Αφενός επειδή από τα γραφόμενά μου διαφαίνεται μια τάση απαξίωσης γενικά της σημερινής απόδοσης των παλιών τραγουδιών ρεμπέτικων, λαϊκών κλπ.
Με αυτή τη λογική (μου), δε θα 'πρεπε να παίζονται ούτε δημοτικά, και στα μαγαζιά θα 'πρεπε να παίζονται μόνο κονσέρβα οι αρχικές ηχογραφήσεις των λαϊκών....
Απαράδεκτο!
Και κατά προέκταση διαφωνώ και με τα περί του "τι πρέπει να γίνει". Η σημερινή μουσική δημιουργία είναι βέβαια σε κάθε εποχή το σημαντικότερο, αλλά ανάλογη σημασία έχει κι ο σεβασμός όταν προσεγγίζουμε την παράδοση, σημασία θεμελιακή και για τη σύχρονη μουσική παραγωγή.
Μου το 'χε πει ο γιατρός μου ότι το δεξιο και το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου μου βρίσκονται σε συνεχή διάσταση, αλλά δεν τον πίστευα..,.

Εν πάση περιπτώσει, για να σοβαρευτώ λίγο, κακή η μονομέρεια στις απόψεις, δημιουργεί παρερμηνείες και λάθος συμπεράσματα.
Όσο για την εκπομή του Φέρη, εξακολουθώ να μην έχω "κάθετη" άποψη. Με την έννοια ότι κι αν δεν είναι της "αισθητικής" μου, από την άλλη δεν μπορώ να θεωρήσω ότι την προσβάλλει και κατάφορα...
Σχετικά με το Φέρη, μια που τον έφερε η κουβέντα, στο λινκ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα εξάλεπτο πειραματικό ταινιάκι του, τραβηγμένο το 1961, με "ρεμπέτικο" θέμα και τίτλο <<Τα ματόκλαδά σου λάμπουν>>. Από εμένα κανένα σχόλιο, τουλάχιστον για την ώρα.
http://www.shortfromthepast.gr/viewMovie.asp?id=7&lang=