DC++

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Κώστας Ε.

#8 Δημοσίευση από Κώστας Ε. »

Ρε παιδιά αυτά τα 3 ή 5 γίγα που θέλουν στα shared files για πες ΄τε μου που τα βρήσκουνε γιατί στον σκληρό μου εχώ εγκατεστημένα τόσα με το λειτουργικό!

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

#9 Δημοσίευση από vacondios »

Κώστας Ε. έγραψε:Ρε παιδιά αυτά τα 3 ή 5 γίγα που θέλουν στα shared files για πες ΄τε μου που τα βρήσκουνε γιατί στον σκληρό μου εχώ εγκατεστημένα τόσα με το λειτουργικό!
O "Άγγελος" ζητάει 10 G. Τού δηλώνω ολόκληρο το σκληρό μου να δούμε εαν θα ικανοποιηθεί

Άβαταρ μέλους
seaofwine
More than 50 posts user

#10 Δημοσίευση από seaofwine »

ρε vacondie, ρε παιδιά, ρε όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά, ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΝΙCΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ DC++ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΣΤΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!
Εγώ είμαι με το nick seaofwine και είμαι στον Αngelo, Dark Angel, Hellas, Oyzeri
tilakos

Άβαταρ μέλους
vacondios

#11 Δημοσίευση από vacondios »

seaofwine έγραψε:ρε vacondie, ρε παιδιά, ρε όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά, ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΝΙCΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ DC++ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΣΤΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!
Εγώ είμαι με το nick seaofwine και είμαι στον Αngelo, Dark Angel, Hellas, Oyzeri
Έχεις δίκιο. Το αλλάζω αμέσως.

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#12 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εύκαιρος την 08 Ιουν 2005 01:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

mpletsas

#13 Δημοσίευση από mpletsas »

Παιδιά μη μπλέξετε μόνο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”