Μικρά προβλήματα για διόρθωση
-
Μικρά προβλήματα για διόρθωση
-Το "Μονοπάτι", που στα "Διάφορα" αναφέρεται σωστά πως είναι του Γ. Μουζάκη, στην στήλη του Τσιτσάνη εμφανίζεται σαν δικό του (του Τσιτσάνη) ο οποίος απλώς το διασκεύασε επειδή του άρεσε. Ετσι, κατά κάποιο τρόπο, εμφανίζεται και ο Τσιτσάνης σαν κάτι που δεν ήτανε, και δεν είχε ανάγκη να είναι, δηλαδή "αρπαγας".
- Ο "Τζάκ ο Χάρα" (που δεν ξέρω και πόσο ρεμπέτικο είναι) δεν παίζει.
-Το "Τι μ' ωφελούν οι άνοιξες" του Μάρκου, όχι μόνο δεν παίζει αλλά άμα το κάνεις κλίκ σε πετάει και έξω από το σάϊτ.
-Το "Τρείς μάγκες είμαστε" του Μητσάκη, που προσπάθησα να ανεβάσω και μάλλον έκανα κάποιο λάθος, είναι "κούφιο". (Θα προσπαθήσω να το ξαναστείλω).
Με την καλή έννοια
1) Κοκκορας του Τσιτσάνη, vacondios & Ποσειδωνας
2) Μεσάνυχτα βαθειά του Λαύκα, fleshdiver & kaldamitsa
3) Διαβάτης του Τζουανάκου, Γιώργος & α.d.d.
3) Κρίμα τέτοια λεβεντιά του Τζουανάκου, Aris & a.d.d.
4) Παραπονιάρικο του Χατζηχρίστου, toallo@yahoo.gr & giorgos
5) Μανούλα του Χατζηχρίστου, toallo@yahoo.gr & giorgos
6) Σ' ένα τεκέ σκαρώσανε του Τσιτσάνη, 2 φορές ο a.d.d
7) Αργοσβήνεις μόνη, paparas & toallo@yahoo.gr
Και κάποιου άλλου τύπου διορθώσεις όπως:
"Το ζάρι" εμφανίζεται στο όνομα του Τσιτσάνη, ο όποιος είναι απών στην ηχογράφηση. Μπουζούκι παίζει ο Μητσάκης και μάλλον ή είναι δικό του ή του ίδιου του Τεμπέλη. Πάντως ο Τσιτσάνης είναι off!!
Έπειτα στο "Γιατί μικρούλα μου" ενφανίζεται το σχόλιο "Ένα Βαλσάκι απο τον Μάρκο" ενώ είναι κλασσικό Βαμβακαριζέ χασάπικο!!!
Α!!! και τέλος είναι ντουπλαρισμένο και το Πες το Ναι του Κερομύτη άπο τους a.d.d. kai mitsaras
Την καληνύχτα μου
-
[Έπειτα στο "Γιατί μικρούλα μου" ενφανίζεται το σχόλιο "Ένα Βαλσάκι απο τον Μάρκο" ενώ είναι κλασσικό Βαμβακαριζέ χασάπικο!!!]
Αν είναι έτσι φίλε Seaofwine, δηλώνω mea culpa. Κι άμα μπορούσα να ξεχωρίσω τόσο εύκολα τα 2/4 του χασάπικου από τα 3/4 του βάλς, θαχα γίνει κι εγώ Βαμβακάρης. Πάντως, με μία καλή ντάμα, πιστεύω πως θα μπορούσα άνετα να το χορέψω σε βαλσάκι, υπό το φώς των άστρων.

Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω οτι ούτε που είδα το nick που το έγραψε και δεύτερον ο όρος "βαλσάκι" είναι παρόν στην ορολογία του ρεμπέτη και πολλές φορές ίσως να δηλώνει "ελαφρό" τραγούδι. Επομένως μάλλον σωστά το χρησιμοποίησες. Μουσικά πάντως, ναί είναι 2/4 και κατατίθεται στα χασάπικα (καμιά φορά και στα μανάβικα).