ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΑΓΓΕΛΙΚΗ έγραψε:Έχω ένα σιντι όπου υπαρχουν με μορφή φωτό (σκαναρισμένες προφανώς) 132 παρτιτούρες από Τσιτσάνη κυρίως, αλλά και Μητσάκη, Παπαϊωάννου, Μάρκο και λίγες από Χατζηχρήστο. Όποιος ενδιαφέρεται θα του στείλω με μέηλ τα περιεχόμενα για να δει ακριβώς και μετά, αν θέλει, του γράφω και το σιντι.
Παρτιτούρες διαθέσιμες
-
Re: Παρτιτούρες διαθέσιμες
tyler-84@hotmail.comdkarantonis έγραψε:Γεια και χαρά σε όλους.
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για τις παρτιτούρες την Αγγελική και τον jdrossos.
Έχουν πέσει στα χέρια μου 2 βιβλία με παρτιτούρες του Μάρκου από το γιο του Δομένικο. Νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβείς.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει το e-mail του να τις στείλω, μιας και ο κατάλογος φώτο-παρτιτούρες δεν λειτουργεί, ενώ και οι σύνδεσμοι τύπου rapdishare, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι επιθυμητοί από τους administrators της σελίδας.
tha htan megalh dieukolhnsh .euxaristw
- trixordoalani
-
- More than 50 posts user
Τι δεν καταλάβατε;ΑΓΓΕΛΙΚΗ έγραψε:Ρε παιδια, μη ξαναγραφετε, δημιουργουμε προβλημα.
Για τον επιπρόσθετο λόγο ότι οι παρτιτούρες καταγράφουν όλη τη μελωδία του τραγουδιού, ενώ με τις ταμπλατούρες μπορείς να απεικονίσεις μόνο τα συνοδευτικά ακόρντα. Νομίζω. Οπότε... όποιος δεν ξέρει νότες χάνει τη μισή του ζωή (αρκεί όμως να ξέρει κολύμπι για να την ξανακερδίσει)