ΜΑΡΚΟΣ

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

#22 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

vacondios έγραψε:Πάντως εάν εξακολουθείτε να υποστηρίζετε ότι τα τραγούδια που έχουν επισήμως καταχωρηθεί ως συνθέσεις του Μάρκου Βαμβακάρη είναι μόνο 160 όπως υποστηρίζετε στον εν λόγω κατάλογο (Ναι μπήκα στο κόπο να τις μετρήσω) να χαίρεστε τις γνώσεις σας
Πω ρε Βακόνδιε!! είσαι απόστευτα τραγικός!!!

Αντε λοιπόν πες μας εσύ, ποιά είναι τα υπόλοιπα.......και πες μας και ολη τη δισκογραφία του, τα 400-500-1024, όσα είναι τελος πάντων........

ΥΓ ούτε στο άλλο τόπικ απάντησες.......

ΥΓ2 (τί θα γίνει θα διορθώσεις επιτέλους αυτούς τους "κορτακηδες" που εχεις γραψει με Δ)

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#23 Δημοσίευση από bill1961 »

Πάντως στη λίστα αυτή τη στιγμή αν αφαιρέσουμε τις διπλοεγγραφές και κάποια που αν και δείχνουν βαμβακαρικά είναι κατοχυρωμένα σε άλλους, είμαστε πολύ κοντά στο 160. Αν και γνωρίζω και μερικά που λείπουν.

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#24 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

bill1961 έγραψε:Πάντως στη λίστα αυτή τη στιγμή αν αφαιρέσουμε τις διπλοεγγραφές και κάποια που αν και δείχνουν βαμβακαρικά είναι κατοχυρωμένα σε άλλους, είμαστε πολύ κοντά στο 160. Αν και γνωρίζω και μερικά που λείπουν.
Επι τέλους, θα μας πείτε κι εμάς ποιά είναι αυτά που λοίπουν;;; εγώ δεν αντιλήφθηκα να λοίπει κάποιο......
(μη μου πεις τώρα κανα 45άρι)

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#25 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Εύκαιρος έγραψε:
bill1961 έγραψε:Πάντως στη λίστα αυτή τη στιγμή αν αφαιρέσουμε τις διπλοεγγραφές και κάποια που αν και δείχνουν βαμβακαρικά είναι κατοχυρωμένα σε άλλους, είμαστε πολύ κοντά στο 160. Αν και γνωρίζω και μερικά που λείπουν.
Επι τέλους, θα μας πείτε κι εμάς ποιά είναι αυτά που λείπουν;;; εγώ δεν αντιλήφθηκα να λείπει κάποιο......
(μη μου πεις τώρα κανα 45άρι)

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#26 Δημοσίευση από bill1961 »

Κατ' αρχάς Εύκαιρε, μιλάω για τραγούδια που λείπουν από τη λίστα εδώ στο site και όχι για τον κατάλογο από την klika. Για παράδειγμα λείπουν τραγούδια της μετά το 60 δισκογραφικής παρουσίας:
Σα με δεις και σου σφυρίζω, Αλεξανδριανή, Να πεθάνεις, ...

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#27 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Ωπα, εγώ νόμιζα πως λες για την άλλη λίστα :oops:

Άβαταρ μέλους
vacondios

#28 Δημοσίευση από vacondios »

Είναι ακριβώς 160. Το Excel είναι κλειδωμένο με βλακώδη τρόπο Όποιος πιστεύει ότι επισήμως η δισκογραφική δημικουργία του Μάρκου ανέρχεται σ΄ αυτό το νούμερο τί να πώ. Σε λίγο θα μας πούνε ότι έγραψε 50 και αργότερα ότι δεν έγραψε αλλά μόνο τραγουδούσε. Και αργότερα ότι ο μεγαλύτερος δημιουργός ήταν ένα μηδενικό στην ιστορία της μουσικής. Έτσι γίνεται η παραχάραξη της ιστορίας Πλήν όμως είναι πολύ γελασμένοι. Το έργο του Μάρκου που επισήμως σήμερα είναι περίπου 275 τραγούδια και όταν περάσουν 70 χρόνια από τους θανάτους όσων στο όνομα έχουν καταχωρηθεί τραγούδια του Μάρκου και λήξουν τα πνευματικά τους δικαιώματα και επιστρέψουν στο φυσικό τους πατέρα θα προστεθούν ακόμη πάρα πολλά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”