Τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα στο wiki

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
jpez
More than 150 posts user.

Τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα στο wiki

#1 Δημοσίευση από jpez »

Περναω σιγα σιγα μερικα τραγουδια του Καλδαρα στο wiki. Μεχρι στιγμης περναω μονο τα τραγουδια που υπαρχουν στην σελιδα γιατι δεν εχω αλλες πηγες. Το ερωτημα μου ειναι εαν πρεπει να περασουμε ολα τα τραγουδια που εχει γραψει. Ας πουμε το "μην περιμενεις πια" το "τωρα κλαις" και "οσο αξιζεις εσυ" δεν θεωρουνται ρεμπετικα. Πιστευετε οτι πρεπει να περαστουν στο wiki και εαν ναι αν εχει καποιος κανα δισκογραφικο καταλογο με τα τραγουδια του μπορει να μου τον στειλει?

mpletsas

#2 Δημοσίευση από mpletsas »

Μπράβο που το ξεκίνησες. Στη σελίδα, κατά κανόνα έχουμε τραγούδια μέχρι το 1955, στο γουΐκι όμως μπορούμε να είμαστε πιο χαλαροί και να βάλουμε όλα τα τραγούδια από δίσκους γραμμοφώνου (πάει μέχρι τέλη δεκαετίας '50 νομίζω). Ας περάσουμε αυτά σε πρώτη φάση (που δεν είναι και λίγα), και βλέπουμε μετά.

Γενικά πάντως, επειδή στο γουΐκι είναι πάντοτε πάρα πολλά αυτά που πρέπει να φτιάξουμε αναλογικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων, καλό είναι να επικεντρώνουμε στα παλιά.

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#3 Δημοσίευση από Χασκίλ »

Καλά έκανες, jpez! Όσο για το χρονολογικό θέμα που προκύπτει, θα το "αντιμετωπίσουμε" όπως και με τον Τσιτσάνη. Εκεί κάναμε διαχωρισμό ανά περιόδους. Μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο. ;)

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα :)
άσ' ένα γύρο απόψε στην αγκαλιά σου

Άβαταρ μέλους
jpez

#4 Δημοσίευση από jpez »

Ωραια! Ρεμπετικα η μη ειναι ωραια τα τραγουδια του Καλδαρα και αξιζουνε να μπουν!

Άβαταρ μέλους
stravoxylo
More than 50 posts user

#5 Δημοσίευση από stravoxylo »

Για καταλογο δισκογραφικο....φυσικα και δεν εχω.... αλλα σε καποιο τευχος του Λαικο Τραγουδι συμπεριληφει καποτε ενας καταλογος( πολυ καλος κατα την γνωμη μου, αλλα χωρις αριθμους μητρας, μονο ονομα εταιριας 78, 45 33 στροφων) και νομιζω ειναι καλη πηγη για το εργο του Καλδαρα. Αν δεν το εχεις μπορω να στο στειλω για να σε βοηθησω καπως( αν χρειαζεται βεβαια). Επισης λεει πως ειναι τα τραγουδια απο το '46 εως το '91 ( οποτε θα βρεις εκει και τραγουδια που , εγω , αν βρισκοταν στην δισκοθηκη μου......δεν θα βρισκοταν στην δισκοθηκη μου......θα ειχαν παρει ποδι απο πολυ καιρο) αλλα τι να κανεις κι αυτα μες στον καταλογο βρισκονται.

Άβαταρ μέλους
jpez

#6 Δημοσίευση από jpez »

Ναι ρε σταβοξυλο στειλε μου τον καταλογο. Εχω βρει μερικες καλες πηγες αλλα οσο περισοτερες πληροφοριες εχω τοσο το καλυτερο. το εμαιλ μου ειναι tzonarooni@yahoo.gr.

Ευχαριστω...

Άβαταρ μέλους
stravoxylo
More than 50 posts user

καλδαρας

#7 Δημοσίευση από stravoxylo »

Προσπαθω εδω και μερες να σου στειλω μηνυμα και δεν γινεται τιποτα, γιατι λεει οτι ο χρηστης ( εσυ, δηλαδη) δεν εχει εγκυρο λογαριασμο στο yahoo.Τι κανω?....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”