Η μάζωξη στη Θεσσαλονίκη

Συναυλίες ή εκδηλώσεις που θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Kokona
More than 150 posts user.

Η μάζωξη στη Θεσσαλονίκη

#1 Δημοσίευση από Kokona »

Η Θεσσαλονίκη κρατώντας την παράδοση κατάφερε να φιλοξενήσει τα μέλη της σελίδας με τον καλύτερο τρόπο!
Μια συνάντηση αντιπροσωπευτική του κλίματος της σελίδας
Χαλάλι οι 8 ωρες ταξίδι για να πάω και το ξανάκανα ευχαριστως, όχι μονο 8 αλλα και 18 ώρες ταξιδι για να παρευρεθω!
Ευχαριστουμε τα μέλη που κανονισαν Αγγελική Αντώνας (αν συμμετειχε κι άλλος στη διοργανωση που τον ξεχναω ζηταω συγνωμη προκαταβολικά)
Ορχήστρα:
hondrosk κιθάρα (η μοναδική κιθάρα που τραβηξε κουπί όλο το βράδυ (ΗΡΩΑΣ ΗΡΩΑΣ)
Νίκος Τριήρης μπουζουκι (όσοι τον έχουν ακούσει καταλαβαινουν γιατι δεν έχω λόγια!!!!)
Κατερίνα φωνή (καταπληκτική)
POLLY (Θανάσης από Κοζανη) μπουζούκι (έπαιζε ατέλειωτους Μάρκους!)
manosg μπουζουκι (έξω από την πόρτα δεμένος έπαιζε για ευνόητους λόγους :lol: )
Αγγελική μπουζουκι (η ομορφιά της σελίδας! ομολογω οτι κρατηθηκε στους Τσιτσάνηδες έπαιξε μονο καμια 60αριά!!! χε χε)
Adonis τζουρά (καταπληκτικος στην επιλογη τραγουδιών αλλά και στο χορό! δειτε φωτο!!)
Νικος Θεσσαλονικη μπουζουκι (Το μπουζουκι νυχτερίδα)

Για την κοπή της πίττας δε γραφω επειδή δεν έπεσε σε μένα το φλουρί!!! να σας τα πουν οι άλλοι!
Ευχαριστούμε πολύ! και σε άλλα τέτοια παιδιά!!!!

ΥΓ στο φλουρί κληρώναμε το μπουζουκι της Αγγελικης (να το αγγιξει απλά ο κερδισμένος όχι να το πάρει!!!!)
Δε φοβούμαι τους βορειάδες και το αλμυρό νερο
μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#2 Δημοσίευση από bill1961 »

Ότι και να πούμε λίγο είναι. Προσυπογράφω, φυσικά όσα είπε η Κοκώνα, ειδικά αυτά που αφορούν τους διοργανωτές και την ορχήστρα. Μόνο δύο-τρία πραγματάκια:
1. Να καλωσορίσω και από εδώ τα δυο μέλη: Δημήτρη (Κάπταιν Τζίμης) και Χρήστο (Christos_p) που πρώτη φορά συμμετείχαν σε γλέντι μας.
2. Ιδιαιτέρως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Νίκο τον Τριήρη γιατί μου έδωσε την ευκαιρία για δεύτερη φορά να απολαύσω τις πενιές του (παρότι αυτή η άνοδος του στοίχησε ακριβά...), αλλά και στον Θάνο (POLLY) που πρώτη φορά τον συνάντησα εκεί (αλλά, έπεται και συνέχεια...),
3. Ένα νέο (μουσικό) αστέρι γεννιέται: η Κοκώνα με τη μπουζουκάρα της!!!! (αυτό δεν το ανέφερε η Κοκώνα -λόγω σεμνότητος φαντάζομαι).

