προβλημα με τίτλους

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
mpletsas
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από mpletsas »

Υπήρχε ένα προγραμματάκι για γουίντοους ονόματι encspot, που έβρισκε με μεγάλη ακρίβεια τον κωδικοποιητή και την έκδοση. Ήταν shareware αν θυμάμαι καλά. Η εταιρεία που το έφτιαχνε όμως έπαψε να υφίσταται εδώ και μερικά χρόνια άρα και να το βρεις το πρόγραμμα, θα έχει μείνει πίσω, από άποψη ενημέρωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpletsas την 16 Μαρ 2009 10:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

AGIS
Επικοινωνία:

#9 Δημοσίευση από AGIS »

Αυτό με τους mp3 encoders μου ήρθε στο μυαλό, γι αυτό ζήτησα τους τίτλους, συνήθως στα tags φαίνεται ο encoder που χρησιμοποιηθηκε. Μηπως μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη για ασυμβατότητες....
Τότε αν έχει νόημα, όποτε παίζει τέτοιος τίτλος να τον σημειώνω εδώ;

AGIS
Επικοινωνία:

#10 Δημοσίευση από AGIS »

δεν ξέρω αν έχει νόημα τελικά, αλλά κι αυτό έχει πρόβλημα στο ράδιο:

display.php?rec_id=5340

Άλλο ερώτημα: Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να σταματάμε ένα τραγούδι αν
αποδεικνύεται προβληματικό στο ραδιόφωνο; :)

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#11 Δημοσίευση από Admin »

Τα τραγούδια που παίζουν προβληματικά μετά τη νέα κωδικοποίηση στο ράδιο είναι πολύ λίγα σε σχέση με τον όγκο των τραγουδιών στη βάση. Ακούω συχνά ραδιοφωνάκι κ πολύ σπάνια πετυχαίνω τέτοια περίπτωση.

Το να φτιάξουμε μηχανισμό που να σταματάει ένα τραγούδι στο ράδιο και να πηγαίνει στο επόμενο είναι από πολλές απόψεις προβληματικό. Επίσης θα φάει χρόνο κ εργατοώρες για να το φτιάξουμε που νομίζω ότι δεν αξίζει τελικά.

AGIS
Επικοινωνία:

#12 Δημοσίευση από AGIS »

πραγματι :?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”