Νέο blog για το Στέλιο Καζαντζίδη
- ntouzenis
- More than 150 posts user.
Μπαινω λοιπον και ψηλα ψηλα αριστερα μας καλωσοριζει ενα δημοψηφισμα :
Πως κρινουμε λεει το εργο της Βάσως Καζαντζιδη : "Τα χναρια ενος μυθου"
ξενερωσα ...
Μου θυμισε οταν πηγα σε ταβερνα φιλου που απεβιωσε και την ανελαβε ο συνεταιρος του και με το που πηγαμε μ'ένα φιλο ενα βραδυ, ενα γκαρσονι απο αλλο πλανητη, μας την πεφτει : Δύο ;; (ατομα)
Παντως υπαρχουν παγκοσμιως παρα πολλα site για τον Καζαντζιδη, άλλα κιτσατα και αλλα με αξιολογο υλικο. Καποια στιγμη πρεπει να αναφερθουν και αυτα !!
- ntouzenis
Το να σε υποδεχεται ομως απο το 1ο ή το 3ο ποστ (μαλλον ειναι απο την αρχη), πανω-πανω με μεγαλα παχεια γραμματα ενα οποιοδηποτε δημοψηφισμα, δινει και το στιγμα του μπλογκ πιστευω !! Παρε δε υποψη σου οτι ειμαι και φαν(άτικ) του Στελιου, γιατι στο παρον φορουμ υπαρχουν και αντιφρονουντες και με γεια τους και χαρα τους !!...
Προηγουμενως ψηφισα και ειδα οτι οι θετικες γνωμες υπερτερουν των αρνητικων ...
Την ταινια αυτη δεν την εχω δει και ουτε και καιγομαι να τη δω ... θα προτιμουσα μια ταινια ή ντοκυμανταιρ κλπ για ολοκληρη τη ζωη του Καζαντζιδη π.χ. !!
Σε χθεσινο νεο ποστ αναφερει κατι ο μπλογκερ για δισκογραφια !! 7 χρόνια μετα το θανατο του και δεν ξερω αν αξιωθουμε ποτε να δουμε την πληρη δισκογραφια του και να ακουσουμε ολα τα τραγουδια του !! Εννοω επισημα γιατι προσωπικα καταφερα και εχω τα περισσότερα ίσως και ολα ... Παντα ηταν αντικειμενο εκμεταλλευσης η φωνη του και η εικονα του και δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι ηταν ντε και καλα και ο πρωτος και μοναδικος.Καπου μεσα λεει για τον Ταλιουρη και αυτος καταπληκτικος οπως ο Αγγελοπουλος, ο Βαγγελης Περπινιαδης, ο Αναγνωστακης και πολλοι δημοτικοι. Ενας μαλιστα τραγουδιστης του δημοτικου σε καποιο τευχος απο το Λαικο τραγουδι λεει οτι εποχη 56-57 που ηταν πια πασιγνωστος ο Καζαντζιδης, πηγαινε απο Αθηνα στη Λαμια και αλλου να τον ακουσει σε πανηγυρια και τον ελεγε δασκαλο !!
Ο Στελιος ομως ειχε κατι παραπανω στο θεμα επικοινωνιας με τον κόσμο και στη διαχειριση της εικονας του σαν τραγουδιστης της εργατιας, προσφυγιας και φτωχολογιας και εκει κερδισε κατα καποιο τροπο αλλους συναδελφους του και καλα εκανε, αυτη ειναι μια πτυχη της καρριερας του που πρεπει να μελεταται μαζι με τα μουσικά στοιχεια της !!
Τωρα ειδα οτι το μπλογκ εχει λινκ για το παρον φορουμ ...
Φίλε μου θα ήταν αδύνατον να ήταν αρνητική η πλειοψηφία καθώς είναι βέβαιο ότι όποιος επισκέπτεται έναν χώρο που είναι αφιερωμένος σε κάποιον καλλιτέχνη, ενδιαφέρετε θετικά για αυτόν. Πόσο μάλλον αν αυτός είναι ο Καζαντζίδης που έχει πολύ (και πολλούς) φανατικούς θαυμαστές.ntouzenis έγραψε:Προηγουμενως ψηφισα και ειδα οτι οι θετικες γνωμες υπερτερουν των αρνητικων ...
Οπότε (κατά την γνώμη μου), δεν μπορεί να είναι αντικειμενικό το αποτέλεσμα τέτοιας ψηφοφορίας.
Να διευκρινίσω προς αποφυγή παρερμηνείας ότι είμαι και εγώ Καζαντζιδικός

- ntouzenis
Δε νομιζω οτι ειναι αναγκαια και ικανη συνθηκη ολοι οι θαυμαστες ή φιλοι του Καζαντζιδη να επιδοκιμαζουν τις ενεργειες της συζυγου του μετα το θανατο του.LIAS έγραψε: Φίλε μου θα ήταν αδύνατον να ήταν αρνητική η πλειοψηφία καθώς είναι βέβαιο ότι όποιος επισκέπτεται έναν χώρο που είναι αφιερωμένος σε κάποιον καλλιτέχνη, ενδιαφέρετε θετικά για αυτόν.
Οσο για την απεμποληση της τηλεοπτικης του εικονας ή της εικονας του γκρινιαρη που μας μαθαν τα διαφορα μεσα να θεωρουμε άουτ, τι να πω ...
αυτος ηταν ο Στελιος, ανθρωπος ηταν δεν ηταν Θεος !
Το ιδιο διαστημα ομως του δινανε 1 δις μεσα σε βαλιτσα για μια εμφανιση και αλλες διαφορες τρελλες προτασεις ...