Τα μπερμπαντικα τα νειατα
Τα μπερμπαντικα τα νειατα
Re: Τα μπερμπαντικα τα νειατα
NAI ! Σε εκτέλεση Μπάμπη Τσέρτου, από το ομώνυμο CD του (1998) και το αποστέλλω αμέσως !karaven έγραψε:Εχει κανεις το τραγουδι του Β.Τσιτσανη "Τα μπερμπαντικα τα νειατα"?
(Πρώτη εκτέλεση Αθ. Ευγενικός - Στέλλα Χάσκηλ)
- vacondios
- More than 150 posts user.
- Δημοσιεύσεις: 324
- Εγγραφή: 28 Αύγ 2004 07:17 am
- Τοποθεσία: Αρτέμιδα Αττικής
Re: Τα μπερμπαντικα τα νειατα Ερώτηση
Μια ερώτηση: Τα τραγούδια στη βάση δεδομένων ταξινομούνται κατά Ερμηνευτή κατα Δημιουργό κατά Διασκευαστή, κατά δολοφόνο του Τραγουδιού, πώς ? Πώς γίνεται να δηλώνεται σε ένα τραγούδι ότι ερμηνευτής είναι ο Τσιτσάνης και να ακούς τον Τσέρτο?KOROIBOS έγραψε:NAI ! Σε εκτέλεση Μπάμπη Τσέρτου, από το ομώνυμο CD του (1998) και το αποστέλλω αμέσως !karaven έγραψε:Εχει κανεις το τραγουδι του Β.Τσιτσανη "Τα μπερμπαντικα τα νειατα"?
(Πρώτη εκτέλεση Αθ. Ευγενικός - Στέλλα Χάσκηλ)
- max
- More than 150 posts user.
- Δημοσιεύσεις: 792
- Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
- Τοποθεσία: Αλλού
- Επικοινωνία:
Γι'αυτό έχει μπει και το 'Άλλος Ερμηνευτής' έτσι ώστε να ανεβαίνουν εκεί .
Κάποια στιγμή θα γίνει κάποια ταξινόμηση.
Τα νέα της Αλεξάνδρας το άκουσες??(την εκτέλεση που κάποιος ανέβασε πρόσφατα)
Re: Τα μπερμπαντικα τα νειατα Ερώτηση
Η βάση δεδομένων, όντως, χρειάζεται πιο λειτουργική και ορθολογική ταξινόμηση. Ετσι, θάπρεπε να υπάρχουν πεδία για δήλωση : 1. Συνθέτης, 2. Στιχουργός, 3. Ερμηνευτής. Επίσης, στα λοιπά σχόλια να αναφέρεται απαραίτητα η χρονιά παραγωγής της συγκεκριμένης εκτέλεσης.vacondios έγραψε:Μια ερώτηση: Τα τραγούδια στη βάση δεδομένων ταξινομούνται κατά Ερμηνευτή κατα Δημιουργό κατά Διασκευαστή, κατά δολοφόνο του Τραγουδιού, πώς ? Πώς γίνεται να δηλώνεται σε ένα τραγούδι ότι ερμηνευτής είναι ο Τσιτσάνης και να ακούς τον Τσέρτο?KOROIBOS έγραψε:NAI ! Σε εκτέλεση Μπάμπη Τσέρτου, από το ομώνυμο CD του (1998) και το αποστέλλω αμέσως !karaven έγραψε:Εχει κανεις το τραγουδι του Β.Τσιτσανη "Τα μπερμπαντικα τα νειατα"?
(Πρώτη εκτέλεση Αθ. Ευγενικός - Στέλλα Χάσκηλ)
Κι εμένα με παραξένεψε που υπάρχει η στήλη "Ερμηνευτής" γιατί κατέβασα τραγούδι του Σκαρβέλη και τραγουδούσε γυναίκα. Το κάθε τραγούδι έχει διαχρονικούς δημιουργούς, ενώ οι ερμηνευτές μπορεί να είναι πολλοί. Η αξιολόγηση της κάθε εκτέλεσης είναι άλλο θέμα. Γι αυτό ανάφερα και την α' εκτέλεση του τραγουδιού. Αν από τον καθένα μας που κατεβάζει κάποιο τραγούδι δίνονται οι βασικές πληροφορίες που προανάφερα, η βάση θα γίνει πιο ακριβής και λειτουργική.
Το "δολοφόνο του Τραγουδιού" αναφέρεται στον ΤΣΕΡΤΟ ????
Ας μην μυθοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε να καταδικάζουμε ότι δεν ανταποκρίνεται στο προσωπικό μας γούστο. Οσον αφορά στο τελευταίο, ας εκφράζεται με μια βαθμολόγηση των τραγουδιών της βάσης από τους χρήστες για να είμαστε ακριβοδίκαιοι.
Επ' ευκαιρία, γνωρίζεις από ποιόν έχει κλέψει ο Τσιτσάνης πολλά τραγούδια εμφανίζοντάς τα δικά του ή από ποιούς αγόραζε σε ευτελή τιμή στιχάκια για να τα εμπορευτεί ως δικά του ????
Μήπως είμαι λάθος ????
- max
- More than 150 posts user.
- Δημοσιεύσεις: 792
- Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
- Τοποθεσία: Αλλού
- Επικοινωνία:
Το θέμα είναι ότι ξεκίνησε πριν από κανα χρόνο σαν κάτι πολύ απλό και με μια πολύ μικρή βάση δεδομένων.
Έτσι πρέπει να κάτσω να φτιάξω από την αρχή τη βάση και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 500 κομμάτια, οπότε καταλάβαινεις πρέπει να τα βάζω μετά ένα ένα ,άσε που χρειάζομαι βοήθεια γιατί δεν ξέρω στα περισσότερα τους ερμηνευτές ή άλλες απαραίτητες πληροφορίες.
Κάποια στιγμή θα γίνει, θα κάτσουμε εδώ να το φτιάξουμε περίπου 'οπως λες , θαταν πολύ ωραίο να υπάρχει σε κάθε τραγόυδι στιχουργός, ερμηνευτής χρονιά εκτέλεσης κλπ,όσο δυνατόν περιισσότερη πληροφορία , απλά χρειάζομαι και καμμιά βοήθεια, στείλτε πχ καμμιά βιογραφία, ιστορικά στοιχεία κλπ για να βάζουμε σιγά σιγά στη σελίδα.
Πρόσφατα έλαβα μια πολύ καλή βιογραφία του Δελλιά , θα τη βάλω σύντομα
Απτά για τώρα