Κουρούτα 2009

Λοιπόν καλή η ερώτηση διότι μπαίνει Μάης, αλλά το σκέλος "ΠΟΥ" μου τα χαλάει λίγο. Πέρσι βέβαια είχα τις κλειστές μου και δε βγήκα από το σπίτι εκείνες τις μέρες παρότι λίγα χιλιόμετρα η απόσταση, αλλά ελπίζω να μην αλλάξει η σταθερά της Κουρούτας φέτος που έχω κέφια για πολυήμερες εξόδους, να 'μαστε καλά.
Εκτός βέβαια κι αν μετά τη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη κορέστηκαν οι υπόλοιποι και δεν καταδέχονται πια να κατεβού κατα 'δω χάμω. Τότε πάσσο.
ΥΓ σόρυ, πήγα να κάνω "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" στο προηγούμενο και έκανα "ΠΑΡΑΘΕΣΗ" εκ παραδρομήςAGIS έγραψε:Θοδωρα, χρόνια πολλά και καλά, έστω και καθυστερημενα για τα Β΄αντα στα οποία εισέρχεσαι. Τι πλάκα, την έχω περάσει προ 4ετίας τη φάση αλλά ακόμα όταν ακούω σαράντα με καταλαμβάνει κάποιος σεβασμός για τον μεγαλύτερό μου!!! Η άτιμη η συνήθεια δεν αποβάλλεται εύκολα. Πάντα τέτοια εύχομαι!.
Λοιπόν καλή η ερώτηση διότι μπαίνει Μάης, αλλά το σκέλος "ΠΟΥ" μου τα χαλάει λίγο. Πέρσι βέβαια είχα τις κλειστές μου και δε βγήκα από το σπίτι εκείνες τις μέρες παρότι λίγα χιλιόμετρα η απόσταση, αλλά ελπίζω να μην αλλάξει η σταθερά της Κουρούτας φέτος που έχω κέφια για πολυήμερες εξόδους, να 'μαστε καλά.
Εκτός βέβαια κι αν μετά τη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη κορέστηκαν οι υπόλοιποι και δεν καταδέχονται πια να κατεβούνε κατα 'δω χάμω. Τότε πάσσο.