Ρεμπέτικα και Λαϊκά στις Χίλιες και Δύο Νύχτες!!

Συναυλίες ή εκδηλώσεις που θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
nioxin

Ρεμπέτικα και Λαϊκά στις Χίλιες και Δύο Νύχτες!!

#1 Δημοσίευση από nioxin »

ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ

Με αφορμή την αγάπη και τον σεβασμό στο καλό Ελληνικό τραγούδι μια παρέα μουσικών χωρίς όνομα αλλά με «ταυτότητα», θα παρουσιάσει την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουνίου ένα πρόγραμμα με αυθεντικά - ποιοτικά λαϊκά τραγούδια. Κάνοντας μια αναδρομή σε όλον αυτόν το «θησαυρό» που ονομάζεται λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα «διαμάντια» που γράφτηκαν στο πέρας των δεκαετιών από συνθέτες όπως: Καλδάρας, Ζαμπέτας, Άκης Πάνου μέχρι Τσιτσάνης, Βαμβακάρης, Μητσακης κ.α!!!!

Η παράσταση με τίτλο «Δεν πάω σπίτι μου απόψε» θα φιλοξενηθεί στη μουσική σκηνή Χίλιες και δυο νύχτες. Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν οι:

· Κορακάκης Βασίλης - Μπουζούκι

· Ξηντάρης Θοδωρής - Μπουζούκι

· Ξηντάρης Αντώνης - Κιθάρα

· Τσίτσικας Παναγιώτης - Κοντραμπάσο

· Μωραήτης Νίκος-Κρουστα

Η διεύθυνση του μαγαζιού είναι Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή τηλέφωνο:2103317293-4. Σας περιμένουμε να περάσουμε μια βραδία με αγνά λαϊκά τραγούδια!!

Άβαταρ μέλους
_nikos

#2 Δημοσίευση από _nikos »

Με τις καλύτερες ευχές μου για επιτυχία,θα προσπαθήσω να είμαι εκεί.
Θα΄θελα να σημειώσω ,επειδή έχω ακούσει τα παιδιά,ότι έχουν ταλέντο,ικανότητες και,το κυριότερο,προσεγγίζουν με σεβασμό αλλά και μεράκι τα τραγούδια...

nioxin

#3 Δημοσίευση από nioxin »

_nikos έγραψε:Με τις καλύτερες ευχές μου για επιτυχία,θα προσπαθήσω να είμαι εκεί.
Θα΄θελα να σημειώσω ,επειδή έχω ακούσει τα παιδιά,ότι έχουν ταλέντο,ικανότητες και,το κυριότερο,προσεγγίζουν με σεβασμό αλλά και μεράκι τα τραγούδια...
Σ'ευχαριστούμε πολύ Νίκο. Να 'σαι καλά!!Ελπίζουμε να τα καταφέρεις να έρθεις!!

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Θα προσπαθήσω να τον πάρω και να έρθουμε παρέα, για να μαθαίνει και λίγο κιθάρα! :):):)
Όπως και να έχει καλή επιτυχία!!

nioxin

#5 Δημοσίευση από nioxin »

Σωτήρης έγραψε:Θα προσπαθήσω να τον πάρω και να έρθουμε παρέα, για να μαθαίνει και λίγο κιθάρα! :):):)
Μακάρι να μπορέσετε να έρθετε!!ελπίζω να τα πούμε!!!

Άβαταρ μέλους
_nikos

#6 Δημοσίευση από _nikos »

nioxin έγραψε:
Σωτήρης έγραψε:Θα προσπαθήσω να τον πάρω και να έρθουμε παρέα, για να μαθαίνει και λίγο κιθάρα! :):):)
Στην τελευταία μας έξοδο στον "Κάβουρα" φάγαμε δακρυγόνα :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
τώρα θα φάμε το ξύλο? :lol: :lol: :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συναυλίες - Εκδηλώσεις”