Λιζέτα, 77 ζ
Τον Γιάννη μας τον ζήλεψε και του 'στησε καρτέρι [506.Το τραγούδι του Γιάννη], Πάνου, 73 ζ,γράφτηκε το 72 για Παπαϊωάννου
Το γράμμα το ανώνυμο δεν πρέπει να πιστέψεις[398.Σκίσε το ανώνυμο γράμμα],Μπιθικώτσης-Αντώνης Ρεπάνης,60 ζ,στ:Μουρκάκος Νικ
Το δρόμο τον κακό που πήρες θα στον κόψω [206.Η καρδιά σου θα γίνει χρυσή], Νίνου-Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 50 χσ
Το καλοκαίρι τώρα [56.Ο Τσιτσάνης στην Παραγουάη (Σε φίνο ακρογιάλι)], Παγιουμτζής-Περπινιάδης, 39
Το καράβι που σαλπάρει στο λιμάνι [505.Το καράβι που σαλπάρει], Διονυσίου, 71 χ
Το κορίτσι μου ζηλεύει [414.Το κορίτσι μου ζηλεύει], Αγγελόπουλος-Βούλα Γκίκα, 62 καρσιλαμάς
Το 'ξερα μια μέρα πως θα'ρθεις[212.Μη μου ξαναφύγεις πια], Τσαουσάκη-Ντάλια, 50 ζ
Το 'ξερα πως θα μου φύγεις [423.Το 'ξερα πως θα μου φύγεις], Καζαντζίδης 63 συρτοτσιφτετέλι
Τον ξέρετε μωρέ παιδιά της γειτονιάς το βλάμη [190.Ο μαχαλόμαγκας], Μπέλλου-Περπινιάδης, 49 ζ
Το ξέρω βρε μικρούλα μου, κάνεις καλή παρέα [89.Φίνα θα την περνάμε], Σταυροπούλου-Τσιτσάνης, 40 χ
Το ούζο ϋα το κόψω, τσιγάρο και κρασί [229.Ο νοικοκύρης], Μοσχονάς, 50 χ
Το παιδί που είχες φίλο, τώρα το κατηγορείς [148.Καλέ μου το παιδί], Μπέλλου-Τσιτσάνης-Χρυσίνης, 47 ζ
Το παλικάρι στο σφυρί [511.Το παλικάρι στο σφυρί], Βίκυ Μοσχολιού, 75 χ, στ: Βίρβος
Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα [413.Τα λιμάνια], Πάνου, 62 συρτοτσιφτετέλι
Το χάραμα που θα μας βρει [479.Μες στα μάτια κοίταξε με], Τσιτσάνης-Λαμπράκη, 67 καρσιλαμάς
Τόσα χρόνια ζεις κοντά μου [415.Δεν ξέρεις την καρδιά μου], Γαβαλάς-Μπέμπα Φινέτη-Τσιτσάνης, 62 τσιφτ
Τόσες φορές σε μάλωνε η δόλια η μαμά σου [189.Σκέψου τη δόλια μάνα σου], Γεωργακοπούλου-Τσιτσάνης, 49 ζ
Το σκαλοπάτι σου θα κάνω για κρεβάτι [270.Το σκαλοπάτι σου], Πολυμέρης-Λαμπίρη-Στεφανίδης Τ,52 χ, στίχοι μαζί με Τσάκολο Γε
Το σκυλί σου με γαβγίζει [512.Ο γλεντζές], Τσιτσάνης-Λιζέτα Νικολάου, 75 ζ
Το σύρε κι έλα άρχισα ξανά στη γειτονιά σου [85.Το σύρε κι έλα άρχισα], Παγιουμτζής 40 ζ
Το 'χω ρίξει στο ξενύχτι [306.Τιμπελάς το γυναικείο φύλο], Νίνου-Τσιτσάνης-Καλλέργης, 54 χσ
Τραγούδια όμορφα θα πω με φίνο μπουζουκάκι [93.Για μια ξανθούλα], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 40 ζ
Τρελέ τσιγγάνε για πού τραβάς [138.Ο τρελός τσιγγάνος], Γεωργακοπούλου-Περπινιάδης, 47 ζ (στο όνομα:Γεωργάκοπ
Τρελή, που θέλεις να με στεφανώσεις [223.Τρελή που θέλεις να με στεφανώσεις], Τζουανάκος-Τσιτσάνης, 50 χ
Τρελός απ' το πολύ πιοτό [262.Ο ντουνιάς με κατακρίνει], Τσαουσάκης-Διάνα Ανθή, 53 ζ
Τρέξε μάγκα να ρωτήσεις,να σου πουν,[119.Τρέξε μάγκα να ρωτήσεις(Η ντερμπεντέρισσα],Χασκίλ-Βαμβακαρης-Τσιτσ,47ζ
Τρικαλινή παλιά μου αγάπη [238.Τρικαλινή παλιά μου αγάπη], Τσαουσάκης-Νίνου, 50 ζ
Τσιφτετέλι με μπουζούκι σε ντουζένι τούρκικο [183.Το καινούριο τσιφτετέλι], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 49 τσιφτετέλι
