Αναζητηση σταθμου...

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
pelagia
More than 150 posts user.

Αναζητηση σταθμου...

#1 Δημοσίευση από pelagia »

Οταν δεν υπαρχει Η/Υ για να μπορουμε να ακουμε ραδιοφωνο, (αναφερομαι στις μετακινησεις του καλοκαιριου), μηπως σε καποιο σταθμο παιζονται ρεμπετικα τραγουδια,
χωρις την ενοχλητικη παρεμβολη διαφημησεων;
Εαν γνωριζετε κατι σχετικο και φυσικα σε ποια συχνοτητα εκπεμπει, αναφερετε το στην
σελιδα. Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα... (':roll:')
δεν το αντέχω βρε ψυχή να είσαι πάντα νέα
ας γέρναγες με το κορμί κιμπάρικα κι ωραία
δεν το αντέχω να γερνώ και να πεθαίνεις νέα

Άβαταρ μέλους
ΙΑΣΩΝΑΣ
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από ΙΑΣΩΝΑΣ »

Γεια σου Πελαγια,για σενα που εχεις συνιθισει να ακους με τις ωρες το ραδιακι του σαιτ τιποτα δεν θα σε γεμισει :D ασε που δεν ξερω κανα σταθμο ετσι οπως τον θες..αυτο που θα προτεινα ειναι ενα φορητο cd player η mp3 player,φορτωνεις τα τραγουδια σου και γουσταρεις οπου και να σαι..Η ακομα πολλα κινητα τηλ. εχουν και δεχονται καρτες που χωρανε τα αντερα τους απο Mp3..(αυτο κανω εγω) 6GB τραγουδια στο τηλεφωνο εχω και στις διακοπες στα ταβερνακια ακουω οτι γουσταρω..Βεβαια δεν λεω πρεπει να κατεχεις απο τεχνολογια..(φορτωμα απο Η/Υ κτλ.)Σε χαιρετω :lol:
Θα μεταλαβω με νερο Θαλασσινο σταλα τη σταλα σιμαγμενο απ το κορμι σου,σε τασι αρχαιο μπακιρενιο αλγερινο που κοινωνουσαν πειρατες πριν πολεμησουν...
http://www.youtube.com/user/bikos68

Άβαταρ μέλους
pelagia
More than 150 posts user.

#3 Δημοσίευση από pelagia »

Σ`ευχαριστω πολυ Τζεισον που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις και να με διαφωτισεις. Μαλλον εχω μεινει στην εποχη της ανθισης των Πειρατικων Σταθμων!!!':roll:'
τοσο προσφατα!!! Και κατι αλλο, δεν μπορω ν`ακουω μουσικη με ακουστικα...':oops:'
δεν το αντέχω βρε ψυχή να είσαι πάντα νέα
ας γέρναγες με το κορμί κιμπάρικα κι ωραία
δεν το αντέχω να γερνώ και να πεθαίνεις νέα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”