Βιβλιογραφία ρεμπέτικου

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#22 Δημοσίευση από Χασκίλ »

spatholouro έγραψε:Αυτό έκανα, αλλά δεν με αναγνωρίζει ως χρήστη...
Ας είναι, δεν χάθηκε ο κόσμος
Δηλαδή δοκίμασες να κάνεις εκεί μέσα στα Κατάστιχα τη σύνδεσή σου; Ή μόνο αυτήν που κάνεις όταν μπαίνεις εδώ στη Ρεμπετοσελίδα; Έχει διαφορά. Κι εγώ στην αρχή δεν το είχα καταλάβει. (Ρωτάω για κάθε ενδεχόμενο) :)

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα :)

spatholouro

#23 Δημοσίευση από spatholouro »

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Προσπαθώντας να συνδεθώ στα Κατάστιχα, δεν με αναγνωρίζει...
Ας διορθωθεί, γιατί περάστηκε λάθος, ο Δαμιανάκος: είναι Ερμείας 1976 και Πλέθρον 2001

mpletsas
More than 150 posts user.

#24 Δημοσίευση από mpletsas »

Φίλε Σπαθόλουρο (για διάφορους τεχνικούς λόγους, που δεν είναι της ώρας να εξηγήσω) διατηρούμε χωριστούς λογαριασμούς για τα «κατάστιχα» από αυτούς της κυρίως σελίδας. Για να μπορείς να γράψεις στα κατάστιχα, πήγαινε στην εξής σελίδα:

wiki_account.php

όντας [b]ήδη συνδεδεμένος[/b] με τον λογαριασμό σου της κυρίως σελίδας και δώσε το password σου. Έτσι σου φτιάχνει λογαριασμό για τα κατάστιχα με το ίδιο όνομα (spatholouro) και password που έχεις και στην κυρίως σελίδα.

Αυτά τα εξηγώ άλλωστε στην Αρχική σελίδα των «καταστίχων», πάνω αριστερά, στο πράσινο πλαίσιο:

wiki/mediawiki/

Καλωσόρισες την κοινή προσπάθεια.

Άβαταρ μέλους
Kokona
More than 150 posts user.

#25 Δημοσίευση από Kokona »

Το είπατε και το κάνατε Μπράβο πολύ ωραία προσπάθεια Bill1969 και mpletsa
wiki/mediawiki/index.php/%CE%92%CE%B9%C ... E%BA%CE%BF
Δε φοβούμαι τους βορειάδες και το αλμυρό νερο
μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#26 Δημοσίευση από bill1961 »

Να πω εδώ πως δε θα είχε ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια χωρίς τη βοήθεια του Γιώργου (ntouzenis) που μας έστειλε ένα αρχείο με την (εκτός κάποιων λίγων νεότερων κυρίως ελλείψεων) βιβλιογραφία του ρεμπέτικου. Με βάση, αυτό το αρχείο φτιάχνουμε το wiki. Δυστυχώς το πράγμα προχωράει με αργούς ρυθμούς, αλλά πάντως προχωράει.

ΥΓ. Τις ευχαριστίες μου επίσης και στην Κοκκώνα για τα 8 χρόνια που μου "χάρισε" στο ψευδώνυμό μου (bill1969 και όχι 1961).... :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”