Για μουσικούς...

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

Για μουσικούς...

#1 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Με αφορμή ένα πρόσφατο προσωπικό - επαγγελματικό θέμα (έψαχνα για κιθαρίστα) θέτω προς όλους και κυρίως τους admin και τους moderators, το εξής ερώτημα: Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα topic που να μένει πάντα επάνω όπως τα "στέκια", οι "ρυθμοί" κ.λ.π. που να γράφουν οι μουσικοί που ψάχνουν για δουλειά αλλά κι αυτοί που ψάχνουν για μουσικούς; Νομίζω πως θα βοηθούσε πολύ. Περιμένω μια επίσημη απάντηση και αν πάρω το ok, το ξεκινάω κι εγώ.

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Admin »

Σωτήρη δεν έχω πρόβλημα να ανοίξω και ολόκληρη ενότητα μιας που φαντάζομαι ότι ανά καιρούς ενδιαφέρει πολλούς το θέμα.

Τι νομίζεις (-ζετε) θαταν καλύτερο; Μήπως πλατύνει πολύ με μια ολόκληρη νέα ενότητα ή απτην άλλη ενα απλό τοπικ θα ήταν λίγο χαοτικό;

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Δεν ξέρω, ας πουν κι οι υπόλοιποι φίλοι τις ιδέες τους, απλά νομίζω πως ίσως η ενότητα να είναι πιο χαοτική. Αν κρίνω δηλαδή από την ενότητα με τα στέκια, που γίνεται ψιλοχαμός και κάθε χρόνο αναγκαζόμαστε να κάνουμε και συγκεντρωτικό topic, του στυλ "στέκια 2008", για να μην χάνεται ο μπούσουλας.
Επίσης αν γίνει ολόκληρη ενότητα, υπάρχει ο φόβος να γεμίσουμε από topics με τίτλους του ύφους: "Κιθαρίστας ζητάει μπουζουξή", που εμένα μου φαίνεται κάπως άκομψο.
Συν του ότι, δεν θα μπορούν να μένουν όλα επάνω στις "επιλεγμένες συζητήσεις" και κάποια θα κατεβαίνουν γρήγορα, πριν προλάβουν να τα διαβάσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Εν κατακλείδει, αν δεν βρεθεί κάποια ριζοσπαστική λύση, εγώ θα πρότεινα να είναι ένα μόνιμο topic, που θα γράφουν όλοι έκει (μουσικοί, μαγαζάτορες κ.λ.π.) και ο καθένας θα μπορεί να πάει όσο πίσω θέλει, βλέποντας τις ημερομηνίες των posts.
Ας πουν κι άλλοι όμως τη γνώμη τους!

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#4 Δημοσίευση από bill1961 »

Καλύτερα ένα τόπικ παρά ενότητα (έχει δίκιο ο Σωτήρης πως θα ήταν άκομψο...). Θα μπορούσαμε για να μη γίνει "χαοτικό" το τόπικ να σβήνουμε ίσως (πχ κάθε τρίμηνο) τις παλιότερες εγγραφές.

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από Admin »

Εγώ είμαι σύμφωνος να το ξεκινήσεις Σωτήρη.

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#6 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Βασίλη, έχεις δίκιο. Καλό θα ήταν να γίνεται αυτή η εκκαθάριση κάθε τόσο. Πάντως θα παρακαλέσουμε και όποιους δημοσιεύουν κάτι, μόλις καλυφθούν, να διορθώνουν το post τους και να γράφουν πως καλύφθηκαν!
Οκ λοιπόν πάω να το ξεκινήσω και κάντε έσεις ότι ενέργειες χρειάζεται για να μπει στις "επιλεγμένες συζητήσεις".

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”