100 χρόνια Βαμβακάρης Λυκαβυττός
- member21
- More than 100 posts user
100 χρόνια Βαμβακάρης Λυκαβυττός
ti ennoeis an tin theloume !!!!
anevasei oposdipote... opou mporeis ...
an oxi se auto to site:
www.yousendit.com einai ena option...
na eisai kala !
fxaristoume
- vacondios
- More than 150 posts user.
Re: 100 χρόνια Βαμβακάρης Λυκαβυττός
Εγώ προσωπικά προτιμάω να ακούω τα αυθεντικά τραγούδια του Μάρκου. Είναι αξεπέραστος. Δεν έχω ακούσει τη συγκεκριμένη συναυλία αλλά όσα αφιερώματα στον Μάρκο έχω ακούσει (συμπεριλαμβανομένου και εκείνου των Νταλάρα και των Στέλιου και Δομένικου Βαμβακάρη που είναι το καλύτερο ή το λιγότερο κακό) με έχουν στενοχωρέσει έως εξαγριώσει. Το "αφιέρωμα" που έκανε στον Μάρκο η Εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην ΝΕΤ ήταν σκέτη κακοποίηση του Μεγάλου Δημιουργού. Εγώ θα προτιμούσα οι σύγχρονοι καλλιτέχνες να αφήσουν ήσυχο το Μάρκο. Οι περισσότεροι είναι πολύ μικροί για να τον πιάσουν στο στόμα τους.member21 έγραψε:Μάγκες έχω την χθεσινή συναυλία που δόθηκε προς τιμήν του Μάρκου μας στο Λυκαβυττό. Είναι περίπου 3 ώρες με πολύ καλές εκτελέσεις των τραγουδιών του απο πολλούς καλλιτεχνες. Αν θέλετε την ανεβάζω σε καλή συμπίεση.
Η συναυλία δεν ήταν αφιέρωμα στο Μάρκο, αλλά με αφορμή τα 100 χρόνια απ΄τη γέννηση του Μάρκου, μια γιορτή του λαϊκού τραγουδιού, για να τιμηθούν (επιτέλους, εν ζωή) οι "τελευταίοι των Μοϊκανών" (Γεωργακοπούλου, Χρυσάφη, Μπίνης, Χάρμας, Καλφόπουλος, Κουλαξίζης, Σπόρος, κλπ). Όσοι την έχασαν..έχασαν!!
Ειπώθηκαν και μερικά τραγούδια του Μάρκου βέβαια.
Και βασικά, η συναυλία (με ένα κατάμεστο και με πολύ παλμό Λυκαβηττό) είχε διάρκεια 4 ώρες και 20 λεπτά !!!!! (γιατί member21 έχεις μόνο τις 3 ώρες??? την κοπάνησες??)