Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής [Άρτα]

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
trixordoalani

Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής [Άρτα]

#1 Δημοσίευση από trixordoalani »

Ας μου πει κανενας αν γνωριζει για το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής [Άρτα] ειναι καλο? Τι προωπτικες εχει? Αξηζει τον κοπο? Ενδιαφερομαι

Δημήτρης Ν.
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από Δημήτρης Ν. »

Το ΤΕΙ μια χαρά είναι, και η πόλη επίσης, εσύ τι θες να σπουδάσεις; Έχει πολλά τμήματα σχετικά με την μουσική.

Άβαταρ μέλους
trixordoalani

#3 Δημοσίευση από trixordoalani »

Με ενδιαφερει η παραδοσιακη μουσικη και θα ηθελα να αποκτησω κι αλλες γνωσεις πανω στη μουσικη και να αποκτησω εφοδια και το βλεπω επαγγελματικα το θεμα. Ειδα οτι προσφερει πολλα που δεν σου προσφερει ενα ωδειο η καποια αλλη σχολη αλλα ομως τελειωνοντας εχεις τις απαιτουμενες γνωσεις και μπορεις να δραστηριοποιηθεις επαγγελματικα σε αυτους τους τομεις που αναφερει?

Άβαταρ μέλους
BLEKOS
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από BLEKOS »

Νομιζω οτι σε αυτο το τει εκτος απο παραδοσιακη μουσικη διδασκουν και οργανοποιια.Πολλα τετοια εκπαιδευτικα ιδρυματα (δημοσια) δεν υπαρχουν απ'οσο ξερω.Ενα ειναι στην Αρτα και αλλο ενα νομιζω στην Κεφαλλονια...το οποιο δε γνωριζω αν υπαγεται στο τει Ηπειρου.

Εχω ακουσει καλα λογια,ειχα καποτε δυο γνωστους που σπουδαζαν εκει.Αν ξανασπουδαζα θα γουσταρα τρελα να μπω σε αυτο το Τ.Ε.Ι.,,,,αν και δε θα μπορουσα την Αρτα....δε μ'αρεσει σαν πολη(συγγνωμη απο Αρτινους/ες φιλους/ες).Ουτως η αλλως σχεδον ολα τα επαγγελματα εχουν μια δυσκολια...μεχρι να πιαστεις καπου.Τουλαχιστον σπουδασε κατι που να σου αρεσει.

Ενα μελανο σημειο εχω να ανφερω,οτι ειχα στειλει email στο τμημα οργανοποιιας για να μου στειλουν σημειωσεις η βιβλιογραφια αλλα δεν απαντησαν ποτε...κ εστειλα παραπανω απο μια φορα
:(
https://www.youtube.com/channel/UCYTGsC ... S-fbD9a_WA

Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

Άβαταρ μέλους
trixordoalani

#5 Δημοσίευση από trixordoalani »

Απλα επειδη την εχω πατησει παλιοτερα με διαφορα ωδεια και εχω μεινει πισω και γιαυτο ρωταω να ξερω τι παιζει με το τει αυτο. Τωρα κανω καποια θεωρητικα μπαινω στην αρμονια κανω σαζι και μπουζουκι και ειμαι υπο σκεψη για το τει αυτο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”