Τραγούδια του Μάρκου που μας λείπουν
-
- More than 150 posts user.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟhondrosk έγραψε:Λοιπόν το πρώτο που ανέβασες είναι το
"Η γυναίκα μου ζηλεύει" COLUMBIA 1935
Το δεύτερο είναι η "Γκρινιάρα" το 60κατι.
Αν και εμένα δεν μου φαίνεται η φωνή του Μαμβακάρη....
*Για το γινάτι σου μωρη-Βαμβακάρη,Βαμβακάρη 1934
*Μ' έκανες και χωρισα-Βαμβακάρη Βαμβακάρης 1937
*Πολλά είδαν τα μάτια μου-Βαμβακάρη Βαμβακάρης-Τζανέτ Μαίρη 1954
*Το συμφέρον-Βαμβακάρη Τζανέτ Μαίρη-Βαμβακάρης 1954
Κι εγώ στη Γκρινιάρα (καθώς και στο Δυο γυφτοπούλες) τον Στέλιο Βαμβακάρη ακούω.
Εν καιρώ θα ανεβάσω κι άλλα (πωπω.. οφείλω και το Νο2 του Χατζηχρήστου..πότε θα γίνουν? Αντμιν, μάλλον θα στα στειλω στο μέιλ σου..)
- bill1961
- συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Όσον αφορά το Στέλιο Βαμβακάρη, παιδιά επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες που πηγάζουν κυρίως από το γεγονός ότι οι δύο γυφτοπούλες είναι από δίσκο του 1971, δηλ. όταν ο Στέλιος ήταν καμμιά τριανταριά χρόνια νεώτερος. Η φωνή στο δίσκο εμένα μου δημιουργεί την εντύπωση τραγουδιστή μεγαλύτερης ηλικίας. Αν ψάξουμε τραγουδιστές με τους οποίους συνεργάστηκε ο Μάρκος μετά το 60 (πχ. Γιουλάκης) θα βρούμε άκρη.
- bill1961
- συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Σε κάποιο άλλο topic διάβασα ότι για τα ρεμπέτικα και τα 64 kbps είναι ικανοποιητικά. Σκέψου την εξής περίπτωση: Το τραγούδι έχει θόρυβο και θέλεις να το επεξεργαστείς για να τον μειώσεις. Τι θα προτιμούσες να το είχες σε μορφή mp3 56 kbps ή σε μορφή wav. Ασυζητητί το δεύτερο. Είναι δυνατό αυτό, ειδικά αν θέλεις να το διακινήσεις μέσω Internet? Οχι. Τι κάνεις? Το συμπιέζεις σε mp3 (ή ότι άλλο) σε όσο το δυνατό ψηλότερο bitrate.