Τύχη, γιατί με κυνηγάς, πες μου τι σου 'χω φταίξει [243.Τύχη, γιατί με κυνηγάς], Μπέλλου, 51 ζ
Τώρα που έφυγες από μένα [446.Περίμενες την ώρα], Λίδια, 64 τσιφτ
Τώρα που η καρδιά μου καίει για σένα σαν καμίνι [428.Ο Κουμπάρος ο Τσιτσάνης], Γαβαλάς-Κούρτη, 63 συρτό
Τώρα το κατάλαβα πόσο μ' αγαπάς [449.Βρήκα τα μάτια], Θόδωρος Σιναΐδης, 64 συρτοτσιφτετέλι
Φελάχες γλυκιές [325.Φελάχες γλυκιές], Καίτη Γκρέυ, 56 οριεντάλ
Φιλότιμο δεν έχεις πια [278.Φιλότιμο δεν έχεις πια], Μπέλλου-Μπίνης-Τσιτσάνης, 52 ζ
Φουντώσαμε, φουντώσαμε [312.Πάμε για μπάνιο], Σουγιουλτζής Στέλιος-Γκίκα Βούλα, 55 ζ
Φτώχεια που με κουρέλιασες με νύχια ματωμένα [277.Της φτώχειας τα κουρέλια], Χασκίλ-Τσιτσάνης-Γιαννόπουλος, 52 ζ
Φτωχό κορμί κουράστηκες από την τυραννία [273.Φτωχό κορμί], Παπαδόπουλος Γιώργος, 52 ζ
Φτωχόπαιδο με γνώρισες [281.Φτωχόπαιδο με γνώρισες], Τσιτσάνης-Χρυσάφη, 53 ζ
Χάνω απόψε μια ψυχή, μια παρηγοριά [493.Χάνω απόψε μια ψυχή], Μενιδιάτης-Μαρκάκη Αικ-Τσιτσάνης, 69 συρτό
Χίλιες γυναίκες γνώρισα, μ' άλλη καμιά δεν βρήκα [94.Ζωίτσα μου], Παγιουμτζής-Τσιτσάνης, 40 ζ
Χτίζουν και γκρεμίζουν κάστρα [135.Για μια κόρη ξελογιάστρα], Τσαουσάκης-Τσιτσάνης, 47 ζ
Χρόνια τώρα συλλογιέσαι απ' το βράδυ ως το πρωί [137.Γλέντα μη αργοπορείς], Μπέλλου-Τσιτσάνης-Χρυσίνης, 47 ζ
Χτυπάει η καμπάνα σήμερα κι εσύ έχεις τη γιορτή σου [339.Γιορτάζεις σήμερα], Πάνου Πόλυ, 57 ζ
Χτύπα το ντέφι σου, τσιγγάνα, να πονέσει [218.Τσιγγάνε σπάσε το βιολί], Στάμου-Τσιτσάνης, 50 χ
Χωρίσαμε απόβραδο [385.Το απόβραδο], Καναρίδης Μανόλης-Δημητριάδου Ρίτσα, 59 ζ
Χωρίσαμ' ένα δειλινό με δάκρυα στα μάτια [124.Χωρίσαμε ένα δειλινό],Τσαουσάκης-Γεωργακοπούλου, 47 ζ
Ψιλή βροχή στα μάτια σου και σιγοψιχαλίζει [484.Ψιλή βροχή στα μάτια σου], Κόκοτας, 68 χ
Ω! πριγκιπομαστούρηδες [542.Πριγκιπομαστούρηδες], Τσιτσάνης-Γεράνη Ελένη-Δερλίκου Μίνα, 83 ζ
Ως πότε ο μάγκας σου θα σου ξηγιέται [294.Ως πότε ο μάγκας σου], Μπέλλου-Τσιτσάνης, 53 ζ
Ως πότε πια τέτοια ζωή, να ζούμε χωρισμένοι [143.Ως πότε πια τέτοια ζωή], Τσαουσάκης-Γεωργακοπούλου, 47 ζ
ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΑ
28. Χορός Πολίτικος, 38
53. Ατελείωτο, 39
69. Ταταυλιανό, 39
113. Το μινόρε του Τσιτσάνη, 46, μπ: Τσιτσάνης κιθ: Χιώτης
138. Τ ωραία του Τσιτσάνη, 48
307. Μπάλλοι ,54
308. Δύο χόρα αλέγκρα, 54
309. Χασαποσέρβικος χορός, 54
310. Σόλο Μπουζούκι, 54
311. Σόλο Μινόρε, 54
Τα 308,309,310 και 311, από την ζωντανή ηχογράφηση στον "Παρνασό".Μπουζούκια: Τσιτσάνης,Ανέστης Αθανασίου, Ακορντεόν:
Γκινάκης Μεταξάς, Κιθάρες: Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιάννης Σαλασίδης.
534. Σόλο σε ρυθμό 5/8, λα μινόρε, 83
535. Ταξίμι μινόρε, 83
536. Ταξίμι Πειραιώτικο, 83
537. Ταξίμι χετζάς(χιτζαζ?)-Πειραιώτικο, αλέγκρο 9/8, 83
538. Το μινόρε του Τσιτσάνη, 83
539. Αυτοσχεδιασμοί, 82
545. Νέο μινόρε, 61, 45 στρ
546. Φαντασία, 61, 45 στρ
554. Αυτοσχεδιασμοί Τσίλα, 92