ανάγκη για αίμα

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
AGIS
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

ανάγκη για αίμα

#1 Δημοσίευση από AGIS »

Βάζω εδώ την αγγελία που έβαλε μια φίλη σε άλλο σάιτ:

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ...!!!
Κοινοποίηση
Σήμερα στις 10:28 μ.μ.
Φίλοι... οι διακοπές για το φίλο μου το Γιάννη έμελε να τελειώσουν απότομα.

Το Σάββατο το πρωί, αυτός και η κοπελιά του, ενεπλάκησαν σε μετωπική με φορτηγό.
Η κοπελιά είναι σε άσχημη κατάσταση αλλά είναι καλύτερα από τον Γιάννη που περνάει πολύ δύσκολες ώρες... Τα χτυπήματα είναι πολλαπλά και σε σημαντικά σημεία.

Υπάρχει ανάγκη για αίμα διότι πρέπει να υποβληθεί σε διαφορετικές εγχειρήσεις και άμεσα.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε είτε δίνοντας είτε διαδίδοντάς τη σημείωσή μου, θα σας είμαστε -φίλοι και οικογένεια- ευγνώμωνες.

Το όνομα είναι Γιάννης Κληρονόμος και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δήμητρα Γεράρδη

mpletsas

#2 Δημοσίευση από mpletsas »

Πολλές φορές, τέτοιες αγγελίες (έχει ξανατύχει σε αυτό το φόρουμ) είναι φάρσες. Καλό είναι, πριν σπέυσει κάποιος να βοηθήσει, να ρίξει ένα τηλεφώνημα στο νοσοκομείο για επαλήθευση.

Πχ θεωρώ ότι κάνει μπαμ το ότι δεν υπάρχει ρητή ημερομηνία.

AGIS
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από AGIS »

Καλά κάνει ο φίλος Μπλέτσας και σημειώνει αυτή την πιθανότητα και την ανάγκη επιβεβαίωσης από όποιον τυχόν ενδιαφερθεί.
Πάντως επειδή γνωρίζω το πρόσωπο που υπογράφει την αγγελία (εκτός πια κι αν πρόκειται για συνωνυμία! ) , είμαι σχεδόν χίλια στα εκατό βέβαιος ότι είναι αληθινή.
Η απουσία ρητής ημερομηνίας εξηγείται μάλλον με το ότι προέρχεται από μέιλ που προωθήθηκε την επόμενη μέρα στο φόρουμ κάποιου σάιτ.
( http://polyphonic.forumotion.com/forum- ... 6.htm#2131 )
Εν πάση περιπτώση η επιβεβαίωση με ένα τηλεφώνημα απαραίτητη, όπως σημείωσε και ο Μπλέτσας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”