Τραγουδια για γαμο
-
- More than 150 posts user.
- Dreamlander
Αγαπητή pelagia, αγαπητέ Νίκο Α. Πολίτη, ασφαλώς και θα προσέξατε πως δεν δημοσιεύω κάποια συγκεκριμένη άποψη μου σε κάποιο συγκεκριμένο ποστ.
Τα σχόλια σας προκάλεσε η ιντερνετική υπογραφή μου, η οποία ακολουθεί τα μηνύματα μου σε αυτό το φόρουμ και που έχει διαβαστεί σε περισσότερες από 250-260 δημοσιεύσεις μου, αφού παραμένει η ίδια (εκτός από ενα βραχύ διάστημα που την είχα αλλάξει για συγκεκριμένο λόγο) από την ημερομηνία της εγγραφής μου.
Εν πάσει περιπτώσει...
Αγαπητη pelagia και αγαπητέ Νίκο Α. Πολίτη, μιας και συμφωνείτε μεταξύ σας, θα σας παρακαλούσα να επεκταθείτε (ρήμα που χαρακτηριστικά χρησιμοποίησε ο αγαπητος Νίκος Α. Πολίτης) σε συγκεκριμένα παραδείγματα ώστε να μπορέσω να συνειδητοποιήσω ότι έχω καταλήξει σε λάθος συμπέρασμα και στην συνέχεια, μοιραία να πάψω να αναρωτιέμαι.
Για ποιά λοιπόν αντικείμενα ΔΕΝ χρησιμοποιούν τα δάκτυλά τους οι γυναίκες προκειμένου να τα πιάσουν και για ποιά αντικείμενα ΔΕΝ χρησιμοποιούν οι άντρες την παλάμη τους;
Ηρακλής

Υ.Γ.1 Αγαπητη pelagia σε ποιά περίπτωση αναφέρεστε, όταν ρωτάτε με θαυμασμό, αν σε αυτήν έπεφτα πάντα;
Υ.Γ.2 Ελπίζω στην βοήθειά σας για να ξεπεράσω τον μακρόβιο αυτόν προβληματισμό μου.
Υ.Γ.3 Δεν εκφράζομαι ποτέ με υπονοούμενα.
- pelagia
αν δε με απατα η μνημη μου, τιναξε τη ωραια σγουρη χαιτη σου και στο μελλον θα τα
βρουμε, χωρις να μπερδεψουμε τις παλαμες με τα δαχτυλα - ισως μονο για ενα χαιρω
πολυ - τυπικο στην αρχη, φιλικο ισως αργοτερα, ποιος ξερει?
Επειδη εγω ειμαι καλοπροαιρετα καλαμπουρτζου, ισως σε εθιξα χωρις να το θελω και
σου ζητω να το ξεχασεις. Δεν ειχα τετοια προθεση με τιποτε. Νερο κι αλατι που λενε...
ας γέρναγες με το κορμί κιμπάρικα κι ωραία
δεν το αντέχω να γερνώ και να πεθαίνεις νέα
- Dreamlander
-