Αναζητούνται τρία τραγούδια.
Αναζητούνται τρία τραγούδια.
1.Η θάλασσα με την καρδιά σου μοιάζει
2.Δυο πειραιώτες μια βραδιά
3.Πάψε το κλάμα
Όποιος φίλος η φίλη θέλει και μπορεί ας τα διαθέσει στην σελίδα.
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Ο Anargyros ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΧΡΟΝΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ,ΚΟΦΙΝΙΩΤΗΣ ,ΣΚΑΡΒΕΛΗΣ ,ΜΠΑΓΙΑΝΤΕΡΑΣ.Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ .ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΑΝ ΤΟ Μ.ΓΚΟΛΕ ΣΒHΣΤΕΤΑ.
Anargyros ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΑΝ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
- bill1961
- συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Μεταφέρω εδώ ένα τμήμα από τις "Συχνές απορίες":
Με βάση τα παραπάνω είναι προφανές ότι αυτά τα τραγούδια με το Γκολέ δε μπορούν να περάσουν και δε θα περάσουν στη βάση και αυτό ανεξάρτητα από τη γνώμη που μπορεί ο καθένας από μας να έχει για την αξία του Γκολέ (η οποία πάντως δεν είναι το θέμα του ποστ του Anargyrou).Τι τραγούδια να ΜΗΝ ανεβάζουμε;
Αυτό το ζήτημα χρήζει μεγάλης προσοχής! Διαβάστε με προσοχή και αν έχετε αμφιβολία ρωτήστε πριν ανεβάσετε κάποιο τραγούδι (πού και ποιόν αναφέρεται παρακάτω).
* Είναι καλό να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι ανεβάζουμε ώστε να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και ο σκοπός της σελίδας, όπως φαίνεται από τα προηγούμενα.
* Δεν ανεβάζουμε σχετικά καινούργιες ηχογραφήσεις και επανηχογραφήσεις τραγουδιών, είτε ρεμπέτικων είτε παραδοσιακών.
* Kυρίως:Δεν ανεβάζουμε τραγούδια το οποία μπορούν εύκολα να βρεθούν στο εμπόριο, επανεκτελέσεις με σύγχρονους καλλιτέχνες κλπ
* Δεν ανεβάζουμε δημοτικά τραγούδια σε σύγχρονες εκτελέσεις, ακόμα και από αξιόλογους τραγουδιστές και οργανοπαίκτες γιατί ενδεχομένως να κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό στους ανθρώπους που στηρίζουνε αυτή την μουσική.
* Δεν ανεβάζουμε τέλος «σκυλέ» εκτελέσεις τραγουδιών...
Επίσης να υπενθυμίσω την πάγια τακτική μας ότι ποστ στο φόρουμ που αφορούν ανταλλαγή τραγουδιών μεταξύ των μελών θα σβήνονται χωρίς δεύτερη συζήτηση.
Τέλος μια παράκληση, γράφετε με μικρά γράμματα στο φόρουμ. Μας βοηθάτε να τα διαβάζουμε.
Ο κανονισμός και οι "Συχνές απορίες" ή μια ερώτηση στο φόρουμ ή στο τσατ αποτελούν πολύ καλή αφετηρία για τα νέα (ή ακόμη και τα παλιά) μέλη της σελίδας μας.
Να είσαι καλά για την προσφορά σου αν και ελαχίστως ‘έκνομη’ κατά τους κανόνες τις σελίδας. To Cd το έχω στην κατοχή μου και νομίζω πως αξίζει μια ακρόαση από όσους γουστάρουν το ρεμπέτικο χωρίς κατ’ ελάχιστο να θέλω να διαφημίσω την συγκεκριμένη δουλειά. Αν κάποιος η κάποια διαθέτει πρόσβαση στις πρώτες εκτελέσεις και θέλει, ας τις δώσει προς ακρόαση. Ευχαριστώ και πάλι για την προσφορά σου.
Πάνω στον ενθουσιασμό ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος ανέβασα τα τραγούδια από εκτελέσεις του Γκολέ. Νομίζω ότι έχω ακούσει στη σελίδα τραγούδια από νεότερες εκτέλεσης , ίσως να είναι ιστορικές. Γι’ αυτό και τα ανέβασα. Σε καμία περίπτωση δε είχα , έχω ή θα έχω πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στη σελίδα , και αν έγινε κάτι τέτοιο σας ζητώ συγγνώμη .
ΣΕΒΟΜΑΙ τους κανονισμούς της σελίδα , και τους θεωρώ δίκαιους .
Με τιμή
ΝΟΥΦΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΡΟΣΕΧΕΕΕ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΜΙΜΗΘΕΙ……