Πρόσφατο κείμενο Αλκιβιάδη Μαύρου
- Alcibiadis
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Θα σας πω όμως ένα περιστατικό που ίσως βοηθήσει στη κατανόηση του "τι εννοώ". Αφορά μια παρέα πριν καιρό στην ταβέρνα "Τομπουρλίκα". Κάποιος λοιπόν, με σοβαρή κατάρτιση, μιλώντας μεγαλόφωνα και ακατάπαυστα, εμπόδισε και τους διπλανούς του ν΄ακούσουνε , αλλά και την ορχήστρα η οποία έπαιζε χωρίς μικρόφωνα.Κατά τ'άλλα αν κάποιος τον ρωτήσει, "πόσες γραβάτες είχε ο Χάρμας", "τι Νο παπούτσι φορούσε ο Μπίνης" και "ποιοι απ' τους ρεμπέτες είχαν άδεια ποδηλάτου", θα απαντήσει σε χρόνο "ντε τε"!!
Λέγοντας λοιπόν "στείρα γνώση" εννοώ την αναντιστοιχία μεταξύ "εγκυκλοπαιδικής πληροφόρησης και ΠΡΑΞΗΣ. Αυτό το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τους θαμώνες, αλλά και τους παίκτες , όσο και να φαίνεται περίεργο.
Το δε περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, θα έλεγα ότι αποτελεί ρουτίνα στις μέρες μας....
Φίλε Bill δεν υπήρξε καμμία σκοπιμότητα στις τότε συνεχείς ερωτήσεις μου.
αν μου το επιτρέπεις να "αυτοαναλυθώ" ήταν μια "συναισθηματικού τύπου"
προσπάθεια προσαρμογής, στον τρόπο με τον οποίο συγκροτούμαστε...
εκτός απο μία ερώτηση που έκανα για να "πειράξω" ένα προσφιλές μου πρόσωπο...
http://rembetikoidialogoigmail.blogspot.com
ΣΙΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ. ADAMAS
- pelagia
- More than 150 posts user.
Προφανως αγαπητε Αδαμαντα αναφερεται στην αστρολογια !ADAMAS έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ(ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΛΗΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ)ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ Η ΜΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Τα ψαρια ειναι ζωδιο του νερου και ως εκ τουτου εχουν πολλες ευαισθησιες !!!
Αναζητησατε λοιπον το ψαρακι της ιστοριας ...

ας γέρναγες με το κορμί κιμπάρικα κι ωραία
δεν το αντέχω να γερνώ και να πεθαίνεις νέα