Katevasma tragoudion

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Makadasis

Katevasma tragoudion

#1 Δημοσίευση από Makadasis »

Kalispera se olous. Molis paratirisa oti mporoume pali na katevazoume ta tragoudia. Tha ithela na rotiso poso kairo tha ishisei auto, giati eho kanonisei ena taxidi gia dio evdomades. An einai mono gia liges meres peite to mou parakalo poli gia na akiroso to taxidi kai na katso na katevaso ta tragoudia, mias kai auti einai eukairia zois!!! Allios ta katevazoume siga siga me ton kairo. Euharisto

AGIS
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από AGIS »

μακαντάση μου εγώ αναρμόδιος είμαι, αλλά θα 'λεγα να ρίξεις το ζάρι σου κι ό,τι φέρεις. αυτά τα πράγματα κυμαίνονται σαν τις τιμές του χρηματιστηρίου, πότε λίμιτ απ - πότε λίμιτ ντάουν. και ξέρεις και στο χρηματιστήριο η πρόβλεψη λειτουργεί ενεργητικά πάνω στο αντικείμενό της, γι' αυτό αυτοί που ξέρουν, τις καλύτερες προβλέψεις τις κρατάνε για τον εαυτό τους.
φιλικά και αναρμοδίως.

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#3 Δημοσίευση από bill1961 »

γι' αυτό αυτοί που ξέρουν, τις καλύτερες προβλέψεις τις κρατάνε για τον εαυτό τους.
Δεν κατανοώ το νόημα της παραπάνω φράσης για την περίπτωσή μας, αλλά τέλος πάντων...

Επί της ουσίας:
Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα το ανακοινώσιμο. Όταν και αν υπάρξουν εξελίξεις, θα τις ανακοινώσει ο διαχειριστής.
Γίνονται κάποιες δοκιμές, συνεπώς κάποια στιγμή μπορεί να το πετύχετε ανοιχτό και αμέσως μετά να κλείσει και πάλι απροειδοποίητα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”