"Θεσσαλονίκην,ου μ εθέσπισεν..."F:
Re: ΟΙ "Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ"
Φίλε fil η "μάζωξη" είναι ανοιχτή ισότιμα σε όλα τα μέλη μας και σε φίλους μας βέβαια,με ΑΥΣΤΗΡΗ προυπόθεση όμως την αγάπη τους για το Ρεμπέτικο.fil έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΓΙΝΕΤΕΑΙ FACE CONTROL?ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ?ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ?
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ "Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ"ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.
ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ
Βεβαίως συμμετέχεις και με το οργανάκι σου και ακολουθείς τους παλαιότερους που έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοια γλέντια.
Να μην ανησυχείς και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Ούτε να "προσπαθήσεις" να πείσεις άλλους γιατί οι εκδηλώσεις είναι πάντα ανοιχτές σε κάθε καλοπροαίρετο μέλος ή φίλο,με καθαρά εθελοντική παρουσία και ανοιχτή ψυχή.Το μόνο προαπαιτούμενο είναι η αγάπη (και είναι απόλυτο).
Τέλος, μια και ζεις στην Θεσ/νίκη, πουθενά δεν έχει εύκολο πάρκινγκ.
"Πήρε και βραδυάζει" (περιοχή Θεαγενείου) & "Νιαβέντι" (Αγ.Σοφίας & Ολυμπιάδος).
Φιλικά
Υ.Γ. Στα όργανα θα βρεις εξαιρετικούς και έμπειρους φίλους που μπορούν με το μεράκι τους να "τραβήξουν την ομάδα",μέχρι τελικής πτώσεως.

-
christos_p έγραψε:Ειμαι και εγω μεσα και ηθελα να αναφερω πως εκτος απο αυτα τα μαγαζια που αναφερατε και στα οποια εχει (απο οσο ξερω) ουτως η αλλως ζωντανη μουσικη υπαρχουν και αλλα στα οποια ισως να μπορουσε να οργανωθει κατι τετοιο, οπως για παραδειγμα ο "κουφος". Ετσι απλα σαν ιδεα το πεταω !
Φίλε christos_p τα μαγαζιά που πρότεινε η Αγγελική ("Νιαβέντι" & "Πήρε και βραδυάζει") είναι τα πιό φιλικά για τον σκοπό μας,μια και μιλάμε για Σάββατο και μάλιστα από το μεσημέρι μέχρι πρωίας.
Για τον "Κουφό" υπάρχουν σίγουρα κάποια ερωτηματικά.
Φιλικά.