187 χρόνια χωρίς τον Ναπολέων Βοναπάρτη

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
manosg
More than 50 posts user

187 χρόνια χωρίς τον Ναπολέων Βοναπάρτη

#1 Δημοσίευση από manosg »

Εκατόν ογδόντα επτά χρόνια συμπληρώνονται φέτος (5-5-05) από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Ναοπλέων Βοναπάρτης.Δεν ξέρω εμένα μου έλειψε πολύ και θεώρησα πρέπον να το θυμίσω και στην σελιδα μας ετσι σαν φόρο τιμής-μνήμης..Θα πρότεινα μια εκμπομπη στο ραδιο μας καποια στιγμη ετσι για να μην ξεχναμε.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει..οπως λεει και ο λαος μας.Ευχαριστώ...
Κρατούσε πλέον μιαν απόσταση απ' την τρέλα, όχι για να σωθεί
Αλλά για να την σώσει αν με νοείς,

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από max »

Είναι άσχημο η προηγούμενη δημοσίευση να είναι για τα 3 χρόνια από το θάνατο του Πάνου Γεραμάνη και να ανοίγει τέτοιο ποστ αμέσως μετά.

Το τόπικ κλειδώνει.

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από max »

Μετά από συνεννόηση που είχαμε, ο θαμώνας manosg θεωρεί ότι το παραπάνω ποστ ούτε προκλητικό ήταν ούτε προσβλητικό για τον μακαρίτη Πάνο Γεραμάνη.

Κατόπιν αυτού, αν και θεωρώ ότι με το κλειδωμα τον προστάτεψα, ξεκλειδώνω το τόπικ, εαν θέλει κάποιος να απαντήσει.

ΘΑΝΑΣΗΣ

#4 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Επειδή δεν ξέρω την ακριβή ημερομηνία θανάτου του Μ. Αλεξάνδρου θα προτείνω και αφιέρωμα σε αυτόν προτού μας προλαβει κάποια αντίστοιχη σελιδα της FYROM . Επίσης αντί να ακούμε Τούρκικα τραγούδια από το ράδιο , όπως αυτή τη στιγμή , προτείνω αφιέρωμα και στον ΚΩΝ/ΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ που η 29η Μαίου είναι κοντά . Επίσης αφιέρωμα στον Κολόμβο τον Χριστόφορο για χάρη τόσων και τόσων Ελληνοαμερικανορεμπέτηδων .
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”