Γεια σας.Σήμερα έμαθα για το site.

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
noldorian

Γεια σας.Σήμερα έμαθα για το site.

#1 Δημοσίευση από noldorian »

Ειμαι Ιταλία και εμαθα απο ενα φίλο "ρεμπέτη".
Να πως το ιντερνετ βοηθα ωστε η τεχνη να είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου.
Αυτό που θα ήθελα να ζητήσω είναι αν υπάρχει κανεις να ανεβασει τραγούδια του Μανου Λοιζου που ειναι λαικα-ρεμπετικα με την ευρεία σημασια.
Εχω εγώ μερικά.Αν θελετε να ανεβάσω.
Χαρηκα

Αγις

#2 Δημοσίευση από Αγις »

Μάγκα μου καλωσόρισες.
Η σελίδα είναι μάλλον για ρεμπέτικα-ρεμπέτικα με την στενή έννοια.(Δεν είμαι ο δημιουργός αλλά έτσι τόχω καταλάβει). Ακου (για προπαίδεια) το υπάρχον περιεχόμενο και μην ανεβάζεις Λοϊζο. (Κι εμένα μου αρέσει, περισσότερο από τον Χατζηδάκι ας πουμε. Δεν είναι ρεμπέτης όμως ούτε κι άμα τραγουδάει τα τραγούδια του ο Ευσταθίου, που στην αρχή ήταν λαϊκορεμπέτης και μετά κατάληξε αλλιώτικα).

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#3 Δημοσίευση από bill1961 »

Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος (Άγις) να απαντήσει χωρίς οποιουδήποτε είδους "ταλιμπανισμούς". Και για να συμπληρώσω, το site αφορά το ρεμπέτικο με τόσο "στενή έννοια", που ακόμα και νεώτερες επανεκτελέσεις από αξιολογότατους καλιτέχνες προσπαθούμε να τις αποφεύγουμε. Κατά τα άλλα, σε καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου στο rebetiko και εύχομαι "καλά up/downloads"

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

#4 Δημοσίευση από vacondios »

bill1961 έγραψε:Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος (Άγις) να απαντήσει χωρίς οποιουδήποτε είδους "ταλιμπανισμούς".
Εύκαιρε ζητείται η γνώμη σου επί του θέματος!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Υ.Γ. Ταλιμπάν = Αυτός που αναζητάει τη γνώση!

Άβαταρ μέλους
yiannakis
More than 50 posts user

#5 Δημοσίευση από yiannakis »

Χμ... αυτοί οι "μπιλισμοί" λες να αφορούν και στα δικά μου "τα λι(γα) μπανίσματα" (στις συζητήσεις) ??

mpletsas
More than 150 posts user.

#6 Δημοσίευση από mpletsas »

Φίλε noldorian δε θέλω να φανώ εχθρικός αλλά νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ξεθάψω αυτή την κουβέντα γιατί τα παιδιά σου απάντησαν κάτι και δεν τους έλαβες υπόψιν. Εδώ ανεβάζουμε ή ρεμπέτικα ή παραδοσιακά. Δεν ανεβάζουμε Λοΐζο (πόσο μάλλον Νταλάρα!). Δεν είμαι admin αλλά και ο admin το ίδιο θα σου πει. Ελπίζω να βρήκες ωραία πράγματα στη σελίδα αλλά προσπάθησε να μην χαλάς την μερική έστω συναίνεση που βρήκες ερχόμενος εδώ ως προς το τί ανεβάζουμε και τί όχι. Αυτή η σελίδα κρατιέται με τη συνεργασία ολωνών και όχι με κανονισμούς. Και πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη αξία όταν έχει σαφές μουσικό στίγμα και εμβαθύνει σε κάτι συγκεκριμένο και όχι αν γίνει λίγο απ'όλα. Εντελώς φιλικά όλα αυτά γιατί έχω λίγο και την τάση να παρεξηγώ ή να μπερδεύω τους άλλους και να με παρεξηγούνε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”