Διασκευές-Πρόταση

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
seaofwine
More than 50 posts user

Διασκευές-Πρόταση

#1 Δημοσίευση από seaofwine »

Όπως παραθέτει και το Topic μου, προτείνω στη φωνή "συνθέτης" στα uploads των τραγουδιών, να μπεί ανάμεσα στα ονόματα καλλιτεχνών το είδος>> Διασκεύες.
στο οποίο θα αναφερόμαστε σε επανεκτελέσεις τραγουδιών (Καζαντζίδηδες, Λύδιες, Μαρινέλλες, Χαρδαβέλλες κλπ.). Αυτό θα βοηθήσει για δύο λόγους:
1) Βάζεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε πρώτο πλάνο της εκτελέσεις γραμμοφώνου, εφόσων αν θυμάμαι καλά η ρεμπετοσελίδα έτσι το έβλεπε απο τα πρώτα βηματά της..
2) Οι "καψουρεμένοι" γραμμοφωνο-μανιακοί ρεμπετολάτρες να ξέρουν τι τους γίνεται και να αποφεύγουν τα βινίλια της δεκαετίας του "Χρυσής" δεκαετίας του '60!!
Απαντήστε μου administrators
tilakos

Άβαταρ μέλους
seaofwine
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από seaofwine »

<<<< Δηλώνω καψουρης γραμμοφωνιακό-μανιακός (για τους περίεργους)
tilakos

mpletsas
More than 150 posts user.

#3 Δημοσίευση από mpletsas »

Νομίζω ότι αυτό το σκοπό εξυπηρετεί η στήλη «χρονολογία». Τώρα πια θα ήταν δύσκολο πιστεύω να περαστεί αυτό που λες με το χέρι για τα 2000+ τραγούδια που υπάρχουν ήδη στη βάση. Εξάλλου πολλά τραγούδια έχουν και δύο και τρείς «παλιές» εκτελέσεις.

Άβαταρ μέλους
yiannakis
More than 50 posts user

#4 Δημοσίευση από yiannakis »

mpletsas έγραψε:Νομίζω ότι αυτό το σκοπό εξυπηρετεί η στήλη «χρονολογία»..
Αλλά αν δεν μπορούν να σορτάρονται...τι νόημα έχει?
ΚΑΙ
Ας μπει στους συνθέτες και ερμηνευτές η δυνατότητα να πληκτρολογούμε όνομα (που δεν υπάρχει). Είναι ντροπή να βάζουμε σπουδαίους δημιουργούς στα...ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από Admin »

Υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι που δεν το έχουμε φτιάξει να γράφει ο χρήστης το όνομα. Άμα δίνεις τόση σημασία στο σορτάρισμα (ακόμα και κατά χρονολογία) τότε σίγουρα μπορείς να βρεις τον πιό βασικό από αυτούς. :)
Να ξέρεις ότι κάθε μέρα μας τρώει πολύ χρόνο να κάνουμε διορθώσεις.

Άβαταρ μέλους
seaofwine
More than 50 posts user

#6 Δημοσίευση από seaofwine »

mpletsa καλέ μου φίλε mpletsa....δεν εννοώ να καθήσετε να διορθώσετε όλο αυτό το τραγουδομάνι! Από δώ και πέρα λέω να γίνει αύτη η πρόσθεση.Τώρα άν είναι δύσκολο άστο...αλλά πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει λιγάκι τα πράγματα..
Τι είναι το σορτάρισμα?

Υ.Γ. Πολλά κουνούπια το δωμάτιό μου σήμερα!
tilakos

mpletsas
More than 150 posts user.

#7 Δημοσίευση από mpletsas »

«Σορτάρω» σημαίνει διατάσσω (αλφαβητικά, αριθμητικά κλπ). Από την ερώτηση σου μου ήρθε η φλασιά ότι η λέξη μάλλον ανήκει στην αργκό των προγραμματιστών και ο υπόλοιπος κόσμος ίσως δεν την πολυχρησιμοποιεί. Σωστά υποθέτω;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”