Σχόλια για το θέμα ''Ανεξάρτητες Παραγωγές''
Σχόλια για το θέμα ''Ανεξάρτητες Παραγωγές''
Για το λόγο αυτό δημιουργώ το παρόν θέμα.
Για να μπορέσω και εγώ και όποιος επιθυμεί να θέσει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις του πάνω σε ένα προπαγανδιστικό (για εμένα) τερατούργημα το οποίο ονομάστηκε Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο
Re: Σχόλια για το θέμα ''Ανεξάρτητες Παραγωγές''
Με διαστρέβλωση των στοιχείων της πραγματικής ιστορίας, που προσβάλει κάθε ρεμπέτη και ερευνητή της ιστορίας του ρεμπέτικου. Περιπλοκή συνθετών και ερμηνευτών σε αναληθή στοιχεία με σκοπό την πολιτική προπαγάνδα, εκμεταλλευόμενοι ένα και μόνο στοιχείο ''Οι νεκροί δεν μιλούν''. Οφείλουμε όμως από σεβασμό σε όλους αυτούς να φωνάξουμε,
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!!
Ειλικρινά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλεια έχουν οι λέξεις και οι όροι Δεξιά και Αριστερά, Ρεπουμπλικάνοι και Ιμπεριαλιστές σε αφιέρωμα για το ρεμπέτικο.
Μέσα στην πολιτική προπαγάνδα σας έχετε μπερδέψει και διαστρεβλώσει πολλά ιστορικά στοιχεία που κανένας πολιτικός χώρος οποιοδήποτε χρώματος δεν έχει το δικαίωμα. Και για όνομα του θεού η «ΕΛΛΗ» τορπιλίστηκε, ΔΕΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ...
Με κάθε αγάπη, τιμή, εκτίμηση
για το ρεμπέτικο και την ιστορία του.
- member21
- More than 100 posts user
Μείνε σε παρακαλώ στην αγάπη και την εκτίμηση των ατόμων αυτών για το ρεμπέτικο και τίποτε άλλο.
Τερατουργήματα μπορεί κάποιος να πει και τις δημοσιοσχετίστικες εκπομπές του Παπαδόπουλου για το ρεμπέτικο και τα σχόλια των καλεσμένων του.
Φίλε συμφωνώ και είμαι μαζί σου σε αυτό που απάντησες και ειδικά στο για τις εκπομπές του Παπαδόπουλου (αλλά έστω από τα μην υπάρχουν εκπομπές στην tv που να ασχολούνται με το ρεμπέτικο, ας υπάρχει και αυτή έστω να μαθαίνουν κάποια στοιχεία η νεότεροι και να τους δώσει ώθηση να ψάξουν και να μάθουν).member21 έγραψε:Χαλαράάά!!!
Μείνε σε παρακαλώ στην αγάπη και την εκτίμηση των ατόμων αυτών για το ρεμπέτικο και τίποτε άλλο.
Τερατουργήματα μπορεί κάποιος να πει και τις δημοσιοσχετίστικες εκπομπές του Παπαδόπουλου για το ρεμπέτικο και τα σχόλια των καλεσμένων του.
Τώρα όσο για το λεγόμενο ''αφιέρωμα''.
Δεν μπορεί να ονομάζετε αφιέρωμα ένα βίντεο που διαστρεβλώνει την ιστορία, προβάλει και προωθεί προσωπικές πολιτικές θρησκευτικές ομαδικές και οπαδικές πεποιθήσεις. Κάθε τέτοιο υλικό όχι μόνο δεν αποτελεί αφιέρωμα, αλλά προσβάλει κάθε τι με το οποίο ασχολείται.
Με τέτοια σκέψη θα μπορούσα και εγώ σαν Ολυμπιακός να φτιάξω ένα βίντεο ''αφιέρωμα στο ρεμπέτικο'' που να λέει πως όλοι οι δάσκαλοι ήταν Ολυμπιακοί και το ρεμπέτικο κυνηγήθηκε από τους Παναθηναϊκούς που τελικά μέσα στην πράσινη αλαζονεία τους από το 1953 και μετά καθιέρωσαν το τετράχορδο για να σβήσουν το γνήσιο ρεμπέτικο που είχαν δημιουργήσει οι Ολυμπιακοί (φυσικά όλο αυτό θα το δέσω και με φωτογραφίες, μουσική, και στιγμιότυπα βίντεο) και θα το ονομάσω αφιέρωμα και ωδή στο ''γνήσιο'' ρεμπέτικο.
Αν με κατηγορήσετε θα λέω πως το έκανα αυτό το βίντεο από την αγάπη μου προς το ρεμπέτικο

- Dreamlander
- More than 150 posts user.
Παρακαλώ, με δεδομένο τον ισχυρισμό σας, αποδείξτε μας την αγάπη σας για το ρεμπέτικο!
- member21
- More than 100 posts user
"Κάποια μάνα αναστενάζει"? Δεν είναι πολιτικό τραγούδι?
"Κάνε λιγάκι υπομονή", "Κατηγορώ την κοινωνία", "Χτίζουν και γκρεμίζουν κάστρα", "Βογγά τη νύχτα ο άνεμος", "Διώξε με μάνα διώξε με", "Καπετάνιε μη σαλπάρεις" και άλλα και άλλα ψάξε στη σελίδα θα βρεις δεκάδες.
Αυτά δεν είναι πολιτικά τραγούδια?