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#3 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Αν και πέρασαν κάποιες μέρες από τη μάζωξη εδώ στη Θεσσαλονίκη, το ότι δε λειτουργούσε η σελίδα λόγω τεχνικών προβλημάτων, υποθέτω ότι θα με δικαιολογήσει να γράψω -αν και ετεροχρονισμένα- κι εγώ δυο πραγματάκια για το γεγονός... :)

Καταρχήν πιστεύω ότι όλοι περάσαμε μια ιδιαίτερη βραδιά, σε πολύ φιλικό κλίμα και με εξαιρετική διάθεση. Και όλοι συνέβαλλαν με τον τρόπο τους σ' αυτό.

Ως άτυπη "διοργανώτρια" μαζί με τον Αντώνα, ευχαριστώ όσους ταξίδεψαν από μακριά για να παρευρεθούν, όλους όσους ακούραστα έπαιξαν τόσες ώρες και όλους τους υπόλοιπους που συμμετείχαν με την παρουσία τους και τη φωνή τους!!! Επίσης, ενα ευχαριστώ στο Πήρε και Βραδιάζει για τη ζεστή φιλοξενία.

Προτείνω να καθιερώσουμε μια ετήσια Πρωτοχρονιάτικη μάζωξη. Το κλίμα της Πρωτοχρονιάς την ευνοεί πολύ!
Να είστε όλοι καλά! :)

Άβαταρ μέλους
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

#4 Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ »

Λυπάμαι μόνο για εμάς που δεν ήρθαμε και μάλιστα, μερικοί μερικοί την τελευταία στιγμή.Χάρηκα που περάσατε καλά ,ήμουν σίγουρος γι αυτό άλλωστε, πήρα μία γεύση νωρίτερα.Ελπίζω να το επαναλάβετε σύντομα.
Πάντα τέτοια Αγγελική - Αντώνη.
Αφότου εγεννήθηκα
φωτιά με τριγυρίζει
αν μ' έκαιγε θα γλίτωνα
μ' αυτή με βασανίζει.

Άβαταρ μέλους
Adonis

#5 Δημοσίευση από Adonis »

Πράγματι ήταν μια καταπληκτική βραδιά...Η Κοκκώνα λίγα λέει...

Βασίλη φαντάσου ότι έπαιζε με δανεικό μπουζούκι, βέβαια όχι όποιο κι όποιο της Αγγελικής ήτανε, και κένταγε...

Και μια είδηση...

Έμαθα ότι έγινε πρόταση, να ανοίξει μαγαζί με πάλκο:

Αγγελική: Μπουζούκι
Κοκκώνα: Τζουρά
Χασκήλ: Φωνή, κρουστά

Θα τα παρατήσουμε όλα και θα γίνουμε μόνιμοι θαμώνες... :D

ΑΝΤΩΝΑΣ

#6 Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΑΣ »

Και εγώ από την πλευρά μου θέλω να σας ευχαριστήσω για την σπάνια βραδιά που ζήσαμε.Μακάρι να καθιερωθεί πλέον ως ετήσια, όπως σημειώνει η Αγγελική.
Θερμά ευχαριστώ ιδιαίτερα τα μέλη μας που αψήφησαν την απόσταση και μας τίμησαν με την παρουσία τους (bill1961, Kokona, Nίκος Τριήρης, POLLY), καθώς και όλους που συμμετείχαν με αμείωτο κέφι μέχρι το ξημέρωμα. Βραδιά με καταπληκτική συντροφική χημεία και απόδοση.
Για τους οργανοπαίκτες τα έγραψε η Κοkona, με αρκετή όμως αυτοσυγκράτηση θα έλεγα.
Καλωσορίζουμε και τα νέα μέλη μας Δημήτρη & Χρήστο,με την παρέα τους.
Εξαιρετική τέλος και η εντύπωση που κάναμε στο ταβερνάκι, όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης.
Πάντα τέτοια και καλύτερα. :)

Άβαταρ μέλους
Pikinos
Επικοινωνία:

#7 Δημοσίευση από Pikinos »

Τυχεράκηδες... :(
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συναυλίες - Εκδηλώσεις”