(Μπρος) το ρημαγμένο σπίτι

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Ποσειδώνας

(Μπρος) το ρημαγμένο σπίτι

#1 Δημοσίευση από Ποσειδώνας »

Παρακαλω έχει κανείς το "(Μπρός) το ρημαγμένο σπίτι" του Τσιτσάνη, που τάχε πλακάκια και με την ΑΕΠΙ; (Οχι με τον Καζαντζίδη, παρακαλώ).

Άβαταρ μέλους
seaofwine
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από seaofwine »

Εφτασέιιιιιιιιιιιιιιι!!
tilakos

Αγις

#3 Δημοσίευση από Αγις »

Μάγκα Ποσειδώνα αυτό το περι πλακάκια πιστεύω να τοπες για καλαμπούρι γιατί σε κόβω για χαβαλέ. Και συ μάγκα Τηλάκο τι το κράταγες τέτοιο κομμάτι και δε το μπουμπουναγες απάνω για να το ακούνε οι κολλημένοι μπάς και ξεκολήσουνε. Ολη η πολεμική δεκαετία της Ελλάδας σε ένα τραγούδι. Τάχει πει ο Χατζηδουλής τι τα θες. Να ξέραμε και κανα ρεμπέτικο για τον πόνο του τραπεζοϋπάλληλου;

Άβαταρ μέλους
seaofwine
More than 50 posts user

#4 Δημοσίευση από seaofwine »

Δεν το είχα, το βρήκα στο dc++ (διαφήμηση>>πρόγραμμα για downloads) με το που το παρήγγειλε (ορθογραφία αγάπη μου) ο μέγας Ποσειδών!
tilakos

Άβαταρ μέλους
seaofwine
More than 50 posts user

#5 Δημοσίευση από seaofwine »

Έχω το "Ληστέψανε την ΤΡΑΠΕΖΑ και τι με νοιάζει εμένα, δεν είμαι με κανένα" του Σιδηρόπουλου...να το μπουμπουνίσω? :lol:
tilakos

Άβαταρ μέλους
dimitrios
More than 150 posts user.

#6 Δημοσίευση από dimitrios »

:D xexe
SALVATORES DEI

Ποσειδώνας

#7 Δημοσίευση από Ποσειδώνας »

Ω ρε τι γίνεται εδώ πέρα. Λέω να μπώ στην ιστοσελίδα για πέντε λεπτά και μπαίνω σε ένα ζωντανό ηφαίστειο ιδεολογικής διαπάλης και ρεμπέτικης ανυψωτικής (από το ανεβάζω}.
Καπτα-tilako θαλασοδαρμένε, ευχαριστώ πολύ για το ακαριαίο μπουμπούνισμα της κομματάρας, άσχετο που εγώ την είδα με μίας μέρας καθυστέρηση. Τι είναι αυτό το dc++; Μπορούμε να μπούμε και εμείς οι αγράμματοι; Υπάρχει κανάς idiot's guide να διαβάσουμε για να καταλάβουμε τι γίνεται; Ποιοί τα στέλνουν τα κομμάτια εκεί; Ας πούμε ποιός τόστειλε το "Γκρεμισμένο σπίτι";
Συγνώμη που ρωτάω πολλά, αλλά άμα δε ρωτήσω πως θα μάθω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”